Siedem
NoLife FC
Ogólnie nie, tak szczerze mówiąc to uważam że byś nie dokopał piłki w powietrzu do połowy. Oczywiście by się turlała to by doszła, ale w powietrzu nie, więc z czym do kogoNo chyba, że kulturownik przekopał kiedyś piłką pół boiska.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ogólnie nie, tak szczerze mówiąc to uważam że byś nie dokopał piłki w powietrzu do połowy. Oczywiście by się turlała to by doszła, ale w powietrzu nie, więc z czym do kogoNo chyba, że kulturownik przekopał kiedyś piłką pół boiska.
![]()

Musiałbym chuja obciąć, żeby wejść w keczłejt.Możemy się zmierzyć.

Internet combat!Musiałbym chuja obciąć, żeby wejść w keczłejt.
Ja nie muszę startować do każdego. Na tym polega bycie dorosłym i świadomym zagrożeń. Tyle lat trenowałeś i niczego Cię nie nauczyli po co Ci są te umiejętności?
![]()
Chyba wliczając wf w szkoleTyle lat trenowałeś
Ciężko będzie znaleźć kulturownika co zrobi 60kg bez tolerancji wagowej, więc jak miałbyś z nim walczyć?I tak bym dojebal, zawsze walczyłem z większymi.
Kulturownik po moim kopnięciu już by nie miał kolana.
Nauczyli, spokojnieMusiałbym chuja obciąć, żeby wejść w keczłejt.
Ja nie muszę startować do każdego. Na tym polega bycie dorosłym i świadomym zagrożeń. Tyle lat trenowałeś i niczego Cię nie nauczyli po co Ci są te umiejętności?
![]()

Jajca se robię. Łowic próbujeCo ten Krecik taki pobudzony?
View attachment 144361

W zbijakaAle na wf-ie był najlepszy.
![]()

Z wf to razem kurwa 18 lat wychodziAle na wf-ie był najlepszy.
![]()

GOAT!Z wf to razem kurwa 18 lat wychodzi![]()
We wszystko mordo, poważnie, potrafię grać w każdą dyscyplinę sportu. Możecie sobie nie wierzyć ale ja wiem jak jest, a najlepsze jest to że mogę nie mieć 10 lat piłki spaldinga w łapie, a i tak rzucam lepiej niż połowa forum, i teraz się nie zgrywam. Są ludzie którzy potrafią matematykę, a są ludzie co potrafią wf. Proste.W zbijaka![]()
Nie prowokuj małolat.GOAT!
Jest w tym prawda, że są tacy urodzeni sportowcy, którzy mają świetną koordynację i czego by się nie złapali, to reprezentują dobry poziom.We wszystko mordo, poważnie, potrafię grać w każdą dyscyplinę sportu. Możecie sobie nie wierzyć ale ja wiem jak jest, a najlepsze jest to że mogę nie mieć 10 lat piłki spaldinga w łapie, a i tak rzucam lepiej niż połowa forum, i teraz się nie zgrywam. Są ludzie którzy potrafią matematykę, a są ludzie co potrafią wf. Proste.
No i najczęściej tacy ludzie wybierają towarzystwo spod sklepu czy z ulicu, a ci którzy tego unikną to robią karierę, a ci pierwsi to później mogą tylko płakać jakimi byli głupcami. Życie.Jest w tym prawda, że są tacy urodzeni sportowcy, którzy mają świetną koordynację i czego by się nie złapali, to reprezentują dobry poziom.
Ile razy w swojej głowie byłeś już mistrzem świata w wielu dziedzinach?No i najczęściej tacy ludzie wybierają towarzystwo spod sklepu czy z ulicu, a ci którzy tego unikną to robią karierę, a ci pierwsi to później mogą tylko płakać jakimi byli głupcami. Życie.
Ani razu, byłem zawsze sportowcem na odpowiednim poziomie, byłbym sredniakiem zawodowym, nikim wybitnym, ale bylbym, a teraz jestem nikim.Ile razy w swojej głowie byłeś już mistrzem świata w wielu dziedzinach?
Skąd to przekonanie?Ani razu, byłem zawsze sportowcem na odpowiednim poziomie, byłbym sredniakiem zawodowym, nikim wybitnym, ale bylbym, a teraz jestem nikim.
Juz nie będę 15 raz powtarzał ale moi koledzy którzy wcale nie byli znacznie lepsi niż ja, to grają w ekstraklasie;) ja bym się zadowolił 2 ligą.
Kolejny wybitny talent zmarnowanyWe wszystko mordo, poważnie, potrafię grać w każdą dyscyplinę sportu. Możecie sobie nie wierzyć ale ja wiem jak jest, a najlepsze jest to że mogę nie mieć 10 lat piłki spaldinga w łapie, a i tak rzucam lepiej niż połowa forum, i teraz się nie zgrywam. Są ludzie którzy potrafią matematykę, a są ludzie co potrafią wf. Proste.

Stąd że sobie z nimi radziłem na treningach?Skąd to przekonanie?
Smiej się śmiej zobaczysz jednak.Kolejny wybitny talent zmarnowany![]()
A co ja mam powiedzieć? Gdyby nie kontuzja kolana w 89 to dzisiaj byłbym legendą UFC, no albo przynajmniej KSWKolejny wybitny talent zmarnowany![]()

Znam się na piłce.Stąd że sobie z nimi radziłem na treningach?
Byle kogo do La Masii nie zapraszają kurwa jego mać.
Ty się wogole nie znasz na piłce więc po chuj drazysz temat, myślisz że się z personaliów wystrzelam?
Idź tam robić przysiady w różowych stringach.
Ale co zobaczę? Co by nie było to kariery już nie zrobisz. Rozstrząsanie tego, że kiedyś być może dobrze piłkę kopałeś nic nie daje. Takie życie.zobaczysz jednak
Ma, ale ten fakt nie zmienia zakończenia. Nie byłeś pierwszy i nie jesteś ostatnim z tego typu losem.Dom też ma duże znaczenie jeśli idzie o możliwości kariery.
PfffffGeneralnie Ilia Topuria podpatrzył ode mnie styl walki, musiał chyba kiedyś mnie widzieć na jakimś treningu w moim prime
Jak miałem 10 lat to byłem gruby.Znam się na piłce.
Kiedyś z głowy takiego jednego kolegi zrobiłem piłkę.
Radziłeś sobie jak miales 10 lat. Później chłopaki podrosły a Ty zostałeś. Już nie ten poziom