Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Nic mnie nie wkurwia na siłowniach zwłaszcza teraz jak brokułowe glowy. Jebac! To juz nawet lambardziary trenujace tylko i wyłącznie srakę w leginsach o 2 rozmiary za male, tak mnie nie irytują.

Ale kurva te brokuły to okropne są. Czemu to nie wypierdala do szkol rano tylko blokuje przestrzeń i sprzet stalym bywalcom…
@alww co masz na swoją obronę?

+1

Byłem wczoraj po południu to tragedia.

:siara:

Naoglądają się dzików, śliwów itp. a później grupkami okupują dane miejsce, np. ławeczkę z kurwa pół godziny. No autentycznie hasztag #yebać. Zamiast zrobić swoje, rachu, ciachu, przerwy kontrolowane na zegarku lub tel [2-3 min max] i zawijka, to nie kurwa. Oni mają czas. Nie no, gardzę bardzo. Ja to ogólnie jestem taki, że nie cierpię pozerki, pajacerki itp. A oni tak się zachowują, że to już zwierzęta maja klasę.

Naoglądają się dzików, śliwów itp. a później grupkami okupują dane miejsce, np. ławeczkę z kurwa pół godziny. No autentycznie hasztag #yebać. Zamiast zrobić swoje, rachu, ciachu, przerwy kontrolowane na zegarku lub tel [2-3 min max] i zawijka, to nie kurwa. Oni mają czas. Nie no, gardzę bardzo. Ja to ogólnie jestem taki, że nie cierpię pozerki, pajacerki itp. A oni tak się zachowują, że to już zwierzęta maja klasę.
A na to mam wyjebane. Ja lecę wszystko jedno po drugim jak mam rozpisane i mam wyjebane w ludzi. Jak mi zajmą jakiś sprzęt to się wpierdalam i se robię jak oni mają rekomendowane przez wk dzik pięcio minutowe przerwy.

:fjedzia:

A na to mam wyjebane. Ja lecę wszystko jedno po drugim jak mam rozpisane i mam wyjebane w ludzi. Jak mi zajmą jakiś sprzęt to się wpierdalam i se robię jak oni mają rekomendowane przez wk dzik pięcio minutowe przerwy.

:fjedzia:
To ja mam jeszcze lepiej: siłownia gdzie nie ma brokułów i innego chujstwa to jest raz, dwa nikt mi nie zajebie liny czy paraletek bo mało osób jest tak silnych by z tego korzystać przez dłuższy czas hahahaha

No a po chuj to umieć?

:pociesznymirek:
Bo właśnie... Siła jest umiejętnością.
Jak można zarządzać ciężką sztangą bez umiejętności zarządzania własnym ciałem? Aberracja totalna

Zwykły dzieciak podbiega kopie go w dupę i tamten nic nie zrobi bo ani nie dogoni bo się zasapie i zejdzie na astmę ani nie złapie bo zręczność i koordynacja leży ....szkoda sobie życie marnowac na serię na 300kg, która trwa mniej niż 10 sekund by potem 10 minut odpoczywać :juanlaugh:

Myśle, że napisze coś bardzo oczywistego i prostego, ale często musze to w czasie swojego krótkiego życia powtarzać i klepać w kółko:
Niech każdy żyje, trenuje i robi to co lubi/jak lubi/jak chce, byle nie szkodzić światu i innym stworzeniom. Po chuj komuś coś narzucać albo kogoś słuchać jeżeli tego nie czujemy i nas to nie jara. Bardzo proste i skuteczne, żyje się wtedy łatwiej i szczęśliwiej, pozdrawiam.

Jeden lubi gówno, drugi czekoladę, taki jest przekaz :kis:

190 na wiośle też żaden nie szarpał
Fakt.
Swoją drogą obydwaj mieli szansę odwrócić się na pięcie i odejść. "zawodnik mma" też nie wiadomo po chuj dobijał nieprzytomnego. Teraz jeden nie żyje, a drugi odsiaduje wyrok.
dobry-plan-mostowiak.gif

Fakt.
Swoją drogą obydwaj mieli szansę odwrócić się na pięcie i odejść. "zawodnik mma" też nie wiadomo po chuj dobijał nieprzytomnego. Teraz jeden nie żyje, a drugi odsiaduje wyrok.
dobry-plan-mostowiak.gif
Szykuj się, bo wkrótce nie uświadczysz nawet takiej solówy

+1

Byłem wczoraj po południu to tragedia.

:siara:
Na mojej póki co dzięki Bogu nie widać kompletnie efektu "nowego roku, nowego ja". Mam nadzieję, że to tak na stałe i powybierali inne siłownie, a nie dlatego że miasto było dość mocno zasypane ostatnio, a moja siłownia jest trochę dalej od centrum miasta to się im jechać nie chciało.

choćby po to żeby Cię szczur ważący 70 kg nie zabił

Kurwa debile, widać, że tam niedaleko jest trawnik. Wystarczyłoby tam stoczyć ten pojedynek i prawdopodobnie można było uniknąć śmierci, bo główny czynnik śmierci oraz poważnych uszkodzeń to w większości tych wszystkich walk ulicznych, bójek i innych solówek to właśnie uderzenie potylicą o kostkę czy inną twardą nawierzchnię.

Last edited:
Back