Brawler098
WSOF Middleweight
Ogień sojowy wojowniku !!!Legginsy w fiołki musiały tam płonąć!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ogień sojowy wojowniku !!!Legginsy w fiołki musiały tam płonąć!![]()

Planki wprowadzające w stan ketozy, supermany na wzrostU mnie to samo, pomogło zrobienie kaloryfera (planki, hehe) i teraz jeszcze mi pomogło na postawę robienie supermenów na koniec treningu, aż mi wzrost wrócił do normalnego levelu... Trochę to dziwne, ale chyba zacząłem się kurczyć przez rozluźnienie mięśni, a kilka sesji supermenów mnie wyprostowało do poziomu lepszego, niż za małolata.
Znajomi i rodzina też uważają, że od niedawna jestem zauważalnie wyższy![]()

A na rozum jeszcze nie odkrył ćwiczeniaPlanki wprowadzające w stan ketozy, supermany na wzrost![]()
A na rozum jeszcze nie odkrył ćwiczenia

No i jeszcze klapki do tego.
Na takie brokuły ponoć jak się naszcza veganskim szczochem z szejków szpinakowych to lepiej rosną - są jeszcze dłuższe i jeszcze bardziej kiepawe z mgłą w mózgu

Nie jest źle, dobrze wcaleView attachment 136568
No i przegląd formy na koniec roku, jeszcze 2 treningi zostały i wjeżdżamy w nowy.
111kg, zero siłowni, jak na ćpuna, degenerata i patusa to chyba nie jest źle![]()
W życiu, wygląd to tylko dodatek, nie będę się wycinał, bo nie jestem kulturownikiem okrutnym i co będzie to będzieNie jest źle, dobrze wcale
Rusz dupę i za rok chce tu widzieć atletę ze Sparty
Jaki wzrost?View attachment 136568
No i przegląd formy na koniec roku, jeszcze 2 treningi zostały i wjeżdżamy w nowy.
111kg, zero siłowni, jak na ćpuna, degenerata i patusa to chyba nie jest źle![]()
183Jaki wzrost?

A na moim strychu pustki, tylko ja i moja maczeta.Niestety "nowy rok nowy/nowa ja" na pełnej kurwie.
Tyle ludzi dzisiaj na siłowni najebało jakby conajmniej ktoś 3cytryny dawał darmo.
![]()
Ja mam 600 metrów od domu siłkę.A na moim strychu pustki, tylko ja i moja maczeta.

A ja 500, ale i tak tam nie pójdę i nie mam zamiaruJa mam 600 metrów od domu siłkę.
![]()

Niestety "nowy rok nowy/nowa ja" na pełnej kurwie.
Tyle ludzi dzisiaj na siłowni najebało jakby conajmniej ktoś 3cytryny dawał darmo.
![]()
Rok nietreningowy

Niektórzy maja dni nietreningowe a niektórym wypada rok nietreningowy, pytanie czy trzymac wtedy kcal jak w dni nietreningowe czy nie

Carb back loading... cały rok.Niektórzy maja dni nietreningowe a niektórym wypada rok nietreningowy, pytanie czy trzymac wtedy kcal jak w dni nietreningowe czy nie![]()

Śmieszny ziomek
Potrafisz np sam sobie plecy umyć albo skarpetki założyć?