Michael Angelo
Bellator Featherweight
Orzechy bym dodał.Odpada, kazomorfiny
Jaja, tłuste ryby, podroby, mięso , owoce morza, tłuszcz : łój wołowy, ghee, masło, smalec
Cała micha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Orzechy bym dodał.Odpada, kazomorfiny
Jaja, tłuste ryby, podroby, mięso , owoce morza, tłuszcz : łój wołowy, ghee, masło, smalec
Cała micha
UZależnienie od serów to jednak zupełnie co innego niż uzależnienie od cukru. Spożywam mnóstwo sera w różnych postaciach a i tak bywają okresy, że nie jadam go wcale i nie zauważam jakichkolwiek objawów odstawienia. Więcej, sery pomagają mocno w ograniczeniu tego co uzależnia. Po zjedzeniu śniadania złożonego z boczku, jaj i camemberta mam dużo mniejsze ssanie na węgle. Sery są miksem białka i tłuszczu i skutecznie pozwalają zmniejszać uczucie ssania w żoładku i zjazdu insulinowego. Nigdy nie odczułem jakiegokolwiek głodu nabiałowego. Spożywam sporo mlecznych przetworów, mleko dodaję do wielu posiłków, ale nie pijam samego mleka, bo go nie lubięZajebiście uzależniają to na pewno
Zjesz camembert krążek i możesz drugi bez problemu
Przy osobach które mają io, problemy z tarczycą, ferrytyna, żelazem - ser rozjebie to jeszcze mocniej + śluz gromadzony w tkankach , klucha w nosieUZależnienie od serów to jednak zupełnie co innego niż uzależnienie od cukru. Spożywam mnóstwo sera w różnych postaciach a i tak bywają okresy, że nie jadam go wcale i nie zauważam jakichkolwiek objawów odstawienia. Więcej, sery pomagają mocno w ograniczeniu tego co uzależnia. Po zjedzeniu śniadania złożonego z boczku, jaj i camemberta mam dużo mniejsze ssanie na węgle. Sery są miksem białka i tłuszczu i skutecznie pozwalają zmniejszać uczucie ssania w żoładku i zjazdu insulinowego. Nigdy nie odczułem jakiegokolwiek głodu nabiałowego. Spożywam sporo mlecznych przetworów, mleko dodaję do wielu posiłków, ale nie pijam samego mleka, bo go nie lubię

W fiołki!Leginsy w kwiaty![]()
No takie byli czasy :))Ja polecam mój wiejski przysmak - kacze dzioby w miodzie i dodatkowo banan co serie drążka, kettli, liny i kółek. Będziecie mieć przedramiona jak Papaj bez wpierdalania szpinaku, a jak złapiecie klamrę zapaśniczą to już nie wypuścicie. Nie wspominając o slamach na chodniku, łapiecie i rzucacie!!
View attachment 135387
Pozdrawiam, Wasz zawsze nie mający za wiele w główce, ale służący pomocą i dobrą radą Wrestlerek
PS. @Brawler098 szacun za przemianę, na zdjęciach sztanga, maszyny, izolowanie bicepsów i długie legginsy (jeszcze brakuje tylko, żeby były w kwiaty), a teraz zupełna odwrotność, jak widać ludzie się zmieniają.

Bys kiedys nagrał swoj trening na videło moze byc w kominiarce
Kolega brawler dobrze pisze. Sam miałem grubo z lędźwiowym bo mogłem stać albo leżeć. Siedzenie po 5 minutach kończyło się tym, że nie mogłem się wyprostować. Ciągnęło mi też z biodra przez całe lewe udo taki ból promieniował. Pomogło wzmacnianie pośladka(hip thrust ) to podstawa, do tego stabilizacja i ogólne ćwiczenia na core, ale nie jakieś brzuszki tylko praca w wszystkich płaszczyznach. Kolejny obowiązek to rozciąganie, ale nie na siłę tylko spokojne z kontrolą oddechu (pośladki i lędźwie) polecam też basen . Ja korzystałem z tych ćwiczeń i mi pomogło .

Żarło, żarło i zdechło
Czy masło ghee albo masło nie powstaje z nabiału?Odpada, kazomorfiny
Cała micha

No tak i jest pozbawione laktozy i kazeiny, o to chodziCzy masło ghee albo masło nie powstaje z nabiału?
![]()
hersovyac.com

Przecież wiadomo ze to dla pedauf, po co normalny zdrowy chłop miałby to jeśćŻadnych warzyw
Żadnych zbóż
Żadnych owoców
Żadnego nabiału

Ja już nawet miodu nie jem, tylko wpierdalam pszczołyPrzecież wiadomo ze to dla pedauf, po co normalny zdrowy chłop miałby to jeść
![]()

![]()
The Old School Gironda Meat and Eggs Diet for Fat Loss, Improved Mood and Hormonal Health
Here is the famous “Iron Guru” Vince Gironda’s old-school bodybuilding diet, which was specifically designed for fat loss, improved mood and hormonal health. Even if you are a Vegan or a Vegetarian, you should come and read this article to better understand why bodybuilders still go through this...hersovyac.com
![]()
Tak jakby ktoś się zastanawiał czy zjadanie jaj, mięsa czy podrobów działa.
Żadnych warzyw
Żadnych zbóż
Żadnych owoców
Żadnego nabiału

Nie daje temu wiary do końca,
O tym zawsze mam dyskusję z moją babą, że żadne skrajności nie są dobre. Ona jest po dietetyce i tam już im wrzucają do łbów, że diety vege są zdrowe i optymalne... jak wpierdalasz do tego tonę suplementów.

Dietoidiotycy to bardzo szkodliwe osobyO tym zawsze mam dyskusję z moją babą, że żadne skrajności nie są dobre. Ona jest po dietetyce i tam już im wrzucają do łbów, że diety vege są zdrowe i optymalne... jak wpierdalasz do tego tonę suplementów.
![]()
Legginsy w fiołki musiały tam płonąć!