VitoC
UFC Featherweight
Nie dość że psycholog, to jeszcze ortopeda i neurochirurgNie ma czegoś takiego, a nawet jak jest to komórki DNA w takich sytuacjach są do naprawy całkowicie, szlak sirtuinowy za to odpowiada

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie dość że psycholog, to jeszcze ortopeda i neurochirurgNie ma czegoś takiego, a nawet jak jest to komórki DNA w takich sytuacjach są do naprawy całkowicie, szlak sirtuinowy za to odpowiada

jak to nie ma? jak masz genetycznie jakis problem to co ci da dieta?Nie ma czegoś takiego, a nawet jak jest to komórki DNA w takich sytuacjach są do naprawy całkowicie, szlak sirtuinowy za to odpowiada
Mozesz być do czegoś predysponowany - jak każdy z nas i właśnie od tego co spożywasz zależy czy to aktywujesz. Poczytaj o sirtuinach mówię Ci.jak to nie ma? jak masz genetycznie jakis problem to co ci da dieta?
rodzinne problemy serca w rodzinie pare domow ode mnie, dziewczyny rok starszej ode mnie, juz nie ma...
poczytam, dzieki. Ale dodam od siebie ze przeciez przez lata sie zle odzywiamy za dzieciaka bo jaki mamy wybor? zaden jemy to co nam dadza rodziceMozesz być do czegoś predysponowany - jak każdy z nas i właśnie od tego co spożywasz zależy czy to aktywujesz. Poczytaj o sirtuinach mówię Ci.
Dlatego w wieku dorosłym można to cofnąć i zregenerować całkowicie.poczytam, dzieki. Ale dodam od siebie ze przeciez przez lata sie zle odzywiamy za dzieciaka bo jaki mamy wybor? zaden jemy to co nam dadza rodzice
KiszonkiDlatego w wieku dorosłym można to cofnąć i zregenerować całkowicie.
Najpierw trzeba zadbać o jelita, bo to z nich się wszystko bierze

Wazniejsze od tego co jesz, jest to czego nie jesz : pszenica, nabiał (ten jak wycofasz to wycofają się stany zapalne w kolanach), większość warzyw, zboża.Kiszonki![]()
odstawiles serwatke calkowicie?Wazniejsze od tego co jesz, jest to czego nie jesz : pszenica, nabiał (ten jak wycofasz to wycofają się stany zapalne w kolanach), większość warzyw, zboża.
Nie chcesz mieć problemów to jedz tłuszcz i uśrednioną ilość białka.
Nie zbudujesz żadnej masy mięśniowej ani sprawności jak organizm toczy stan zapalny
Jem samo mięso, podroby, jaja, ryby, skorupiaki, dużo tłuszczuodstawiles serwatke calkowicie?
Jak długo?Jem samo mięso, podroby, jaja, ryby, skorupiaki, dużo tłuszczu
Trochę kiszonek
Woda, herbata
Tak wygląda moje odżywianie przeciwzapalne
Zero.Jak długo?
Zero problemów z czymkolwiek?
Jak długo trzymasz się z taka dieta?Zero.
Idealne wyniki badań, sylweta, poziom energii. Z treningów nawet zszedłem do 2 w tygodniu
Nie ma czegoś takiego, a nawet jak jest to komórki DNA w takich sytuacjach są do naprawy całkowicie, szlak sirtuinowy za to odpowiada

Krytycy mówili że po 2 miesiącach będe miał takie niedobory i choroby, że będzie strasznieJak długo trzymasz się z taka dieta?
Ogólnie spoko ale trochę mi szkoda rezygnować całkowicie z pieczywa i makaronów.
To akurat prawda.Krytycy mówili że po 2 miesiącach będe miał takie niedobory i choroby, że będzie strasznie
Od marca br. I nie mam zamiaru zmieniać. To całe zjadanie nabiału czy pieczywa pod płaszczykiem zdrowia w reklamach to propaganda jest, niezgodne z biochemią organizmu
Tylko dzięki tłuszczowi jesteśmy zdrowi
7 lat temu , ja pierdole7 lat temu były inne wnioski, ale w sumie tylko krowa nie zmienia zadania
4. Najważniejsze jest jeść zgodnie z naszą biologią, fizjologią, anatomią - nic innego się nie liczy. Nie jesteśmy ani mięsożercami, ani roślinożercami, ani wszystkożercami, jesteśmy głównie owocożerni z małą namiastką białka pochodzenia zwierzęcego (bardzo małe ilości) oraz liściożerni i korzennożerni, dlatego tak świetnie reagujemy na ten pokarm - na małą ilość białka, na zdrowy tłuszcz roślin, na owoce, które dostarczają nam mnóstwa witamin i minerałów i na zioła, po których czujemy się lepiej i myślimy spokojniej
Czy @Brawler098 jest starszy od Pudziana?7 lat temu były inne wnioski, ale w sumie tylko krowa nie zmienia zadania
4. Najważniejsze jest jeść zgodnie z naszą biologią, fizjologią, anatomią - nic innego się nie liczy. Nie jesteśmy ani mięsożercami, ani roślinożercami, ani wszystkożercami, jesteśmy głównie owocożerni z małą namiastką białka pochodzenia zwierzęcego (bardzo małe ilości) oraz liściożerni i korzennożerni, dlatego tak świetnie reagujemy na ten pokarm - na małą ilość białka, na zdrowy tłuszcz roślin, na owoce, które dostarczają nam mnóstwa witamin i minerałów i na zioła, po których czujemy się lepiej i myślimy spokojniej

czemu juz nie udzielasz sie na SFD?7 lat temu , ja pierdole
To jest właśnie propaganda - to co w cytacie
Propaganda reklam i rozrastania się
Tam już nikt nie zagląda
Bo tam 90% użytkowników trenuje ze sztangą.czemu juz nie udzielasz sie na SFD?
Czy @Brawler098 jest starszy od Pudziana?![]()

Bo to nie moja bajka już zupełnieczemu juz nie udzielasz sie na SFD?
A to przede wszystkimBo tam 90% użytkowników trenuje ze sztangą.

Bo to nie moja bajka już zupełnie
A to przede wszystkim
Boże jak sobie przypomnę, że robiłem podyplomowke z dietetyki klinicznej i tam uczyli mnie tych wszystkich głupot typu zboże do każdego posiłku albo pełnowartościowe białka z roślin a tłuszcz to nie, tłuszcz to tętnice zatyka
Serio jestem na to wkurwiony, że tak wygląda program nauczania, ale z drugiej strony rozumiem : dietetycy tak jak lekarze - mają diagnozować, leczyć , leczyć i leczyć, czyli sprzedawać abonament na swoje usługi i produkty dodatkowe.
komórki DNA

Kurwa gościu...Ktoś poleci jakieś dobre ciuchy na siłownie? W szczególności wygodne spodenki, bo co nie patrzę to albo materiał sztywny jak karton albo jakieś dziwne rozmiarówki strasznie krótkie i opinające. Na ten moment najlepsze spodenki jakie mialem były z pumy i under armour, ale może polecacie jakieś inne firmy typu 4f itp itd.
Najbardziej ciekawi co najszybciej zamieni tłuszcz w mięśnie

100 przepisów na ryż z kurczakiem.Najbardziej ciekawi co najszybciej zamieni tłuszcz w mięśnie![]()

Dodałbym jeszcze artykuł w tej gazetce „sztanga vs kalistenika”
Diable nie prowokuj przy rosole.Dodałbym jeszcze artykuł w tej gazetce „sztanga vs kalistenika”