Michael Angelo
Bellator Featherweight
Zerwałeś klatkę czy masz mało rozwiniętą?Tzn wizualnie. Chodzi mi o to, że mam niepełny mięsień.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zerwałeś klatkę czy masz mało rozwiniętą?Tzn wizualnie. Chodzi mi o to, że mam niepełny mięsień.
Mało rozwiniętą. Zawsze to była u mnie pięta achillesowa.Zerwałeś klatkę czy masz mało rozwiniętą?
Nie wiem jaki masz staż itp. Ale jak chcesz rozwijać mięśnie to musisz ciężko trenować, patrzeć na technikę i progresować. Dieta i regeneracja to kolejne sprawy. No i przede wszystkim cierpliwość, nie zrobisz mega klaty w pół roku no chyba, że na bombie.Mało rozwiniętą. Zawsze to była u mnie pięta achillesowa.
To broń Boże wyciskać sztangę na poziomejMało rozwiniętą. Zawsze to była u mnie pięta achillesowa.
Kiedyś chodziłem 6 lat na siłkę jako dodatek do sw i biegania. Ogólnie nie było to moim głównym celem, od roku cisnę w domu.Nie wiem jaki masz staż itp. Ale jak chcesz rozwijać mięśnie to musisz ciężko trenować, patrzeć na technikę i progresować.
Robię pompki na uchwytach i ogólnie mi ostatnio fajnie poszło. Tylko na środku mam dalej płaskoNie wiem jak to dokładnie zrobić w warunkach domowych, ale dobrze jest spróbować izometrii przy ćwiczeniach kiedy klatka się napina (rozpiętki, spiętki, linki, pompki).

Do pompek to możesz obciążenie dogadać, kamizelkę 10 kg czy więcej. Ogólnie same pompki to za mało by budować mięśnie a tego ci brakuje. Im więcej mięśni tym pełniejsza klatka.Kiedyś chodziłem 6 lat na siłkę jako dodatek do sw i biegania. Ogólnie nie było to moim głównym celem, od roku cisnę w domu.
Robię pompki na uchwytach i ogólnie mi ostatnio fajnie poszło. Tylko na środku mam dalej płasko
Też się zastanawiałem czy jakichś innych pompek nie wypróbować.
Musisz dopierdolic mięcha.Mało rozwiniętą. Zawsze to była u mnie pięta achillesowa.

Na bombę wchodzę dopiero za parę latMusisz dopierdolic mięcha.
Pozdrawiam
![]()

No to kilka lat zajmie Ci dojście do wielkiej klatyNa bombę wchodzę dopiero za parę lat![]()

Nie musi być wielka, wystarczy pełnaNo to kilka lat zajmie Ci dojście do wielkiej klaty
![]()

A więc:Nie musi być wielka, wystarczy pełna![]()
Nie ma magicznych ćwiczeń.Musisz dopierdolic mięcha.
Pozdrawiam
![]()

Rób takie z ramionami na poziomie barków z kątem prostym w łokciach i dłońmi na zewnątrz (tak jakbyś stojąc próbował złapać stojącą przed Tobą szeroką na rozstaw od jednego zgięcia łokciowego do drugiego zgięcia łokciowego paczkę a po jej ściśnięciu odchylił dłonie pod kątem prostym na zewnątrz. Takie pompki będą miały krótkie ruchy, ale cały czas mięsień piersiowy będzie napięty. Ćwiczenie rób raczej wolno skupiając się na czuciu, że całą robotę robią spinające się ku sobie cyckiKiedyś chodziłem 6 lat na siłkę jako dodatek do sw i biegania. Ogólnie nie było to moim głównym celem, od roku cisnę w domu.
Robię pompki na uchwytach i ogólnie mi ostatnio fajnie poszło. Tylko na środku mam dalej płasko
Dzięki, spróbuje.Rób takie z ramionami na poziomie barków z kątem prostym w łokciach i dłońmi na zewnątrz (tak jakbyś stojąc próbował złapać stojącą przed Tobą szeroką na rozstaw od jednego zgięcia łokciowego do drugiego zgięcia łokciowego paczkę a po jej ściśnięciu odchylił dłonie pod kątem prostym na zewnątrz. Takie pompki będą miały krótkie ruchy, ale cały czas mięsień piersiowy będzie napięty. Ćwiczenie rób raczej wolno skupiając się na czuciu, że całą robotę robią spinające się ku sobie cycki
Dopinaj do konca przy pompkach (góra), zwiększ czas wykonywania powtórzenia, przytrzymuj pozycje na najbardziej rozciągniętym mięśniu.Kiedyś chodziłem 6 lat na siłkę jako dodatek do sw i biegania. Ogólnie nie było to moim głównym celem, od roku cisnę w domu.
Kiedyś było coś takiego jak "MadBarz".Dzięki Panowie, będę kombinował![]()
To stracone kilka lat!Na bombę wchodzę dopiero za parę lat![]()

Uuu... PrzepadłPanie Topuiro nieeeeeee!
Mam tę książkęSztywniutka kalistenika dla gitów.
![]()
Convicted Condition
Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Weltwww.youtube.com

. @Brawler098 najlepiej nie oglądaj albo weź podwójna garść leków na uspokojenie i meliski sobie zaparz przed oglądaniem.
Kurwa gość co ma najwiecej poddań i skończeń walk przed czasem w historii UFC trenuje na maszynach, wyciągach i robi izolowane ćwiczenia. @Brawler098 najlepiej nie oglądaj albo weź podwójna garść leków na uspokojenie i meliski sobie zaparz przed oglądaniem.
Jak to możliwe????

Ja tam szanuje BJJ jako grappling i mnogość technik kończących walkę sportową. W MMA to robi robotę w chuj, jak ktoś nie jest fizolem i nie betonuje lub nie ma GnP to ciężko wygrać z dobrym BJJ, a Oliveira to poziom elitarny. Przypomnę tylko, że Gamrot swego czasu jeździł na ADCC i miał złoto, srebro i brąz w Europie. Brazylia to przepaść coś jak Kaukaz w zapasach. Na takiego Oliveire są potrzebne fizyczne zapasy, kontrola i dobre cardio, ogólna atletyka, GnP. Gamer nie ma praktycznie niczego poza szybkością i zwinnością do 2-3 rundy max…Ale on z bjj się wywodzi, więc już na starcie lipa![]()
Wiem, wszystko sprowadza się do jednegoNie no, pełna zgoda, podśmiechujki sobie robię