Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Zakończyłem pewien eksperyment siłowy
Z dość dobrymi rezultatami
Pompka jednorącz z dodatkowym 50kg obciążeniem na grzbiecie, 17x bez obciążenia i na TRX (niestabilna powierzchnia)
Zarzut ketla trzymanego rączką do góry , rekord 42kg
I jestem na etapie pół podciągnięcia na jednej ręce

Dał mi trochę dodatkowej wiedzy ten eksperyment.

A teraz będzie realizowany plan 3-dniowy w założeniu: 1 dzień - zwisy, 2 dzień - podpory, 3 dzień nogi + animal movement

I tu składowych już będzie więcej i będzie to mocniej ustrukturyzowane i zgłębiane.

Waga 115kg

Gdzie tam! Jak Kura Workout na samych drążkach i masz taką formę
View attachment 130396

I kurwa dzieciaki łykają te bajki o super formach ich bohaterów z jutuba.

:beczka:

Tak jak u Parisa na vlogu co do karnetu na McFit dawali tabliczkę metanabolu.

:beczka:
Co do Kury, to moja żona kiedyś zrobiła sobie z nim zdjęcie na jakimś evencie, to ta forma ze zdjęcia rzeczywiście tylko po treningu i w dobrym świetle, bo na zdjęciu z eventu to nie wyglądał na dużo większego od niej(ona 155cm wzrostu). Z tego co pamiętam, to on miał czas w którym trenował typowo siłowo jak ławka i przysiady i przybrał na masie. Moim zdaniem po tylu latach treningu jak najbardziej ta sylwetka jest do osiągnięcia, patrząc na to jak on się prowadzi.
Co do Big Majka, to może podciąga się jak pizda, ale bardziej imponujące są jego wyniki w trójboju.

Macie jakieś dobre ćwiczenie na rozbudowanie środka klatki w domowych warunkach?
Odkąd na nowo znalazłem swoje powołanie w treningu siłowym to spamuje non stop tylko i wyłącznie zwykłe pompki, wyciskanie na klatę sztangą i dipy. Do pompek i dipów używam dodatkowego obciążenia.
Moja klata nigdy nie była lepsza i nawet nie wierz w jakieś pierdolenie pseudo trenerów o optymalnym treningu i środku klatki bo stracisz tylko czas.

Back