MirsadBektic
UFC Bantamweight
Oczywiście, że jest to sport. Taniec też jest śmieszny, a są z tego zawody więc jest to sport.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście, że jest to sport. Taniec też jest śmieszny, a są z tego zawody więc jest to sport.
męczeństwomeczennictwo
Nie używa kas samoobsługowych, nie ma ryzykaChyba dawno wózka sklepowego nie miałeś na plecach
![]()

Wojfer robi wycisk z leg tabbleStół wytrzymał, Wojfer też i to sie liczy.
Poza tym Wojfer wszystkie wyciskania robi bez leg drive, czysta sila![]()
Gdzie tam! Jak Kura Workout na samych drążkach i masz taką formę
View attachment 130396
Co do Kury, to moja żona kiedyś zrobiła sobie z nim zdjęcie na jakimś evencie, to ta forma ze zdjęcia rzeczywiście tylko po treningu i w dobrym świetle, bo na zdjęciu z eventu to nie wyglądał na dużo większego od niej(ona 155cm wzrostu). Z tego co pamiętam, to on miał czas w którym trenował typowo siłowo jak ławka i przysiady i przybrał na masie. Moim zdaniem po tylu latach treningu jak najbardziej ta sylwetka jest do osiągnięcia, patrząc na to jak on się prowadzi.I kurwa dzieciaki łykają te bajki o super formach ich bohaterów z jutuba.
Tak jak u Parisa na vlogu co do karnetu na McFit dawali tabliczkę metanabolu.
![]()
I to jest całe piękno mmaI to wszystko żeby potem komuś zwąchać jaja w oktagonie.

Na pewno nie balas bo by tyle nie podniósłCzy to drzewiec ?
Drzewiec też nieNa pewno nie balas bo by tyle nie podniósł
Przykład debilizmu w praktyce
Aż uszy krwawią jak się tego słucha
Nie ma środka klatki, pozdrawiam.Macie jakieś dobre ćwiczenie na rozbudowanie środka klatki w domowych warunkach?
Odkąd na nowo znalazłem swoje powołanie w treningu siłowym to spamuje non stop tylko i wyłącznie zwykłe pompki, wyciskanie na klatę sztangą i dipy. Do pompek i dipów używam dodatkowego obciążenia.Macie jakieś dobre ćwiczenie na rozbudowanie środka klatki w domowych warunkach?
Tzn wizualnie. Chodzi mi o to, że mam niepełny mięsień.Nie ma środka klatki, pozdrawiam.