Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja pierdolę
Gamrot jak się na drążku dokurwił, do tego natural ;)
Oliveira w strachu
Z 8 zastrzyków sprogresował na 9?

ja pierdolę
Gamrot jak się na drążku dokurwił, do tego natural ;)
Oliveira w strachu

Chciałbym zobaczyć kuriera jak z takimi dwoma dyma ;ddd

Niech Cię ręka boska broniWczoraj odkopałem sztangę, którą nabyłem 25 lat temu od starego Bombla. Samoróbka jebnięta czerwoną farbą. Trochę się pomęczylem żeby rdza puściła i żeby krążki zdjąć. Gryf waży 9,7 kg. Do tego 2 krążki od naciągu trakcji, 2*9,9 kg, 2*7,8 kg i 2*3,8. Jak wszystko wpierdolę na kij to już zaciski się nie mieszczą, ale jakieś110kg siedzi
Co mówisz @Brawler098 dokupić jakieś duże talerze i choć ten jeden raz pacnąć mikrocykl ze sztangą nakierowany na siłę?

Jesteście obserwowani
View attachment 130596
Rwa kulszowa, niewydolność nerek, inne problemy zdrowotne
No ale olympia ….
Dejta spokoj
Jebać te karykatury nie mające niczego wspólnego ze sportem i motoryką.Piłkarze to są pizdy bo nie trenują ogolnorozwojowo tylko już od małego robi im się specjalizację, głupota że nie wiemTak jest! Jebać!
Piszcie na grupach piłkarzy, że są pizdami, bo biegają używając nóg, a chujowo grają na organach!
Piszcie do zapasników, że są pizdami, bo trenują na macie, a chujowo grają w curling!
Ma to sens! Jebać!
![]()
Twoja miłość do zapaśników jest podejrzanaPiłkarze to są pizdy bo nie trenują ogolnorozwojowo tylko już od małego robi im się specjalizację, głupota że nie wiem
A zapaśnicy całkiem nieźle grają w curling , pod warunkiem że mają kim
Kulturystyka to nie jest sport, to jest hodowla organizmu i meczennictwo przewlekłe

Oczywiście, że jest to sport. Taniec też jest śmieszny, a są z tego zawody więc jest to sport.Piłkarze to są pizdy bo nie trenują ogolnorozwojowo tylko już od małego robi im się specjalizację, głupota że nie wiem
Kulturystyka to nie jest sport, to jest hodowla organizmu i meczennictwo przewlekłe

Przecież to nie jest zakwalifikowane jako Sport o czym Ty rozmawiasz do mnie ....Oczywiście, że jest to sport. Taniec też jest śmieszny, a są z tego zawody więc jest to sport.
To że tego nie rozumiesz to już kwestia Twojego ograniczenia i jakiś nie przepracowanych traum z młodych lat.
Nie wymagaj od kogoś kto ma wyglądać dobrze w gaciach, żeby stał na rękach, bo tak samo możesz tym argumentem zbić większość sportów, że są chujowe, bo zawodnik A,B,C nie stanie na rękach albo że koszykarz jest chujowy, bo nie zrobi jakiegoś ćwiczenia z kalisteniki będąc dojebanym 212 cm typem.
odpowiedź jest banalnie prosta. Bo kurwa nie musi![]()
Nie rozśmieszaj mnie.Przecież to nie jest zakwalifikowane jako Sport o czym Ty rozmawiasz do mnie ....

No gdzie jest? W polskim związku gówna i patyków?Nie rozśmieszaj mnie.
![]()
to jest konkurs pięknościNo gdzie jest? W polskim związku gówna i patyków?to jest konkurs piękności

Co znaczy zawody sportowe? Jakie tam są kryteria? Odtłuszczone męskie pośladki?
Na szczęście jest sporo federacji organizujących zawody sportowe w kulturystyce.
![]()

Piłkarze nie trenują ogólnorozwojowo? Przecież bieganie samo w sobie jest ogólnorozwojowe, a o zapierdolu na obozach przygotowawczych między rundami nie wspominającPiłkarze to są pizdy bo nie trenują ogolnorozwojowo tylko już od małego robi im się specjalizację, głupota że nie wiem