Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Wczoraj odkopałem sztangę, którą nabyłem 25 lat temu od starego Bombla. Samoróbka jebnięta czerwoną farbą. Trochę się pomęczylem żeby rdza puściła i żeby krążki zdjąć. Gryf waży 9,7 kg. Do tego 2 krążki od naciągu trakcji, 2*9,9 kg, 2*7,8 kg i 2*3,8. Jak wszystko wpierdolę na kij to już zaciski się nie mieszczą, ale jakieś110kg siedzi :lol:
Co mówisz @Brawler098 dokupić jakieś duże talerze i choć ten jeden raz pacnąć mikrocykl ze sztangą nakierowany na siłę?

Wczoraj odkopałem sztangę, którą nabyłem 25 lat temu od starego Bombla. Samoróbka jebnięta czerwoną farbą. Trochę się pomęczylem żeby rdza puściła i żeby krążki zdjąć. Gryf waży 9,7 kg. Do tego 2 krążki od naciągu trakcji, 2*9,9 kg, 2*7,8 kg i 2*3,8. Jak wszystko wpierdolę na kij to już zaciski się nie mieszczą, ale jakieś110kg siedzi :lol:
Co mówisz @Brawler098 dokupić jakieś duże talerze i choć ten jeden raz pacnąć mikrocykl ze sztangą nakierowany na siłę?
Niech Cię ręka boska broni
Lepiej weź ketle 64kg i zrób robotę odpowiednią :antonio:

Jesteście obserwowani
Screenshot_2025-10-01-10-27-59-257_com.instagram.android.jpg

Tak jest! Jebać!

Piszcie na grupach piłkarzy, że są pizdami, bo biegają używając nóg, a chujowo grają na organach!

Piszcie do zapasników, że są pizdami, bo trenują na macie, a chujowo grają w curling!

Ma to sens! Jebać!

:juanlaugh:
Piłkarze to są pizdy bo nie trenują ogolnorozwojowo tylko już od małego robi im się specjalizację, głupota że nie wiem

A zapaśnicy całkiem nieźle grają w curling , pod warunkiem że mają kim :lesnarhappy:

Kulturystyka to nie jest sport, to jest hodowla organizmu i meczennictwo przewlekłe

Piłkarze to są pizdy bo nie trenują ogolnorozwojowo tylko już od małego robi im się specjalizację, głupota że nie wiem

A zapaśnicy całkiem nieźle grają w curling , pod warunkiem że mają kim :lesnarhappy:

Kulturystyka to nie jest sport, to jest hodowla organizmu i meczennictwo przewlekłe
Oczywiście, że jest to sport. Taniec też jest śmieszny, a są z tego zawody więc jest to sport.
:fjedzia:

To że tego nie rozumiesz to już kwestia Twojego ograniczenia i jakiś nie przepracowanych traum z młodych lat.

Nie wymagaj od kogoś kto ma wyglądać dobrze w gaciach, żeby stał na rękach, bo tak samo możesz tym argumentem zbić większość sportów, że są chujowe, bo zawodnik A,B,C nie stanie na rękach albo że koszykarz jest chujowy, bo nie zrobi jakiegoś ćwiczenia z kalisteniki będąc dojebanym 212 cm typem.

odpowiedź jest banalnie prosta. Bo kurwa nie musi :beczka:

Oczywiście, że jest to sport. Taniec też jest śmieszny, a są z tego zawody więc jest to sport.
:fjedzia:

To że tego nie rozumiesz to już kwestia Twojego ograniczenia i jakiś nie przepracowanych traum z młodych lat.

Nie wymagaj od kogoś kto ma wyglądać dobrze w gaciach, żeby stał na rękach, bo tak samo możesz tym argumentem zbić większość sportów, że są chujowe, bo zawodnik A,B,C nie stanie na rękach albo że koszykarz jest chujowy, bo nie zrobi jakiegoś ćwiczenia z kalisteniki będąc dojebanym 212 cm typem.

odpowiedź jest banalnie prosta. Bo kurwa nie musi :beczka:
Przecież to nie jest zakwalifikowane jako Sport o czym Ty rozmawiasz do mnie ....

Chodzi o ogólny rozwój. Kulturowniki psują ludzi. Ich sposób prowadzenia treningów to ja pierdole, woła o pomstę do nieba

Piłkarze nie trenują ogólnorozwojowo? Przecież bieganie samo w sobie jest ogólnorozwojowe, a o zapierdolu na obozach przygotowawczych między rundami nie wspominając :beczka:

Dzisiaj fajny dzionek, o 13 wrzuciłem babci 4 tony węgla na rozgrzewkę, a teraz skończyłem trening:

300 powtórzeń różnych pompek.
200 dipów
150 różnych swingów kettlem 32kg
2 ćwiczenia akcesoryjne kettlem, jedno na barki, unoszenie kettla przed sobą na lewo, środek, na prawo, a drugie to wyciskanie kettla zza głowy na triceps.

Można zjeść i się pakować na wakacje.

Na wakacjach też będę dużo pływał w basenie i jakieś pompki/drążek.

Back