Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Ok znalazłeś jakiegoś chłopaka ktory ma zdrowe hobby i nagrywa filmiki. Straszna to rzecz.

Typ ma 600 wyświetleń i 33 łapki na yt, autorytet siłowni jak to nazwałeś :lesnarhappy: śmiem twierdzić ze więcej osób czyta nasze komentarze w temacie live ksw

na siłę próbujesz obronić swoją teze której już sam kilka razy w tym temacie przeczyłeś
Ja to już osobiście nic z tego nie rozumiem

No widzę, rzadko który filmik przekracza 1k odtworzeń. Inne filmy maja ponad miesiac i nie przebiły nawet tysiąca.

Także czy na pewno rozmawiamy o tym samym chłopie?
Aaaaa już wiem, bo Ty jesteś stary chuj zupełnie tak jak ja
A to jest gwiazdą tik-toka, platformy dla debili , rzeczywiście na YouTube nie urzęduje

Objaśniam: autorytet młodych szczawikow, którzy siedzą z gębą w telefonie
Ja to już osobiście nic z tego nie rozumiem
Osobiście bardzo dobrze, prawidłowo
Zamiast się kłócić, proponuję wspólny trening.
Zrobimy live i będzie miła, rodzinna atmosfera chłopaki...
A nikt się nie kłóci, daj spokój:) co Ty taki przewrażliwiony?:)

No widzę, rzadko który filmik przekracza 1k odtworzeń. Inne filmy maja ponad miesiac i nie przebiły nawet tysiąca.

Także czy na pewno rozmawiamy o tym samym chłopie?
A to jest gwiazdą tik-toka, platformy dla debili , rzeczywiście na YouTube nie urzęduje

Objaśniam: autorytet młodych szczawikow, którzy siedzą z gębą w telefonie
Takie siurki to jak się pytam ile im zostało to mówią że już kończą i wycierają sprzęt.

:beczka:

Nie możemy mylić brokułowych chłopców z bywalcami siłowni, bo to nie przystoi w naszym kulturalnym gronie.

Mordo teraz liczy się tylko tiktok!

Młodzi nie mają czasu oglądać 10 minutowego filmu na YT, całą wiedzę czerpią z 15 sekundowych wstawek na chińskiej platformie!
A to Panowie, jak tak to przepraszamy. Ja tam nie bywam także ni panimaju

Takie siurki to jak się pytam ile im zostało to mówią że już kończą i wycierają sprzęt.

:beczka:

Nie możemy mylić brokułowych chłopców z bywalcami siłowni, bo to nie przystoi w naszym kulturalnym gronie.
No proste, że spierdalaja w podskokach, ale Ty już jesteś stary chuj, boomer i nie wiadomo też czy nie Niemiec w pakiecie a to jest młode pokolenie które będzie nas leczyć, budować mosty, rządzić....
Ojapierdole

Po czym wnosisz?

Ilu jest ludzi na siłowniach bijących towar po których nie widać, że ćwiczą, bo robią to na opierdol myśląc, że strzykawka im wszystko załatwi? Mnóstwo.

Retencja od wyjebanego estrogenu to nie budowanie mięśni :mamed:
Nawet bez ćwiczeń rośniesz na wyjebanym teściu.
Każdy tego doświadczył na dużo mniejszych poziomach hormonów - w okresie dojrzewania.
Na wyjebanej w kosmos syntezie białek niewiele trzeba by wyjebać ponad naturalne możliwości

Po czym wnosisz?

Ilu jest ludzi na siłowniach bijących towar po których nie widać, że ćwiczą, bo robią to na opierdol myśląc, że strzykawka im wszystko załatwi? Mnóstwo.

Retencja od wyjebanego estrogenu to nie budowanie mięśni :mamed:
No ale gruby gej ma trochę racji. To ze sie zalewają wodą to jedno ale mięśnia zbudują i tak więcej robiąc jakies tam treningi niż natural robiący wszystko pod linijkę.

To że wyglądają tak czy inaczej jak kupa to inna sprawa

Nawet bez ćwiczeń rośniesz na wyjebanym teściu.
Każdy tego doświadczył na dużo mniejszych poziomach hormonów - w okresie dojrzewania.
Na wyjebanej w kosmos syntezie białek niewiele trzeba by wyjebać ponad naturalne możliwości
Nauka mówi jedno jednak doświadczenie mówi co innego w tej kwestii.

Wiadomo plusy na pewno będą, ale niewielu wyjdzie sylwetkowo ponad przeciętność.

Tu jest za dużo zmiennych, żeby zero-jedynkowo powiedzieć że "mięśnie same rosną".

Wiadomo plusy na pewno będą, ale niewielu wyjdzie sylwetkowo ponad przeciętność
Chyba masz już zaburzone poczucie "przeciętności".
Powszechność koksu zmienia postrzeganie rzeczywistości. Później laski mówią "wolę takich z lekko zarysowaną muskulaturą" i wskazują na kolesi z budową nieosiągalną dla większości naturali. Spotkałem się z tym brakiem realnej oceny możliwości ludzkiego organizmu wielokrotnie.
Jakaś Grażyna przeczyta ten wywiad z Szycem i ma obraz, że tak wygląda facet po 4 miesiącach treningu 3 razy w tygodniu i uważa, że to takie minimum jak powinien wyglądać dbający o siebie facet. Tylko że przeciętny koleś nawet jak 2 lata będzie dbał o michę, regenerację, progresowanie na treningach, to nawet pomimo 24 miesięcy nakierowania całego życia na rozwój sylwetki to zeara się a nie będzie miał takich barków jak aktorzyna dobiegający 50 po 1/3 roku na solidnej bombie. Trzeba wspominać jeszcze o tym, że dowalił mięsa tracąc jednocześnie 15 kilogramów przez te 4 miesiące?
Patrząc na kolesi, którzy dojebali ponad 50 na łapie wychodząc grubo ponad swoje genetyczne ograniczenia też zapewne wykrzywiłeś swój obraz normalnego człowieka. Bez wysiłku takiego ramienia raczej nie zbudujesz, ale bez bomby na pewno nawet się do tych rozmiarów nie zbliżysz.

Chyba masz już zaburzone poczucie "przeciętności".
Powszechność koksu zmienia postrzeganie rzeczywistości. Później laski mówią "wolę takich z lekko zarysowaną muskulaturą" i wskazują na kolesi z budową nieosiągalną dla większości naturali. Spotkałem się z tym brakiem realnej oceny możliwości ludzkiego organizmu wielokrotnie.
Jakaś Grażyna przeczyta ten wywiad z Szycem i ma obraz, że tak wygląda facet po 4 miesiącach treningu 3 razy w tygodniu i uważa, że to takie minimum jak powinien wyglądać dbający o siebie facet. Tylko że przeciętny koleś nawet jak 2 lata będzie dbał o michę, regenerację, progresowanie na treningach, to nawet pomimo 24 miesięcy nakierowania całego życia na rozwój sylwetki to zeara się a nie będzie miał takich barków jak aktorzyna dobiegający 50 po 1/3 roku na solidnej bombie. Trzeba wspominać jeszcze o tym, że dowalił mięsa tracąc jednocześnie 15 kilogramów przez te 4 miesiące?
Patrząc na kolesi, którzy dojebali ponad 50 na łapie wychodząc grubo ponad swoje genetyczne ograniczenia też zapewne wykrzywiłeś swój obraz normalnego człowieka. Bez wysiłku takiego ramienia raczej nie zbudujesz, ale bez bomby na pewno nawet się do tych rozmiarów nie zbliżysz.
No właśnie,
Jednym słowem @Siwy25_1 masz spuchnięta, balonową glowę i pomroczność

Co to kurwa jest, podciąganie pod hipertrofie, jakiś śmieszny zakres ruchu. Niech wraca na maszyny, hantelki i się więcej za drążek nie łapie kulturownik okrutny.
No grubo a takich wynalazków jest pełno. A ten gość to jest ten co kiedyś mówił, że na hmb zrobił 16 kg mięśni w miesiąc i maszyny są lepsze od wolnych ciężarów.

No grubo a takich wynalazków jest pełno. A ten gość to jest ten co kiedyś mówił, że na hmb zrobił 16 kg mięśni w miesiąc i maszyny są lepsze od wolnych ciężarów.
A ja jestem Adaś Małysz i zapraszam na skoki narciarskie. 99/100 kulturystów to farmazony i wyprane łby od sterydów.

Back