Brawler098
WSOF Middleweight
I co mu z tego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj czeka nas pojedynek dwóch sztangistów, zależnie który wygra okaże się kto robił jej mniejZwykły test silowy, Bud jest widziany na tej siłce codziennie jak robi mostkiw wywiadzie dla lokalnej gazety zdradził nawet że sztangą to on sie brzydzi
Na insta się może pochwalićI co mu z tego?
Walczy o pas za grube bańki. Robi treningi siłowe i jest szybki jak skurwesen co ośmiesza Twoje mongolskie teorie.I co mu z tego?

Przestań. Idź porób martwe ciągi na bardziej stromego garbaWalczy o pas za grube bańki. Robi treningi siłowe i jest szybki jak skurwesen co ośmiesza Twoje mongolskie teorie.
![]()
Był szybki, silny, sprawny, wygrał walkęI co mu z tego?

Był szybki, silny, sprawny, wygrał walkę![]()
Od martwych ciągów, naiwni jak dzieciBył szybki, silny, sprawny, wygrał walkę![]()
Tak samo jak naiwne byly teorie o pompkach i tym ze sztanga niszczy zawodników kiedy ona nie jest nawet 1/1000 składowejOd martwych ciągów, naiwni jak dzieci
To nie było nawet 1/1000 całej składowej

Też. Jak chcesz.A jebać siłownię
Sztangi nie Maszyny nie
Kurwa to co tam robic patrzeć na dupy
Dobra mam !!

Zawsze można zapisać się na krosfit i pociągnąć dla kolegi.Wypatrzyles juz jakaś siłkę w okolicy która udostępnia samolot do ciągnięcia?![]()

Ale ja mam prywatny samolot.Wypatrzyles juz jakaś siłkę w okolicy która udostępnia samolot do ciągnięcia?![]()
Chyba jak wracasz najebany hahahaha jak MesserschmittAle ja mam prywatny samolot.
Pojebało Cię?Chyba jak wracasz najebany hahahaha jak Messerschmitt
Tak samo jak naiwne byly teorie o pompkach
Nie no, rób nie przestawaj

Przecież już wszystkie zrobiłNie no, rób nie przestawaj![]()
Ale z Ciebie pospinaniec. Żeby po treningu, który normalnu sztangiście zajmuje 15 minut nie podołać wieczornemu treningowi?! Paralityk!Mój wczorajszy trening:
-Spacer na głowie po schodach 10 pięter
-Stanie na głowie przez 2 godziny
-Pompki na kciuku
-Zwis jednonóż na trzepaku
-Na koniec dla relaksu przeciągnąłem tira zaciągniętego ręcznym
Zajebisty trening pod sporty walki. Co prawda później nie miałem już sił na żadną aktywność fizyczną i nie poszedłem na wieczorny trening, ale kto by się przejmował techniką, skoro trening siłowy jest zabezpieczony i zrobiony na wysokim poziomie.
Niedługo wprowadzam do planu przysiady na jednym palcu u nogi, żeby nie było stagnacji. Czuję, że mistrzostwo świata to tylko formalność.
Technika, taktyka… kto by się tym przejmował
Kierwa, już przy tym oplułem telefon kanapką-Spacer na głowie po schodach 10 pięter

To dlatego że jem za dużo węgli i potem brakuje mi energii, muszę przeżucić się na tłuszczeAle z Ciebie pospinaniec. Żeby po treningu, który normalnu sztangiście zajmuje 15 minut nie podołać wieczornemu treningowi?! Paralityk!
Mój wczorajszy trening:
-Spacer na głowie po schodach 10 pięter
-Stanie na głowie przez 2 godziny
-Pompki na kciuku
-Zwis jednonóż na trzepaku
-Na koniec dla relaksu przeciągnąłem tira zaciągniętego ręcznym
Zajebisty trening pod sporty walki. Co prawda później nie miałem już sił na żadną aktywność fizyczną i nie poszedłem na wieczorny trening, ale kto by się przejmował techniką, skoro trening siłowy jest zabezpieczony i zrobiony na wysokim poziomie.
Niedługo wprowadzam do planu przysiady na jednym palcu u nogi, żeby nie było stagnacji. Czuję, że mistrzostwo świata to tylko formalność.
Technika, taktyka… kto by się tym przejmował