Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Attachments

• no-ja-pierdole-powinno-wyjsc-inaczej-bubbles-chlopaki-z-barakow-trailer-park-boys.jpg
    no-ja-pierdole-powinno-wyjsc-inaczej-bubbles-chlopaki-z-barakow-trailer-park-boys.jpg
    90.8 KB · Views: 16

Murzyn skaczący ze sztangą. Nowe, nie znałem.

To co robi Black bud na treningu to kompletnie inna droga niż robią ludzie na siłowni.

Wolą być pospinanymi karkami niż sprawnymi silaczami. To różnica.
Weź 10 osób z siłowni losowych to usłyszysz to samo pierdolenie od lat "licz kalorie, w poniedziałek klata albo push, środa pull czy tam plecy i osobny dzień na nogi"

Podczas gdy zawodowcy 80% pracy przeznaczają na core a resztę na mięśnie o których amatorzy zjadacze serwatki w proszku nawet nie pomyślą

My tu gadu-gadu a trening się sam nie zrobi,

Wychwyty z karku 10 serii
Australijskie jednorącz na linie 8 serii
Podciąganie na przerzuconym ręczniku 48kg ketel 6 serii
Naprzemienne wyciskanie ketlami 7 serii
Uginanie bioder w planku bokiem 5 serii
Unoszenie wyprostowanych nóg w zwisie 5 serii

Mój wczorajszy trening:

-Spacer na głowie po schodach 10 pięter
-Stanie na głowie przez 2 godziny
-Pompki na kciuku
-Zwis jednonóż na trzepaku
-Na koniec dla relaksu przeciągnąłem tira zaciągniętego ręcznym

Zajebisty trening pod sporty walki. Co prawda później nie miałem już sił na żadną aktywność fizyczną i nie poszedłem na wieczorny trening, ale kto by się przejmował techniką, skoro trening siłowy jest zabezpieczony i zrobiony na wysokim poziomie.
Niedługo wprowadzam do planu przysiady na jednym palcu u nogi, żeby nie było stagnacji. Czuję, że mistrzostwo świata to tylko formalność.
Technika, taktyka… kto by się tym przejmował

Mój wczorajszy trening:

-Pompki na kciuku

Zajebisty trening pod sporty walki. Co prawda później nie miałem już sił na żadną aktywność fizyczną i nie poszedłem na wieczorny trening, ale kto by się przejmował techniką, skoro trening siłowy jest zabezpieczony i zrobiony na wysokim poziomie.
Niedługo wprowadzam do planu przysiady na jednym palcu u nogi, żeby nie było stagnacji. Czuję, że mistrzostwo świata to tylko formalność.
Ale z Ciebie pospinaniec. Żeby po treningu, który normalnu sztangiście zajmuje 15 minut nie podołać wieczornemu treningowi?! Paralityk!

Mój wczorajszy trening:

-Pompki na kciuku

Uśmiałem... :mjsmile:

Mnie rozwaliły przysiady na jednym palcu..

Back