Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

21 super podciągnięcia potęznego Big Maca. W dodatku na skrojonym w części/częściach nagraniu. 112 kilo. Spróbujcie tego w domu, zobaczymy czy dacie rade chociaż 2.

Jeszcze filmik zmontowany, ten sam chłopak z tyłu przechodzi dwa razy w identyczny sposób i jeszcze cięcie zrobione. Ale trzeba być przykrym, żeby się dowartościowywać w ten sposób.

Zapraszam do mnie na kółeczka, ważę 108-112kg możemy się sprawdzić panie Fejk Majk.
IMG_1975.jpeg

Jeszcze filmik zmontowany, ten sam chłopak z tyłu przechodzi dwa razy w identyczny sposób i jeszcze cięcie zrobione. Ale trzeba być przykrym, żeby się dowartościowywać w ten sposób.

Zapraszam do mnie na kółeczka, ważę 108-112kg możemy się sprawdzić panie Fejk Majk.
View attachment 129904
Kółeczka piękna sprawa, dipy na nich a na poręczach to inna bajka.

Ale gówno :juanlaugh:
Na nagraniu wspominał też coś o zwisie, a że odbyt znajduje się nieopodal fleta to kto wie czy nie nastąpił incydent kałowy przy tak ekstremalnym wysiłku.
Zapytaj jeszcze tego kulturownika czy da radę kaczym chodem przejść wzdłuż siłowni
Nie wiem czy śmiałbym zadrwić z tak potęznego herosa.
Kiedyś w jednym filmiku mówił, że nie mógł na Ślężę wejść bo tak mu się łydki pompowały pod górkę. Inwalida.
W tym jest właśnie problem. Wieprz się napycha i nie trenuje a potem są problemy.
Z pasem chodzi aby bebech tak nie odstawał :beczka:
j.w
Boże, paralita
112kg zbieraniny gówna
j.w
Jeśli wieki temu był takim wyczynowcem, to nawet nie chcę myśleć do czego jest zdolny obecnie.

To jest parodia, że takie osobniki potem rozpisują ludziom diety/treningi, patrzą na innych z wyższością, a są upośledzeni w podstawowych ruchach. Rozumiem, że oni mają inne cele treningowe, ale w tym wszystkim powinno się też kierować faktycznie zdrowiem, sprawnością. Jaki sens się naładować turbo mięsem, a potem mieć problem w funkcjonowaniu? Tam chociażby jest ten Olszewski, gdzie on ma problem oddychać jak siedzi, jak SIEDZI i nic nie robi!!

Back