Uller
Bellator Heavyweight
Kiedyś w jednym filmiku mówił, że nie mógł na Ślężę wejść bo tak mu się łydki pompowały pod górkę. Inwalida.Zapytaj jeszcze tego kulturownika czy da radę kaczym chodem przejść wzdłuż siłowni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedyś w jednym filmiku mówił, że nie mógł na Ślężę wejść bo tak mu się łydki pompowały pod górkę. Inwalida.Zapytaj jeszcze tego kulturownika czy da radę kaczym chodem przejść wzdłuż siłowni
21 super podciągnięcia potęznego Big Maca. W dodatku na skrojonym w części/częściach nagraniu. 112 kilo. Spróbujcie tego w domu, zobaczymy czy dacie rade chociaż 2.

A wiesz, że ja też nigdy nie dałem rady wejść na Ślężę?Kiedyś w jednym filmiku mówił, że nie mógł na Ślężę wejść bo tak mu się łydki pompowały pod górkę. Inwalida.
Ale on podjął próbę.A wiesz, że ja też nigdy nie dałem rady wejść na Ślężę?
21 super podciągnięcia potęznego Big Maca. W dodatku na skrojonym w części/częściach nagraniu. 112 kilo. Spróbujcie tego w domu, zobaczymy czy dacie rade chociaż 2.
Kółeczka piękna sprawa, dipy na nich a na poręczach to inna bajka.Jeszcze filmik zmontowany, ten sam chłopak z tyłu przechodzi dwa razy w identyczny sposób i jeszcze cięcie zrobione. Ale trzeba być przykrym, żeby się dowartościowywać w ten sposób.
Zapraszam do mnie na kółeczka, ważę 108-112kg możemy się sprawdzić panie Fejk Majk.
View attachment 129904
Na nagraniu wspominał też coś o zwisie, a że odbyt znajduje się nieopodal fleta to kto wie czy nie nastąpił incydent kałowy przy tak ekstremalnym wysiłku.Ale gówno![]()
Nie wiem czy śmiałbym zadrwić z tak potęznego herosa.Zapytaj jeszcze tego kulturownika czy da radę kaczym chodem przejść wzdłuż siłowni
W tym jest właśnie problem. Wieprz się napycha i nie trenuje a potem są problemy.Kiedyś w jednym filmiku mówił, że nie mógł na Ślężę wejść bo tak mu się łydki pompowały pod górkę. Inwalida.
j.wZ pasem chodzi aby bebech tak nie odstawał![]()
j.wBoże, paralita
112kg zbieraniny gówna
Jeśli wieki temu był takim wyczynowcem, to nawet nie chcę myśleć do czego jest zdolny obecnie.Zapraszam do mnie na kółeczka, ważę 108-112kg możemy się sprawdzić panie Fejk Majk.
Jutubery rozkminiają nasze rozkminy
i migdały solone na niesolonezydek zamienił gorzołkę na test z gh i kto wie co jeszcze?
Jak wiemy najwięcej dało odstawienie soli, słodyczy i gra w tenisa!i migdały solone na niesolone
A tutaj mamy piękno kobiecości

To którego z nich chcesz smerać siurem po pośladach?Boicie się wytrenowanych kobiet, że siurkami tam nie dacie rady wejść między duże poślady czy co?
![]()
Niepokojące jest to co napisałeśBoicie się wytrenowanych kobiet, że siurkami tam nie dacie rady wejść między duże poślady czy co?
![]()

Straszny z Ciebie kulturownik homogenizowanyBoicie się wytrenowanych kobiet, że siurkami tam nie dacie rady wejść między duże poślady czy co?
![]()
Ktoś chętny?
Wytrenowana kobieta =/= kobieta z męskimi cechami od nadmiaru teścia. Zainteresowanie jej pośladkami jest dość dyskusyjne.Boicie się wytrenowanych kobiet, że siurkami tam nie dacie rady wejść między duże poślady czy co?
![]()
Jak majk pokaże przynajmniej częściowo formę taką jak ten ciężki, to możemy pogadać
Wytrenowana kobieta =/= kobieta z męskimi cechami od nadmiaru teścia. Zainteresowanie jej pośladkami jest dość dyskusyjne.
i nie pompują mu się łydkiPffff, kolo nawet 50 cm nie ma w bicku.
i kaczym chodem nie dał rady przejść przez całą długość maty, bo po kilku metrach się poddał i zaczął bokiem skakaći nie pompują mu się łydki
Cieniasi kaczym chodem nie dał rady przejść przez całą długość maty, bo po kilku metrach się poddał i zaczął bokiem skakać
Nie to co ten od 22 podciągnięćCienias
Jak majk pokaże przynajmniej częściowo formę taką jak ten ciężki, to możemy pogadać
Coś kuhwa jeszcze?! Tym razem 29x i chociaż nagranie w 1 kawałku
i jeszcze to 'cos jeszcze?!' dumny z siebie