Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Panowie to nie jest temat to żartów. To jest poważny temat, ja przejrzałem na oczy i wyszedłem z tego matrixa i pranie mózgu którym branża fitness nas poddała.

No to powodzenia i przede wszystkim zdrowia, bo do takich treningów jest potrzebne mocne zdrowie.

Teraz to jest pajacowanie a nie trening. Pamiętam w roku 81 jak się ćwiczyło, podstawy plus ciężka praca.
Prawda.
Lubię czasem wracać do książki Arnolda : edukacja kulturysty

Same podstawy, trening ciężki
Dzisiejsze kulturowniki to są pizdy skończone a jeszcze większymi pizdami są Ci co po nich kopiują, tyle że bez ich wspomagania ...

Maszynki, obliczanie kątów, biomechanika na śmiechu wartym i żałosnym obciążeniu

Później ludzie chodzą 8 lat na siłownię i wyglądają jakby ta siłownia była zamknięta przez 8 lat
To już lepiej w domu poleżeć

Prawda.
Lubię czasem wracać do książki Arnolda : edukacja kulturysty

Same podstawy, trening ciężki
Dzisiejsze kulturowniki to są pizdy skończone a jeszcze większymi pizdami są Ci co po nich kopiują, tyle że bez ich wspomagania ...

Maszynki, obliczanie kątów, biomechanika na śmiechu wartym i żałosnym obciążeniu

Później ludzie chodzą 8 lat na siłownię i wyglądają jakby ta siłownia była zamknięta przez 8 lat
To już lepiej w domu poleżeć
:pociesznymirek:

Chłopie sam sobie zaprzeczasz. W każdym zdaniu.

Same podstawy ciężki trening, a nic innego nie robisz jak hejtowanie treningów ze sztangą, a czym taki Arnold ćwiczył? Sztangą! Brawo! I to technicznie chujowo co też lubisz podkreślać w krytyce "kulturowników".

Że ty nie potrafisz użyć maszyny to nie znaczy, że ktoś jej nie wykorzysta do swojego treningu.

Już pominę jaką farmakologię jebali w tamtych czasach, bo już Ci kiedyś zrobiłem wykład i nic z niego nie zrozumiałeś.

:beczka:

Panowie, nie kłóčcie się. Pewien polski aktor powie wam jak to się robi. Wystarczy przez 4 miesiące nie jeść cukru, pieczywa i ograniczyć sól. Poza tym 3 razy w tygodniu siłownia, koniecznie na czczo i czasem pograć w tenisa. Skoro facet niezbyt usportowiony, kiedyś w wiecznym balecie w wieku 47 potrafi zrobić taką formę w 4 miesiące to co was powstrzymuje? :mamed:

IMG_20250918_115930.jpg

Panowie, nie kłóčcie się. Pewien polski aktor powie wam jak to się robi. Wystarczy przez 4 miesiące nie jeść cukru, pieczywa i ograniczyć sól. Poza tym 3 razy w tygodniu siłownia, koniecznie na czczo i czasem pograć w tenisa. Skoro facet niezbyt usportowiony, kiedyś w wiecznym balecie w wieku 47 potrafi zrobić taką formę w 4 miesiące to co was powstrzymuje? :mamed:

View attachment 129821
Chłop od razu dostał barki jak kettle i sterczące małe suty w pakiecie, od jutra trenuje rano bez jedzenia i zapisuje się na tenis ziemny !

:pociesznymirek:

Chłopie sam sobie zaprzeczasz. W każdym zdaniu.

Same podstawy ciężki trening, a nic innego nie robisz jak hejtowanie treningów ze sztangą, a czym taki Arnold ćwiczył? Sztangą! Brawo! I to technicznie chujowo co też lubisz podkreślać w krytyce "kulturowników".

Że ty nie potrafisz użyć maszyny to nie znaczy, że ktoś jej nie wykorzysta do swojego treningu.

Już pominę jaką farmakologię jebali w tamtych czasach, bo już Ci kiedyś zrobiłem wykład i nic z niego nie zrozumiałeś.

:beczka:
Nie, to Ty nie zrozumiałeś z tego co napisałem.
Przekaz jest taki : wolę, żeby człowiek-pająk 70kg przy 190cm wzrostu napierdalal ciężkie przysiady, wiosła, ciągi aniżeli pierdolil bzdury o optymalizacji treningowej jak te wszystkie insta-cipeusze

Ba! Nawet może sobie machać ciężkimi hantlami byle jak i wciąż da mu to więcej niż jakieś maszyny, które nijak nie przekładają się na nic, mogą być deserem a nie daniem głównym

I trzymaj nerwy na wodzy, nie jestem @kurwantes i nie będę Ci matki obrażał

View attachment 129821
Ty, ale ładnie dojebał.
Taki efekt osiągnąć to bym chciał, no nie powiem.

:frankapprove:

View attachment 129821
Ciekawe ile musiał stać na głowie by zrobić taką formę :zakręcony:

Nie, to Ty nie zrozumiałeś z tego co napisałem.
Przekaz jest taki : wolę, żeby człowiek-pająk 70kg przy 190cm wzrostu napierdalal ciężkie przysiady, wiosła, ciągi aniżeli pierdolil bzdury o optymalizacji treningowej jak te wszystkie insta-cipeusze

Ba! Nawet może sobie machać ciężkimi hantlami byle jak i wciąż da mu to więcej niż jakieś maszyny, które nijak nie przekładają się na nic, mogą być deserem a nie daniem głównym

I trzymaj nerwy na wodzy, nie jestem @kurwantes i nie będę Ci matki obrażał
Ja jestem wyluzowany jak guma w gaciach.

Tylko sam sobie zaprzeczasz miśku nawet w odpowiedzi, bo były już przykłady chudych szczurów to pisałeś, że tylko kalistenika da im siłę :mamed:

Ja jestem wyluzowany jak guma w gaciach.

Tylko sam sobie zaprzeczasz miśku nawet w odpowiedzi, bo były już przykłady chudych szczurów to pisałeś, że tylko kalistenika da im siłę :mamed:
No owszem da. I zajebista sylwetkę
Ale jak są brokułami z siłowni i wiedzę czerpią od innych brokulakow pryszczatych z Instagrama to niech chociaż napierdalaja ciężkimi hantlami i sztangami a nie pierdolą śmieci o optymalizacji swojego treningu , odmierzają kąty itp

Tak teraz wyglądają autorytety siłowni

:lesnarhappy: :lesnarhappy: :lesnarhappy: :juanlaugh:

No owszem da. I zajebista sylwetkę
Ale jak są brokułami z siłowni i wiedzę czerpią od innych brokulakow pryszczatych z Instagrama to niech chociaż napierdalaja ciężkimi hantlami i sztangami a nie pierdolą śmieci o optymalizacji swojego treningu , odmierzają kąty itp

Tak teraz wyglądają autorytety siłowni

:lesnarhappy: :lesnarhappy: :lesnarhappy: :juanlaugh:

Ok znalazłeś jakiegoś chłopaka ktory ma zdrowe hobby i nagrywa filmiki. Straszna to rzecz.

Typ ma 600 wyświetleń i 33 łapki na yt, autorytet siłowni jak to nazwałeś :lesnarhappy: śmiem twierdzić ze więcej osób czyta nasze komentarze w temacie live ksw

na siłę próbujesz obronić swoją teze której już sam kilka razy w tym temacie przeczyłeś

Ok znalazłeś jakiegoś chłopaka ktory ma zdrowe hobby i nagrywa filmiki. Straszna to rzecz.

Typ ma 600 wyświetleń i 33 łapki na yt, autorytet siłowni jak to nazwałeś :lesnarhappy: śmiem twierdzić ze więcej osób czyta nasze komentarze w temacie live ksw

na siłę próbujesz obronić swoją teze której już sam kilka razy w tym temacie przeczyłeś
Wpisz sobie to zobaczysz ile ten chłystek ma wyznawców.
To nie jest tak że znalazłem sobie przypadkowego pizdusia

Chuja prawda, bo pierwszy raz widzę tego siusiaczka na oczy.
Autorytetami zawsze były wielkie chłopy.
A że społeczeństwo jest pizdowate to pizdowaci trenerzy będą wymyślać cuda byle złapać pizdowatych klientów, którym się nie chce ciężko pracować.

Tyle.
Takie właśnie siusuaczki są autorytetami teraz.

Back