Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Kiedyś to robili meble - stoły nie do zajechania!
A jednak się pochwaliłeś wynikiem.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Oby nikt postronny tego nie usłyszałTe krzyki Wojfera, to ustawię sobie na budzik![]()

Oby nikt postronny tego nie usłyszał![]()

Nie oglądałeś filmu "Samowolka"? Zerknij sobie, przyjdzie odpowiedź.Też lubię posłuchać "Po Wojnie" ale dlaczego nazywasz sie jebanym zapchlonym kotem i cipą męską
Btw. Jęki agonalne były 10/10
Od razu wjazd na ostro w dzień!Te krzyki Wojfera, to ustawię sobie na budzik![]()
Nie oglądałeś filmu "Samowolka"? Zerknij sobie, przyjdzie odpowiedź.

Siła siedzi mój ty Soymanie SuperbohaterzeOglądałem ale ładnie Ci poszlo na tym stole a tu taka samokrytyka![]()

Mnie zawsze ciekawi jak tam wyglądają jelita, ogólnie całość badań, a z tego co pamiętam to sporo miał tam postów o jakichś kontuzjach, które mu bardzo utrudniają życie.Łoo Jezu, zamknąć to to w piwnicy (może być w Białej Rawskiej) na 2 tygodnie o 3 posiłkach na dzień i zaraz cała ta woda spada. Jakby mu stestowali siłę stawów w na prawdę banalnych ćwiczeniach z własnym ciałem to by sobie narobił kontuzji….jakies totalne przepoczwarzenie
A jak ma wyglądać? To jest wrak od środkaMnie zawsze ciekawi jak tam wyglądają jelita, ogólnie całość badań, a z tego co pamiętam to sporo miał tam postów o jakichś kontuzjach, które mu bardzo utrudniają życie.
Mnie zawsze ciekawi jak tam wyglądają jelita, ogólnie całość badań, a z tego co pamiętam to sporo miał tam postów o jakichś kontuzjach, które mu bardzo utrudniają życie.
No kurwa normalnie wyglądają, a jak mają wyglądać? Przecież jakby nie działały jelita to by był ciągle chory i za chuja nie mógł przejadać tyle żarcia, a dzień by spędzał na kiblu, a nie na siłowni.A jak ma wyglądać? To jest wrak od środka

Oczywiscie normalnie wyglądają oni wszyscy , okazy zdrowiaNo kurwa normalnie wyglądają, a jak mają wyglądać? Przecież jakby nie działały jelita to by był ciągle chory i za chuja nie mógł przejadać tyle żarcia, a dzień by spędzał na kiblu, a nie na siłowni.
Najlepsza motywacjaJuż lata temu słyszałem na mordowni
"Nie podniesiesz jesteś pedał".
![]()
Najlepsza motywacja