Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Ostatni mój trening:
-1km na wioślarzu na rozgrzewkę
-4 serie swingów kettlami.
-8 serii drążka nachwytem szerokim i normalnym, po 4 serie.
-4 serie wiosłowanie dynamicznie na trapbarze.
-4 serie przyciąganie wyciągu dolnego siedząc do brzucha
-4 serie wykluczania zapaśniczego kettlami na dobicie.
I super. Bawić się sportem, bo tyle fajnych ćwiczeń można robić.

Ja wrzuciłem do treningu single arm kettlebell clean & Press i fajnie to działa, dwójki, pośladki ładny zakwasik dzisiaj.
Oczywiście ketle zajebiste
Polecam zarzuty ketlem rączka do góry (bottom up) i nawinięcie ketla przez ręcznik i kręcenie nim dookoła głowy ....to już wjeżdża przeokrutnie na brzuch jak musisz wyhamować rozpędzonego dziada

A gdyby stali na rekach to by ładniej skakali po murkach :juanlaugh: marzenie każdego dorosłego faceta
Tu chodzi o ich sprawność. Potem to samo widać w walce, brak zwrotności, lokomocji, koordynacji, pomysłu, kreatywności. Wszyscy na jedno kopyto

Tu chodzi o ich sprawność. Potem to samo widać w walce, brak zwrotności, lokomocji, koordynacji, pomysłu, kreatywności. Wszyscy na jedno kopyto
Ale oni nie walczą zawodowo, chyba ze występy cyrkowe w jakis FAME robią z nich zawodników :fjedzia: to tak jakby Ci jakis biegacz teraz zaczął gadać ze źle ćwiczysz bo na maratonie to inaczej wygląda...

Ale oni nie walczą zawodowo, chyba ze występy cyrkowe w jakis FAME robią z nich zawodników :fjedzia: to tak jakby Ci jakis biegacz teraz zaczął gadać ze źle ćwiczysz bo na maratonie to inaczej wygląda...
Bandel nie walczył zawodowo?
Trening z własnym ciałem uruchamia Ci wyobraźnię przestrzenną, tego tutaj nie widać, o równowadze, koordynacji i zwrotności nie wspominając

Ostatni mój trening:
-1km na wioślarzu na rozgrzewkę
-4 serie swingów kettlami.
-8 serii drążka nachwytem szerokim i normalnym, po 4 serie.
-4 serie wiosłowanie dynamicznie na trapbarze.
-4 serie przyciąganie wyciągu dolnego siedząc do brzucha
-4 serie wykluczania zapaśniczego kettlami na dobicie.
solidna objętość treningowa... Jest moc! :tysoncoffe:

Co prawda przewijałem ten filmik ale Bandel praktycznie wszystko zrobił, a tam gdzie miał problemy to raczej lęk wysokości lub brak techniki, a nie ograniczenia w sprawności.
Polemizowałbym.
Mamy gościa który ćwiczy po parkach i infrastrukturze miejskiej i chodzi szybciej tyłem na czworaka od zawodnika z maty.....no coś nie tak ...... To na prawdę ma wpływ na poruszanie się w walce

Zajebisty argument. Pierdole siłownie będę chodził tyłem na czworaka to zmieni moje życie.
:juanlaugh:
Ignorancja aż bije :))
Spróbuj się tak przejść tyłem po schodach w górę to zrozumiesz, tego nie przyrównasz do siłowni gdzie statycznie podnosisz ciężary

Jak tak to wszystko czytam to wychodzi na to że taki Adesanya to był leszcz i obskoczył by wpierdol od jakiegoś gościa co sobie skacze po murkach. Adesanya nie robi akrobacji a na dodatek niedawno było nagranie z treningu z Usmanem gdzie ledwo 20 pompek zrobił

Back