Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Taśma izolacyjna nadaje się tylko do oklejania pociętych paluchówZa 49,99 to bym Ci rolkę taśmy izolacyjnej sprzedał i miałbyś na dłużej

Niestety, nie ma dla mnie nadzei...I jeszcze może sztangą machasz?

od hansaPanie skąd ja Ci wezmę takie pieniądze!
![]()

W sumie zawsze może pożyczyć na drobny %od hansa![]()

Może być ojro, nie jestem wybrednyPanie skąd ja Ci wezmę takie pieniądze!
![]()

Dej link :)@Siwy25_1 sterydziarzu zamówiłem te magiczne plasterki, ale jak nie będą działać to wisisz mi 50 złotych!
) na tarczach urywam ręce jak i nogi, a najlepsze jest to że nie męczę sie 'mięśniowo', trening kicka wykonany na pełnej a na końcu treningu chwila na stabilizację oddechu i jestem świeży gdzie wielu chłopaków wita się ze świętym piotrem prawie.Od jakiegoś czasu robię treningi hybrydowe, ostatnio na to mocno moda się zrobiła.
Wstep zaczynam od dwoch ćwiczeń plyometrycznych w super serii 3x, potem jest push pull legs w dwoch blokach.
Pierwszy blok siła po jednym cwiczeniu pull, push i nogi. Kazdy dzien ma jeden aspekt dominujący gdzie robię ciężej dane ćwiczenie. Głównie to sztangi, kettle lub jakies podciagania.
Drugi blok to akcesoria i znowu wjazd po jednym, push pull legs. Tu juz robię większe zakresy powtórzeń, zdarza sie machanie czajnikiem, jakas lina zapaśnicza, przerzuty, ćwiczenia z własnym cialem ale i maszynki wjeżdżają czy zwykłe hantle.
Dawno nie czułem się tak dobrze, siła eksplozywna jest taka ze o ja pierdole (poprawiła sie) na tarczach urywam ręce jak i nogi, a najlepsze jest to że nie męczę sie 'mięśniowo', trening kicka wykonany na pełnej a na końcu treningu chwila na stabilizację oddechu i jestem świeży gdzie wielu chłopaków wita się ze świętym piotrem prawie.
Nie spodziewałem się ze da to takie efekty.
Polecam, Robert Makłowicz.
2 / 3 w różnych konfiguracjach w zależności od czasu.A ile razy w tygodniu robisz siłownię a ile razy kicka?
@Brawler098 Ostateczna wygrana!Od jakiegoś czasu robię treningi hybrydowe, ostatnio na to mocno moda się zrobiła.
Wstep zaczynam od dwoch ćwiczeń plyometrycznych w super serii 3x, potem jest push pull legs w dwoch blokach.
Pierwszy blok siła po jednym cwiczeniu pull, push i nogi. Kazdy dzien ma jeden aspekt dominujący gdzie robię ciężej dane ćwiczenie. Głównie to sztangi, kettle lub jakies podciagania.
Drugi blok to akcesoria i znowu wjazd po jednym, push pull legs. Tu juz robię większe zakresy powtórzeń, zdarza sie machanie czajnikiem, jakas lina zapaśnicza, przerzuty, ćwiczenia z własnym cialem ale i maszynki wjeżdżają czy zwykłe hantle.
Dawno nie czułem się tak dobrze, siła eksplozywna jest taka ze o ja pierdole (poprawiła sie) na tarczach urywam ręce jak i nogi, a najlepsze jest to że nie męczę sie 'mięśniowo', trening kicka wykonany na pełnej a na końcu treningu chwila na stabilizację oddechu i jestem świeży gdzie wielu chłopaków wita się ze świętym piotrem prawie.
Nie no, sztangi są także chujowka na maksa@Brawler098 Ostateczna wygrana!

Na pewno doceni, poprawiasz się także na spokojnie - teraz już tylko rośnij w siłę.Nie no, sztangi są także chujowka na maksa![]()
O tym co wyżej pisałem już z dobre 1,5 roku temu.Na pewno doceni, poprawiasz się także na spokojnie - teraz już tylko rośnij w siłę.
I jeszcze pewnie nie jesz mięsa, nosisz leginsy i kolega Cię rucha w dupę?Od jakiegoś czasu robię treningi hybrydowe, ostatnio na to mocno moda się zrobiła.
Chcesz żeby dostał przepukliny? To jest na kursie dla zaawansowanych!I jeszcze pewnie nie jesz mięsa, nosisz leginsy i kolega Cię rucha w dupę?
Przecież wiesz, razem chodzimy na treningiI jeszcze pewnie nie jesz mięsa, nosisz leginsy i kolega Cię rucha w dupę?

jak pedauJak robię hipthrusty to zakładam 2 i wiążę je gumą, żeby mi klejnotów nie urwało.
![]()
To inna bajka, na filmiku było z przysiadamiJak robię hipthrusty to zakładam 2 i wiążę je gumą, żeby mi klejnotów nie urwało.
![]()
Prawdziwy alfa to ma chuja zawsze sztywnego, więc sztanga ma podparcie bez owijaniaprawdziwy alfa to chujem owija do hiptrustów
Żeby mnie pedał wyzywał od pedałów?jak pedau
prawdziwy alfa to chujem owija do hiptrustów

Kiedyś to spacer farmera robiłem na chuju ze sztangą. Teraz już nie daję rady. Starość- kolana już nie te żebym tyle chodził.Prawdziwy alfa to ma chuja zawsze sztywnego, więc sztanga ma podparcie bez owijania
HIIT?sesje są krótkie, bardzo intensywne dla układu ruchu i nie jest to też kalistenika w formie jaką znacie.
Zupełnie inny poziom wejścia w trening

Od jakiegoś czasu robię treningi hybrydowe, ostatnio na to mocno moda się zrobiła.
Starość- kolana już nie te żebym tyle chodził.
Czyli tylko ja tak młodo zacząłem, że wy starzy w chuj a ja jeszcze przed 18