Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

17229.jpg
?

Przystojniak, wiem
> why are you gae meme <

Jakiś czas temu pojawił się temat TMG, ktoś z Was wrzucał tu video, było trochę podśmiechujków etc. U mnie leci drugi miesiąc suplementacji, i efekty skłoniły mnie do pogłębienia researchu. Tutaj ciekawy materiał, gość analizuje wybrane publikacje naukowe :

Ciekawa jest też sekcja komentarzy. Osobiście mogę polecić. Najlepiej spróbować na sobie. Trenując naturalnie widzę realne efekty suplementacji, które mnie zaskoczyły i skłoniły do przyjrzenia się bliżej tej substancji.

Jest to tani i wydajny suplement, 50 zł za puchę z 7nutrition, starczy na długo, na testa można sobie wrzucić. Ja się zdziwiłem pozytywnie, oczekiwań nie miałem. Wleciało na próbę, i z kreatyną fajnie działa :)

Jakiś czas temu pojawił się temat TMG, ktoś z Was wrzucał tu video, było trochę podśmiechujków etc. U mnie leci drugi miesiąc suplementacji, i efekty skłoniły mnie do pogłębienia researchu. Tutaj ciekawy materiał, gość analizuje wybrane publikacje naukowe :

Ciekawa jest też sekcja komentarzy. Osobiście mogę polecić. Najlepiej spróbować na sobie. Trenując naturalnie widzę realne efekty suplementacji, które mnie zaskoczyły i skłoniły do przyjrzenia się bliżej tej substancji.

Jest to tani i wydajny suplement, 50 zł za puchę z 7nutrition, starczy na długo, na testa można sobie wrzucić. Ja się zdziwiłem pozytywnie, oczekiwań nie miałem. Wleciało na próbę, i z kreatyną fajnie działa :)

Namówił.

Ale to ile tego bierzesz na dzień? I jak, w sensie od razu do gęby wrzucasz i popijasz wodą, czy robisz jakies szejki?

Ale to ile tego bierzesz na dzień? I jak, w sensie od razu do gęby wrzucasz i popijasz wodą, czy robisz jakies szejki?
Mieszam z kreatyną w 100ml wody, czubatą miarkę lutuje rano (Miarka - 1g, malutka miarka), i jak mam dzień treningowy, to po treningu również mieszam z kreatyną. Kreatyny zawsze biorę czubatą miarkę. Czyli ok. 6 - 7 g na porcję

EDIT -różne informacje czytałem, badano różne dawki, po kilka gram itp. Ale ja delikatnie, zacząłem od 1,5g dziennie, żeby zobaczyć, jak reaguje. Gdyż podobno w niektórych przypadkach może delikatnie podrażniać żołądek. Dlatego nie zalecają brania na puste kichy. Ja z początku brałem po posiłku, ale chyba już się przyzwyczaiłem do tej substancji. Podsumowując - zróbcie własny research, zanim zakupicie. Ja jedynie dziele się swoimi spostrzeżeniami i polecam zainteresować się tym suplementem :)

Mieszam z kreatyną w 100ml wody, czubatą miarkę lutuje rano (Miarka - 1g, malutka miarka), i jak mam dzień treningowy, to po treningu również mieszam z kreatyną. Kreatyny zawsze biorę czubatą miarkę. Czyli ok. 6 - 7 g na porcję
A jakie efekty były u Ciebie?

A jakie efekty były u Ciebie?
Skoczyło 2kg na wadze, to napewno wypadkowa wielu czynników, ale zauważalny wzrost masy mięśniowej, kilka osób zasugerowało, że dwumasa u mnie wjechała, bo ja uwagi nie zwracałem, ale faktycznie. Jakby większa gęstość. Normalnie nie widzę takich przyrostow, progress raczej jest bardzo powolny, tutaj jednak coś się zadziało w krótkim odstępie czasu. Jak czytałem komentarze pod filmem, który wrzuciłem, to znalazłem sporo podobnych głosow.:fjedzia:
Edit
I zacząłem pić alkohol:blablabla:

Back