Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Promocj przęt do ćwiczeń w 4fizjo. Gdyby ktos ketli, hantli czy jakichś gum szukał to warto sprawdzić.
Zastanawiam się nad piłką lekarską 10, 15 albo 20 kg. Ma ktoś doświadczenie z ich sprzętem? Wytrzyma to trochę obijania o ziemię?
Gruby będzie łapał i rzucał. Łapał i rzucał

:pudzianfap:

Promocj przęt do ćwiczeń w 4fizjo. Gdyby ktos ketli, hantli czy jakichś gum szukał to warto sprawdzić.
Zastanawiam się nad piłką lekarską 10, 15 albo 20 kg. Ma ktoś doświadczenie z ich sprzętem? Wytrzyma to trochę obijania o ziemię?
Moja kobita ma w firmie krzesełko, jak na razie się nie rozwaliło
:beczka:

Od jutra miałem wrócić po przerwie od kwietnia, ale nie wracam :irish: :irish:
BETA.gif

O której wariaty trenujecie? Ja na siłownię chodzę na 7 rano. Teraz chcę przenieść się z kicka na boks i tam treningi są o 20. Chodzi ktoś o tej porze na treningi? Da się potem spać czy noc zarwana po takim wysiłku przed snem?

O której wariaty trenujecie? Ja na siłownię chodzę na 7 rano. Teraz chcę przenieść się z kicka na boks i tam treningi są o 20. Chodzi ktoś o tej porze na treningi? Da się potem spać czy noc zarwana po takim wysiłku przed snem?
Da się, ale wymaga to przyzwyczajenia. Pierwsze treningi o tej porze to jest zawsze masakra później.

Jak mam luz w robocie to chodzę podczas pracy bo na siłkę mam koło domu. W innych wypadkach to chodzę 20-21 i da się przyzwyczaić chociaż tak jak @Autovidol napisał, pierwsze treningi były ciężkie :usunto:

Da się, ale wymaga to przyzwyczajenia. Pierwsze treningi o tej porze to jest zawsze masakra później.

No tego się obawiam. Teraz kicka kończę o 20 to jeszcze w miarę można się wyciszyć. Pójdę na próbę i się przekonam. Nie wiem co kieruje tymi terenami, że robią treningi o takiej porze, albo i później.

Jak zrobisz późno trening, który będzie mocnym wydatkiem energetycznym to możesz mieć problemy z zasypianiem i wybudzaniem się w nocy. Generalnie cała "higiena snu" zostanie zaburzona. Jak jeszcze o 18-19 jebniesz kawę albo energola czy przedtreningówkę to spanie i regeneracja będzie po piździe.

Jak już nie masz innej opcji to zadbać, żeby na tym treningu przesadnie dużo nie pić. Po treningu lekki posiłek z dużą ilością białka.

Jak zrobisz późno trening, który będzie mocnym wydatkiem energetycznym to możesz mieć problemy z zasypianiem i wybudzaniem się w nocy. Generalnie cała "higiena snu" zostanie zaburzona. Jak jeszcze o 18-19 jebniesz kawę albo energola czy przedtreningówkę to spanie i regeneracja będzie po piździe.

Jak już nie masz innej opcji to zadbać, żeby na tym treningu przesadnie dużo nie pić. Po treningu lekki posiłek z dużą ilością białka.
To chyba trochę zależy od organizmu, ja nawet po ciężkim treningu śpię jak dziecko. Z pobudzaczami się zgodzę, pamiętam jak raz byłem styrany po całym dniu i zalutowalem Rippera od Dark Labs... trzymało mnie jeszcze o 3 w nocy :werdum: nigdy więcej

To zależy, czy są sparingi czy nie ma.
Czasem idzie zasnąć na treningu.

:muttley:

Back