Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Jakim cudem osiemdziesięciolatka (i to bliżej 90) ma taką skórę w tym wieku?
Dobre geny.
pewnie kolagen i hormon wzrostu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakim cudem osiemdziesięciolatka (i to bliżej 90) ma taką skórę w tym wieku?
I to jakie? Czarne. Widać zakazany owoc smakuje najbardziej... prawie tak jak oksykodonO 1ej milfy ci w głowie!![]()

i też tak dźwigają Twoje ciężary?
U nas Ukrainki sprzątają![]()

U nas konie po sobie, a gimbusy robią syf.
U nas Ukrainki sprzątają![]()

One jedyne co mogą dźwignąć to chuja pod prysznicemi też tak dźwigają Twoje ciężary?![]()

Miałem na myśli odkurzanie, czyszczenie sprzętu itp.U nas konie po sobie, a gimbusy robią syf.
Tydzień temu jak koleś (na trenie ode mnie, ale nie mogę nikomu powiedzieć) zjebał tych szczurów w klapkach.
![]()

We wrzesińskim volkswagenie też tak mówiliOne jedyne co mogą dźwignąć to chuja pod prysznicem
Nie znam tematu?We wrzesińskim volkswagenie też tak mówili
Jakaś ukra dawała dupy i wuchta wiary trypla zlapałaNie znam tematu?
To już nie chceJakaś ukra dawała dupy i wuchta wiary trypla zlapała

Właśnie o tym chciałem wspomnieć tylko nie mogłem sobie przypomnieć w jakim mieście to było. Nawet próbowałem googlować ale jak zacząłem wpisywać "Ukrainka", "choroba" itd. to po chwili jednak odpuściłemWe wrzesińskim volkswagenie też tak mówili

Bo google dało zero wyników?Właśnie o tym chciałem wspomnieć tylko nie mogłem sobie przypomnieć w jakim mieście to było. Nawet próbowałem googlować ale jak zacząłem wpisywać "Ukrainka", "choroba" itd. to po chwili jednak odpuściłem![]()

Zacząłem wpisywać "Ukrainka" a ten mi podpowiada "Ukrainka do adopcji"Bo google dało zero wyników?![]()

przekierowało cię do ukrytych folderów na kompie?Właśnie o tym chciałem wspomnieć tylko nie mogłem sobie przypomnieć w jakim mieście to było. Nawet próbowałem googlować ale jak zacząłem wpisywać "Ukrainka", "choroba" itd. to po chwili jednak odpuściłem![]()

Tylko który jest który?

Tylko który jest który?

Konkurs na cepeliade?

Na chuj Ci to jak można to samo zrobić na leżąco?Siema. szukam takiej maszyny, pamietam ją z blue city do cwiczenia brzucha. z tylu jest takie pol piłki gimnastycznej lapiesz za porecze i ciagniesz nogi do gory.
View attachment 58301
Na chuj Ci to jak można to samo zrobić na leżąco?

Jeszcze dokupisz buty na koturnach i będziesz mógł założyć.