pyrazgr
Bellator Featherweight
Profesjonalnie nazywa się to kalectwojak sie lezy do gory fiutem kilka lat i obrasta w tluszcz to mozna nie umiec, niektorzy i 20 w jednej serii nie zrobia.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Profesjonalnie nazywa się to kalectwojak sie lezy do gory fiutem kilka lat i obrasta w tluszcz to mozna nie umiec, niektorzy i 20 w jednej serii nie zrobia.

Przecież napisałem że na rozgrzewkęPompki to się koledzy robi jak baba pod wami leży.
![]()

jak telefonu nie mozesz przylozyc prawa reka do prawego ucha to tezProfesjonalnie nazywa się to kalectwo![]()

Tu się zgodzęjak telefonu nie mozesz przylozyc prawa reka do prawego ucha to tez![]()

Pod testy do woja rób nawet negatywy z obciążeniem. Wolne zejdzie zejście w dół w tej fazie najszerszy ma największą pracęJa się nie umiałem podciągać, gdy robiłem siłownie typowo - ale no nic dziwnego skoro w ogóle tego ćwiczenia nie robiłem. Za to jak się za nie zabrałem to bardzo szybko poszedłem z progresem. Zaczynałem od negatywów bo nie potrafiłem się x1 nachwytem, ale nakurwiałem te negatywy w opór na swoim zrobionym drążku na dworzu. Nie patrzyłem czy zima, deszcz, wiatr tylko sobie wziąłem do serca, że chce zrobić w tym ćwiczeniu progres. Potem zacząłem się podciągać po x1/x2/x3 i tak spokojnie sobie szedłem do przodu. Potem za jakiś czas już robiłem x15. Przychodzi potem moment, gdzie zaczynasz doczepiać ciężar. Teraz drążek stał się moim ulubionym ćwiczeniem.
Teraz będę pewnie musiał negatywy wskoczyć bo ostatnio się na drążku trochę obijałem, więc ta forma nie jest znowu dobra. No, ale lecimy!Pod testy do woja rób nawet negatywy z obciążeniem. Wolne zejdzie zejście w dół w tej fazie najszerszy ma największą pracę
Stare szkoly rzadko kiedy sa lepsze od nowych tych rzekomo dla cieniasów, wrecz przeciwnie czesto sa gorszeTeraz będę pewnie musiał negatywy wskoczyć bo ostatnio się na drążku trochę obijałem, więc ta forma nie jest znowu dobra. No, ale lecimy!
![]()
The Armstrong Workout - Armstrong Pullup Program
Jump to Day 1 First…do you have a pullup bar? If you want to easily challenge yourself daily–get that piece of gear! If you need an easier start, try our Beginners workout here. If your pullups have plateaued, try the Advanced workout here. If you’re a lady, you’ll find the Armstrong for Women...armstrongpullupprogram.com
A co myślisz o tej metodzie?
Wiem, że też było "greasing the groove" jednak ja sobie do serca wziąłem starą szkołę, że trzeba zapierdalać.

Ja o tym już dawno tu pisałem, ale nie dałem linka to nie masz bana.

Ja nie potrzebuję, gram w Warhammera.
Ja nie potrzebuję, gram w Warhammera.

Nie pierdol, pomyśl że byłbyś taką bestią na TRT:
To nawet byś mógł pasierba obronić przed wizytą marcinosa![]()
Nie pierdol, pomyśl że byłbyś taką bestią na TRT:
To nawet byś mógł pasierba obronić przed wizytą marcinosa![]()
Kurwa, już prawie mnie przekonałeś...
Ciekawe ile to kosztuje.
100 miesięcznie, żeby wejść w GOD MODE.Test jest tańszy niż kreatyna obecnie @Siwy25_1 Approved
Nie no jak dodamy profilaktykę to faktycznie nie jest to takie kolorowe. Tym bardziej, że na towarze trzeba się jeszcze bardziej pilnować by wszystko było zapięte. Chyba najwięcej w zasadzie wyjdzie na takie badania, miskę, suple - środki to taka kropka nad i.100 miesięcznie, żeby wejść w GOD MODE.
Ale nie oszukujmy się do tego jeszcze suple, osłona na wątrobę i badania co parę miesięcy (chyba że na pałę na gównoFZ) i tony żarcia.
Jak mam dobrego lekarza rodzinnego to 3 razy do roku robię badania free. Zawsze te parę stów w kieszeni i tak nas jebią na składkach.Nie no jak dodamy profilaktykę to faktycznie nie jest to takie kolorowe. Tym bardziej, że na towarze trzeba się jeszcze bardziej pilnować by wszystko było zapięte. Chyba najwięcej w zasadzie wyjdzie na takie badania, miskę, suple - środki to taka kropka nad i.
No nośrodki to taka kropka nad i.
zawsze mnie smieszylo jak ludzie gadaja ze ooo towar to tylko dodatek, on tak naprawde za Ciebie nie zrobi.
To znaczy tutaj zależy bo jeśli postawimy gościa na sucho z zapiętą michą vs gościa z towarem i zapiętą michą to wiadomo kto będzie szedł do przodu dużo bardziej.No nozawsze mnie smieszylo jak ludzie gadaja ze ooo towar to tylko dodatek, on tak naprawde za Ciebie nie zrobi.
A potem stawiasz kogos kto trzyma miche cwiczy ale na sucho i drugiego goscia na towarze i jednak widzisz ze to nie do konca jest tylko do "poprawy detali" "tylko lepsza regenracja" "ciezej niz na sucho"
jebancy sami siebie oszukuja by podniesc sobie samoocene po stosowaniu wspomagaczy.
Nie mowie ze towar zrobi za Ciebie robote bo wiadomo ze trzeba sie pilnować, i jest masa pracy do wykonania. Ale jednak towar wykonuje spora czesc roboty tez za bijacego igle
No nozawsze mnie smieszylo jak ludzie gadaja ze ooo towar to tylko dodatek, on tak naprawde za Ciebie nie zrobi.
A potem stawiasz kogos kto trzyma miche cwiczy ale na sucho i drugiego goscia na towarze i jednak widzisz ze to nie do konca jest tylko do "poprawy detali" "tylko lepsza regenracja" "ciezej niz na sucho"
jebancy sami siebie oszukuja by podniesc sobie samoocene po stosowaniu wspomagaczy.
Nie mowie ze towar zrobi za Ciebie robote bo wiadomo ze trzeba sie pilnować, i jest masa pracy do wykonania. Ale jednak towar wykonuje spora czesc roboty tez za bijacego igle
Choroszcz… sugerujesz coś?Ale przecież Andrzej jest ambasadorem https://betaprojekt.com.pl/
Będzie oczywisty.
Jeśli natomiast mamy gościa, który zapina michę/trening/suple i jest sumienny vs gość, który nawala towar bez michy itd. to już taki wynik nie będzie oczywisty bo może na towarze coś tam nałapie, ale to głównie woda/tłuszcz i najpewniej narobi sobie problemów zdrowotnych.
Ja z ziomeczkiem gadałem kiedyś to "tak trochę tylko, dla lepszej regeneracji" no i że "może sobie trochę więcej z żarciem pozwolić" XD I jak tak się zacząłem dopytywać, to wyszło, że prawie grama tygodniowo bije XDNo nozawsze mnie smieszylo jak ludzie gadaja ze ooo towar to tylko dodatek, on tak naprawde za Ciebie nie zrobi.
100 miesięcznie, żeby wejść w GOD MODE.
Enan, cypio, prop i wiele innych. Wszystkie są w podobnych cenach. Krótkie, długie, do koloru do wyboruTo jaki rodzaj teścia jest taki tani i jednocześnie efektywny? Bo w temacie dopingu jestem raczej laikiem i myślałem, że te wartościowe środki są trochę droższe, a za taką cenę to meta 10 xD