Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Co się stało ze z kulturownika homogenizowanego w leginsach stałeś się takim zajadłym hejterem wszystkiego co związane ze sztangami/maszynami i wszelakim fitnessem w innej formie niż Twój?

Co się stało byku? Kto Cię zranił? :joe:
To do niczego nie prowadziło. Człowiek miał zamknięta głowę na poszerzanie horyzontów. Tam treningi same to jest chuj, tu się mental zmienił a przez to całe życie.

Nikt mnie nie musiał ranić, wystarczy że zweryfikował. Byłem dużym kabanem z siłowni i wróciłem na matę, na zapasy. Moje kwadratowe niecałe 120kg zostało poskręcane w chińskie osiem przez chłopaków 80-90kg :korwinlaugh:

Śmierć ego :antonio:

+ Większość moich kumpli to już zestaw kontuzji a nie sportowcy. Ci z siłowni:))

Chodził w leginsach na siłkę xD

O chuju, że ja takie złoto przegapiłem.

:juanlaugh:
Które to były lata zielonogórski pompowniku :juanlaugh:jak sobie przypomnę tamte czasy, te rozpiski planów i diet....ahhhh :gabi_much_love:

I jak sobie pomyślę, że ktoś jest na tym etapie co ja kiedyś, tylko że ma 30-40 lat to .....:fjedzia::korwinlaugh:

Które to były lata zielonogórski pompowniku :juanlaugh:jak sobie przypomnę tamte czasy, te rozpiski planów i diet....ahhhh :gabi_much_love:

I jak sobie pomyślę, że ktoś jest na tym etapie co ja kiedyś, tylko że ma 30-40 lat to .....:fjedzia::korwinlaugh:
Za duże mam cohones na noszenie leginsów. Poza tym obciach jak chuj.

1000029951.gif

Back