Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Jakoś tak to szło, wszystko po kilka serii albo na czas (1:30)

Pompki na palcach
Pompki pajęcze z nogami na ścianie (mój faworyt na pełność klaty!)
Ściąganie za kark w pozycji rozciągania kanapowego (guma na nadgarstkach)
Unoszenie wyprostowanych rąk leżąc na brzuchu (guma na nadgarstkach)
Odwrotny szrugs leżąc na brzuchu z oporem gumy
Sklon + most w tył
Kark w staniu na głowie (pozycja 3/4 mostu, pięty na ścianie)
Kark w staniu na głowie (pozycja 3/4 mostu, palce stóp na ścianie)
Izometria chwytu (ręcznik skręcony w grubą kocubę i zgniatanie/ściskanie z całej siły)

Miazga :antonio: :lesnarhappy:

Ćwicz tam rozciąganie krocza, żeby kolega od mostów miał łatwiejszy wjazd.

:juanlaugh:
:juanlaugh:jakbys spróbował zrobić kark w staniu na głowie to by Ci ta dynka z chudego patyka spadła i się roztrzaskała na drobny mak :korwinlaugh:

Tego jestem więcej niż pewny. Pompek na jednej łapie też nie zrobisz czy mostu do tyłu ze stania, to nie wiem po chuj pompować się tym gównem na siłowni jak nie umiesz zarządzać własnym ciałem - gdzie ta siła pompeuszku cierpiący? :gabi_much_love::juanlaugh:

Jak już jesteśmy w temacie szrugsów. To którą wersję wolicie ze sztangą czy hantlami? Ja osobiście wolę z hantlami bo wydaje mi się wtedy ten ruch jakoś bardziej naturalny, no ale na sztangę można więcej ciężaru nałożyć

Jak już jesteśmy w temacie szrugsów. To którą wersję wolicie ze sztangą czy hantlami? Ja osobiście wolę z hantlami bo wydaje mi się wtedy ten ruch jakoś bardziej naturalny, no ale na sztangę można więcej ciężaru nałożyć
Hantle, ale ! Ustaw sobie ławkę pod kątem 90 stopni, usiądź przodem do oparcia, oprzyj czoło i dopiero rób szrugsy łopatkami - zobaczysz jak Ci grzbiet rozpierdoli :antonio:

Brzydzę się crosfiutem i takimi homosiami-pompuniami co na maszynkach ćwiczą :juanlaugh:
1000028168.jpg

Typowy pizduś co ćwiczy na maszynach

Łaaa! Ogień
80-100kg latało na łapę jak szmata ! :lesnarhappy:
Fajne wspominki, olbrzymi progres zaliczyłem od tamtego czasu
Co się stało ze z kulturownika homogenizowanego w leginsach stałeś się takim zajadłym hejterem wszystkiego co związane ze sztangami/maszynami i wszelakim fitnessem w innej formie niż Twój?

Co się stało byku? Kto Cię zranił? :joe:

Back