Biały19894
Brutaal Welterweight
Patrzyłeś mu się na bebech??![]()
Nie, ja w sąsiednim mieście u Karwata bywam
Ale co by o nim nie mówić to silownie ma dobrze wyposażone.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Patrzyłeś mu się na bebech??![]()
Ale co by o nim nie mówić to silownie ma dobrze wyposażone.Niee, byłem z teściem u nich w mieście 35km ode mnie. U Karwata jeszcze nie byłem na żadnej siłce, chociaż mnie kusi zobaczyć co tam można porobić, a jedną mam 4km od chaty. Nie lubię takich siłowni, wole na dworzu albo w mordowni u siebie.Karwat Real Gym mordo?
Zajebiste maszyny Panatta.Xtreme Fitness, ciekaw jestem co to będzie.

Nie gadaj, że z jednego miasta jesteś? Jak nie w Łowiczu to pozostaje tylko jednoNie, ja w sąsiednim mieście u Karwata bywamAle co by o nim nie mówić to silownie ma dobrze wyposażone.

Trafiłem na ciekawy filmik na yt. Co sądzicie? Ma w ogólne prawo istnieć taka nisza? Jak ktoś wspomniał w komentarzach na yt. Pani to bardziej wsparcie niż trener, który zadba o twoją formę.
W ciemno ciężko coś mówićJak ktoś ma fetysz na grubaski to jak najbardziej.
@Brawler098 jakieś ćwiczenia na problemy z biedrem i odcinkiem lędźwiowym?
Biedro lewe, promieniuje do lewej nogi, zaraz po przebudzeniu, przy chodzeniu, przy siedzeniu(różnie). Od paru dni. Pierwszy raz to nie pamiętam, dawno temu. Czasami mnie atakuje. Ogólnie mam problem z przodopochyleniem miednicy i też moje ciało wymusza taką pozycję podczas snu.W ciemno ciężko coś mówić
Przede wszystkim, pytanie : co boli? Kiedy boli (w jakich porach dnia)? Przy jakich ruchach boli albo po jakich ruchach boli? Od kiedy boli i kiedy pojawiło się po raz pierwszy?
Rozumiem, dziękuję za tą garść informacjiBiedro lewe, promieniuje do lewej nogi, zaraz po przebudzeniu, przy chodzeniu, przy siedzeniu(różnie). Od paru dni. Pierwszy raz to nie pamiętam, dawno temu. Czasami mnie atakuje. Ogólnie mam problem z przodopochyleniem miednicy i też moje ciało wymusza taką pozycję podczas snu.
Jak na razie rolowanie pośladka i ud, masażer, oraz taka mata do akupresury pomogła na tyle że mogę funkcjonować. Chciałbym jednak wzmocnić mięśnie, tylko nie wiem jakimi ćwiczeniami żeby nie obciążać tych lędźwi.
Wedle tego co opisujesz to coś jest w ciele mocno spięte i jednocześnie słabeBiedro lewe, promieniuje do lewej nogi, zaraz po przebudzeniu, przy chodzeniu, przy siedzeniu(różnie). Od paru dni. Pierwszy raz to nie pamiętam, dawno temu. Czasami mnie atakuje. Ogólnie mam problem z przodopochyleniem miednicy i też moje ciało wymusza taką pozycję podczas snu.
Jak na razie rolowanie pośladka i ud, masażer, oraz taka mata do akupresury pomogła na tyle że mogę funkcjonować. Chciałbym jednak wzmocnić mięśnie, tylko nie wiem jakimi ćwiczeniami żeby nie obciążać tych lędźwi.
Kolega brawler dobrze pisze. Sam miałem grubo z lędźwiowym bo mogłem stać albo leżeć. Siedzenie po 5 minutach kończyło się tym, że nie mogłem się wyprostować. Ciągnęło mi też z biodra przez całe lewe udo taki ból promieniował. Pomogło wzmacnianie pośladka(hip thrust ) to podstawa, do tego stabilizacja i ogólne ćwiczenia na core, ale nie jakieś brzuszki tylko praca w wszystkich płaszczyznach. Kolejny obowiązek to rozciąganie, ale nie na siłę tylko spokojne z kontrolą oddechu (pośladki i lędźwie) polecam też basen . Ja korzystałem z tych ćwiczeń i mi pomogło .Biedro lewe, promieniuje do lewej nogi, zaraz po przebudzeniu, przy chodzeniu, przy siedzeniu(różnie). Od paru dni. Pierwszy raz to nie pamiętam, dawno temu. Czasami mnie atakuje. Ogólnie mam problem z przodopochyleniem miednicy i też moje ciało wymusza taką pozycję podczas snu.
Nie gadaj, że z jednego miasta jesteś? Jak nie w Łowiczu to pozostaje tylko jedno![]()
O kurwa namówiłeś mnie, trening, McDonald, którego często jemy z narzeczoną u Was, jakieś wiaderko po treninguŁowicz. Wybierz się kiedyś do mnie na siłownię na Kozią, tam na sali w piwnicy są kettle od 8 do 80 kg, slamballe, lina do rozbijania i airbike. Będziesz miał co robić.
Złoty plan byku.Dawaj fotke z siłowni bykuLudzie dobrze tutaj wiedzą, czym się może skończyć spotkanie dwóch koksów.
![]()

Dawaj fotke bydlaka byku![]()

Zazdrośnik

TakMacie jakieś dobre ćwiczenie na rozbudowanie środka klatki w domowych warunkach?
A mógł sobie żyć spokojnie na kanapieJednak sztanga to zło

Zajebisty chwyt.Jednak sztanga to zło
60 czy 600, przecież i tak po tym umarłZajebisty chwyt.
Ten dziadek to jebany debil niech sie cieszy ze to bylo 60 kg

Zależy od tego jaki masz BF na starcie i od stażu.Mordy jak się powinno masować? Bo tyle szkół jest, niektórzy że pół kilo na tydzień, inni że kilogram na tydzień i zagwózdki dostałem przez to. Trzeba wpierdalać co się da, czy jednak powoli ten kamień gotować?
@Brawler098 @alww @Siwy25_1 @Biały19894