Wrestlerek
ONE FC Heavyweight
Edit: coś się dziwnie playlista udostępnia, jak coś to wejdźcie sobie na ten kanał i macie playlistę z progresją mostów.
Fajny kanał, przyda się jak mnie z tematem pierdolną

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Edit: coś się dziwnie playlista udostępnia, jak coś to wejdźcie sobie na ten kanał i macie playlistę z progresją mostów.

Opiszę Wam swój dzisiejszy trening
Marsz z maczugą 15kg jednorącz kolana wysoko na bezdechu 15m, 8 serii
Wspinanie na linie z ciężarem 5kg 8 serii
Pompki na trx 40x część powtórzeń na bezdechu po wydechu, część na bezdechu po wdechu i część normalnie oddychając nosem
Martwy ciąg jednorącz kettlem 80kg 4 minuty pracy - powtórzeń wyszło w chuj, ale umysł był skupiony na oddychaniu , bawiłem się tym 10pow na bezdechu, potem chwilę normalnie, potem znów bezdech ale po wdechu, znów normalnie itp
Odczucia są takie, że na bezdechu kiedy rośnie stężenie co2 nie ma kompletnie żadnego zmęczenia mięśniowego odczuwalnego . W tym szaleństwie jest metoda!
Zaklejanie nosa, największa głupota świata![]()
Następnym etapem jest zamknięcie się na 3 dni w pokoju bez światła i jedzenia
Przecież on robi to samo co Ty na opisanym treningu. Smieszkuja z Prochazki ale on te treningi ma na prawdę dobre tyle że szaloneZaklejanie nosa, największa głupota świata

Ale przez to będzie wytwarzał dodatkowe ciśnienie zmuszające do oddechu przez usta.Przecież on robi to samo co Ty na opisanym treningu. Smieszkuja z Prochazki ale on te treningi ma na prawdę dobre tyle że szalone
Obciążenie na bezdechu, zaklejanie w sumie ma mu pomóc by nie 'oszukiwać' a nie by oddychać ustami![]()
Tyle, że on nie robi wydechu, a biega na wstrzymanym oddechu na wdechu. Analogicznie do freediverów, którzy nurkują z zatkanym nosem/pełną maską blokującą nos.Kanały nosowe powinny być drożne cały czas, nawet jak jesteś na bezdechu to mimowolnie dochodzi do bardzo wolnego wydechu przez nos bo poruszasz ciałem, dlatego też zaleca się nie robić wydechu do końca tylko tak, żeby zostało 1/4 zapasu dla tego właśnie zjawiska
To tym bardziej będziesz wypuszczał mimowolnie powietrze przez nos jak zaczniesz intensywnie poruszać ciałem. Kolejna kwestia : jak skończy daną serię to demontuje to sobie w nosie czy też może oddycha przez usta (jak większość) podczas odpoczynku do kolejnej serii? No i tu tkwi cały paradoks specjalnych masek, zaklejania nosa itp te odpoczynki, gdzie oddycha się ustami zabierają najwięcej siły i wydolnościTyle, że on nie robi wydechu, a biega na wstrzymanym oddechu na wdechu. Analogicznie do freediverów, którzy nurkują z zatkanym nosem/pełną maską blokującą nos.
A te 100*12 to na płaskiej?Dzis wrociłem na silke po 105 dniach przerwy.
W międzyczasie robiłem dużo pompek.
Poszła 100x12 z lekkim zapasem :)
Moj plan na 140 bez robienia płaskiej coraz bliżej.
Pozdro team pompki
Zajebiście, też nie robiłem płaskiej chyba z 6 lat, nie mam ławeczki i robię tylko kalistenikę na klatę. Ale czas kupić pas i doczepiać ciężar na dipy na kółkach gimnastycznych i klasycznych na poręczach. Jeszcze myśle nad kamizelką 40kg od bushido do pompek, itd.Dzis wrociłem na silke po 105 dniach przerwy.
W międzyczasie robiłem dużo pompek.
Poszła 100x12 z lekkim zapasem :)
Moj plan na 140 bez robienia płaskiej coraz bliżej.
Pozdro team pompki
Pompki na poręczach z łańcuchami zZajebiście, też nie robiłem płaskiej chyba z 6 lat, nie mam ławeczki i robię tylko kalistenikę na klatę. Ale czas kupić pas i doczepiać ciężar na dipy na kółkach gimnastycznych i klasycznych na poręczach. Jeszcze myśle nad kamizelką 40kg od bushido do pompek, itd.

Kiedyś przy 95 - 97 kg wagi robiłem po 5 serii z 50 kg na łańcuchu. Dzisiaj od czasu do czasu jak robię to z 10-20 kg no i masa ciała też wyższaPompki na poręczach z łańcuchami zdociążeniemobciążeniem
Ale tego kiedyś nakurwiałem w opór.
![]()

Mam rekord 75kg przy swoim 115kg cielskuZajebiście, też nie robiłem płaskiej chyba z 6 lat, nie mam ławeczki i robię tylko kalistenikę na klatę. Ale czas kupić pas i doczepiać ciężar na dipy na kółkach gimnastycznych i klasycznych na poręczach. Jeszcze myśle nad kamizelką 40kg od bushido do pompek, itd.

Już czas na Ciebie byś przeszedł na właściwy trening dla prawdziwych mężczyzn. Połowa forum już na kalistenice a Ty dalej pompujesz ósmy akton barków w optymalizacji dźwigni krotkoramiennejPompki na poręczach z łańcuchami zdociążeniemobciążeniem
Ale tego kiedyś nakurwiałem w opór.
![]()
wpierdalaj mięso, jajka , rób poręcze, pompki, linę - może coś z Ciebie wyrośnie gałganie 
Jak ważyłem 80 to na trica dowieszałem 60 kgKiedyś przy 95 - 97 kg wagi robiłem po 5 serii z 50 kg na łańcuchu. Dzisiaj od czasu do czasu jak robię to z 10-20 kg no i
masa ciała też wyższa
Jak ważyłem 80 to na trica dowieszałem 60 kg![]()
ciężar słuszny ale jak to kiedyś znajomy powiedział, przy 80 kg to strach na ulicę wyjść 
Już czas na Ciebie byś przeszedł na właściwy trening dla prawdziwych mężczyzn. Połowa forum już na kalistenice a Ty dalej pompujesz ósmy akton barków w optymalizacji dźwigni krotkoramiennejwpierdalaj mięso, jajka , rób poręcze, pompki, linę - może coś z Ciebie wyrośnie gałganie
![]()
Jak robiłem podciąganie z obciążeniem +25 kg na pasie to wy byliście piękni i chudziciężar słuszny ale jak to kiedyś znajomy powiedział, przy 80 kg to strach na ulicę wyjść
![]()

Zamiast na siłownię to do Choroszczy z tymi tekstamiJak robiłem podciąganie z obciążeniem +25 kg na pasie to wy byliście piękni i chudzi
Trening dobiera się do aktualnych potrzeb.
OPTYMALIZACJA KURWA.
Jak robiłem podciąganie z obciążeniem +25 kg na pasie to wy byliście
piękni

chudzi
Trening dobiera się do aktualnych potrzeb.
mam kamizelke 20 kilo ale kupilem sobie talerze do pompek lepsze :)Zajebiście, też nie robiłem płaskiej chyba z 6 lat, nie mam ławeczki i robię tylko kalistenikę na klatę. Ale czas kupić pas i doczepiać ciężar na dipy na kółkach gimnastycznych i klasycznych na poręczach. Jeszcze myśle nad kamizelką 40kg od bushido do pompek, itd.