MooDancer
ONE FC Bantamweight
Pięćdziesiąt twarzy Jawora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pięćdziesiąt twarzy Jawora.
Nie wiem jak to Brawler przyjmieOchujałeś?!![]()
Nie wiem jak to Brawler przyjmie
Od poniedziałku trzeba wlecieć z czymś nowym, jeśli chodzi o treningi. Chyba będą też reformery.
15. Wal magistraView attachment 126751
"w nienawiści do kulturowników tak zostałem wychowany, kto sztangą macha ten na zawsze jest przegrany !"
boris kafarow, moj ulubiony kulturownik z CCCP
amerykański puder na mięśnie ANABOLIC, funfel mi załatwiłboris kafarow, moj ulubiony kulturownik z CCCP
niczym sie nie różni od machania gumami przez tych słynnych ruskich zapaśników![]()
Bastek coś tam przymasował, czy dalej koło 60kg? ;dddOburącz na siedząco robiłem hantlem większym od Bastka.
![]()
87.5Bastek coś tam przymasował, czy dalej koło 60kg? ;ddd
Dzisiaj sprawdziłem swoją wagę, równo 90kg, ale tak powinienem ściąć z 10kg
Ale ogólnie to się bardzo cieszę, bo taki plan życiowy to było zrobić 85-90kg, więc udało mi się to osiągnąć. Teraz w zasadzie w tym przedziale 80-90kg to będę się czuł najlepiej.87.5Zero liczenia. 3-4 lekkie posiłki głównie z białka dziennie.
Tylko jeszcze te jebane sztangi.
![]()
Mamy do pomówienia koleżko sympatycznyNie wiem jak to Brawler przyjmie
Spokojnie, każdy mężnieje w swoim czasie87.5Zero liczenia. 3-4 lekkie posiłki głównie z białka dziennie.
Tylko jeszcze te jebane sztangi.
![]()
Nawet taki szczur jak ja przymasował 10 kilo od tamtego rokuBastek coś tam przymasował, czy dalej koło 60kg? ;ddd
A jaki wzrost?Ale ogólnie to się bardzo cieszę, bo taki plan życiowy to było zrobić 85-90kg, więc udało mi się to osiągnąć. Teraz w zasadzie w tym przedziale 80-90kg to będę się czuł najlepiej.
Niski jestem - 173. W tej materii to niestety natura nie obdarzyła.Nawet taki szczur jak ja przymasował 10 kilo od tamtego roku
A jaki wzrost?
Jestem ciekaw kto jest jego sąsiadem hahahChlop przyjebie w żyrandol w końcu tym metalowym prętem i go odetnie od oświetlenia hahahaha
Bastek coś tam przymasował, czy dalej koło 60kg? ;ddd
Przypomina mi się historia gościa, który opisywał swoje podrywy, trafiła tam się historia z karlicą - ciekawe czy ściemniał?