Seriale

Mnie w trzecim sezonie Vikings wkurza to jak potraktowano postać Ragnara, nie dość, ze jakby odszedł na drugi plan, to zachowuje się jak nie Ragnar, no i już sam nie wiem czego mam się spodziewać po finale.

No, ale Vikingowie to tym bardziej musi się trzymać faktów niż nawet Gra o Tron ;-)

Gambit, dzięki za info o Penny. git, że coś będzie, bo myślałem, że totalna posucha, póki Gry nie będzie 5 odcinka ;-) Pier**lnę chyba w końcu The Wire...

Pier**lnę chyba w końcu The Wire...
to jedyny serial,ever,ktory ogladalem wiecej niz raz(widzialem sporo seriali) a dokladniej trzy razy.Przy zadnej innej produkcji cos takiego mi sie nie zdarzylo.Moze to bedzie dla Ciebie jakas zacheta :wink:

Ja tam obejrzałem te 4 odcinki co wypłynęły i sobie czekam co dalej. Przynajmniej dostałem dawkę serialu na ten czas, bo już i tak długo czekałem na kolejny sezon ;-)
Który wczoraj był odcinek 2 tak?
@Mort a co tam w książce takiego robi? Ja się spoilerów nie boję, ale daj jakąś namiastkę nie z końca całej historii :D

@HubiSSJ3 z tymi smokami mylisz się.

@Born2kill w książce Dany to nudna jak flaki z olejem baba, która zajmuje się jakimiś pierdołami zamiast lecieć po tron... aczkolwiek ten sezon GoT powinien być mocno ciekawy, bo powinni odkryć jednego gracza, o którym mowa od początku, a nikt nie wie kim on jest i czy w ogóle żyje... taka mała zagadka ;)

@HubiSSJ3 z tymi smokami mylisz się.

@Born2kill w książce Dany to nudna jak flaki z olejem baba, która zajmuje się jakimiś pierdołami zamiast lecieć po tron... aczkolwiek ten sezon GoT powinien być mocno ciekawy, bo powinni odkryć jednego gracza, o którym mowa od początku, a nikt nie wie kim on jest i czy w ogóle żyje... taka mała zagadka ;)

Jeśli chodzi o Aegona to póki co go wycięli z serialu. A szkoda bo on zamiast siedzieć na dupie i czekać na księżniczkę to zabrał armię i ruszył na westeros.

Jeśli chodzi o Aegona to póki co go wycięli z serialu. A szkoda bo on zamiast siedzieć na dupie i czekać na księżniczkę to zabrał armię i ruszył na westeros.

Serio? Kurde, ja jeszcze nie zacząłem oglądać w ogóle tego sezonu, bo nie miałem czasu, ale jeżeli jest wycięty to bardzo smutno. Cóż, może wymyślą jakiś inny wątek, bo szczerze mówiąc, ten który był w książce był mega słaby. :c

Serio? Kurde, ja jeszcze nie zacząłem oglądać w ogóle tego sezonu, bo nie miałem czasu, ale jeżeli jest wycięty to bardzo smutno. Cóż, może wymyślą jakiś inny wątek, bo szczerze mówiąc, ten który był w książce był mega słaby. :c

Bez Aegona cały misterny plan Dorana poszedł się jebać. Jestem ciekaw jak to naprawią w serialu.

Mnie w trzecim sezonie Vikings wkurza to jak potraktowano postać Ragnara, nie dość, ze jakby odszedł na drugi plan, to zachowuje się jak nie Ragnar, no i już sam nie wiem czego mam się spodziewać po finale.

A mnie nie wkurza. Ot, to serial "Vikings" a nie "Ragnar" i moim zdaniem fajnie, że urozmaicają serial podkreślając innych bohaterów.
A co do zachowania - cóż, władza psuje i Ragnar staje się zepsuty.

W serialu też robi wszystko aby nie zdobyć Westeros.
A co do smoków, to @Mort mam rację, patrz:

10424271_1056234624393630_6074138159910031315_n.jpg

Ja sam przypuszczam co innego, bo w wizji Brana z końcówki czwartego sezonu był chyba mały spoiler z przyszłości, który niechcący też wstawili do trailera. Ale nie spoileruj Mort, bądź miłosiernym chrześcijaninem i daj mi się raczyć chwilą, którą się cieszę pierwszy raz odkąd oglądam GoT, że nie znam żadnego znaczącego spoileru (w poprzednim sezonie wiedziałem co się stanie z Joffreyem (dokładnie co i jak) oraz co z Shae i Tywinem). Jedyny spoiler jaki znam, to odnośnie Ramseya, który przerobił rudego na Fetora (zasłużenie!).

Początkowo Dany miała zaatakować westeros w 3 książce, ale Martin cały czas coś zmienia. Jeśli większość po 1 sezonie kibicowało Dany i było pewne, że ona odzyska tron to teraz szanse na to są małe i coś nas na pewno zaskoczy.

W sumie znając Martina, to wtedy gdy stwierdzimy, że Dany nie odzyska żelaznego krzesła, wtedy nagle jej się to uda.

Gdzie jest w serialu Belwas,Arianne ,Barristan rozwalający kijem ,jego walka z Khrazem i w ogóle w 4 odcinku już możliwe że... Hotah wygląda zupełnie inaczej ,ale obaj spoko :D

Jeden.

Ja mam mieszane uczucia odnośnie tego sezonu. Nie równy poziom.

Myślę, że trochę nie umieją zaczepić się konkretnego wątku, który będą chcieli poprowadzić, stąd nierówny poziom i kilka wątków na raz, jak ten angielski. Zobaczymy. Ja tam uznaje ten sezon na plus , szale przechyliło kilka świetnych odcinków.

Gdzie jest w serialu Belwas,Arianne ,Barristan rozwalający kijem ,jego walka z Khrazem i w ogóle w 4 odcinku już możliwe że... Hotah wygląda zupełnie inaczej ,ale obaj spoko :D

kompletnie pominęli ten wątek, a szkoda :( i w ogóle to przylecenie smoka do Dany, lolz, bez sensu :d

I jak zakończenie Vikingsów? :-)
Wiecie, że księżniczka Gizela nazywa się Morgane Polanski ;-)?
Byłem w sporym stopniu przekonany, że trumna to będzie coś a'la koń trojański, ale dość łatwo to ogarnęli. Niezły koniec, 4 sezon by się przydał szybciej, ale pomarzyć można...

Back