Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
rewelacyjny, niepowtarzalny gęsty klimatNiech mi ktoś wytłumaczy fenomen serialu Miasteczko Twin Peaks. Oglądam 1 odcinek, nigdy wcześniej nie widziałem ani małego fragmentu. Muzyka w tle fajna, lubię ten oldschoolowy klimat, kobiety z tamtych czasów miały w sobie coś atrakcyjnego... ale... ale czy to wszystko? Wątki miłosne rodem z Tłajlajtu, mdłe teksty o miłości... Jestem na 20 minucie, czyli tak w połowie 1 odcinka. Warto oglądać ten serial? Rzeczywiście dobry/kultowy?
@Karateka@ Ej szanujmy się. To nie temat na trolowanie.
W tej chwili grzeszyszNo i chyba obejrzę Przyjaciół, bo poza pojedynczymi odcinkami za małolata na TVN7 chyba, nie oglądałem całych sezonów i słabo go znam.
musisz to nadrobic jak najszybciej, jeden z najlepszych seriali ever

Mentalista tak do obiadu zeby cos lecialo, schemat co odcinek ten sam.Suits i The Mentalist polecacie?
Nie bluźnij.W sumie drugi sezon i trzeci momentami bardzo słaby
Napisałem tak poważnie - serio,serial jest genialny ale nie każdy odcinek musze propsować - oczywiście każdy był potrzebny ale niektóre bywały na prawde zamulające.Nie bluźnij.
Ja podczas całego serialu nudziłem się tylko podczas jednego odcinka. Był to odcinek z muchą w laboratorium.
dla mnie te "preview" to po prostu spoiler nigdy nie ogladam i wkurwiam sie jak jest pod koniec jakiegos odcinka(od razu wylaczam)