Seriale

Po dwóch odcinkach Better Call Saul jestem wniebowzięty, myślałem, że ten serial będzie tylko odcinaniem kuponów po genialnym BB, ale cofam te słowa. Gilligan jesteś WIELKI !!!
Zanosi się na to, że Vaas z Far Cry 3 będzie miał ty większą rolę.
jestem zdania,ze nagrody sie posypio-->mark my words! :wink:

Przekonaliscie mnei do Better Call Saul. Mam nadzieje, ze bedzie na poziomie BB. Ktore osobiscie jakos mnie nie zachwycil. Fajny serial, ale po ocenach na roznych stronach i tym co mowili mi znajomi spodziewalem sie, ze rozjebie system.

Korzysta ktoś z Was z Rapideo? Jeśli tak to jak wrażenia?
Ja od paru miechów ściągam z catshare, jednak jest tam limit dzienny 20gb.

podobno byl dostepny przez 20minut.chyba nikt nie ma tak szybkiego neta by pobrac wszystko:lol:
ps. wlasnie ogladalem odcinki s6e6 a tu chuck liddell:lol:

Nie miałem pojęcia,że TWD już wróciło. Oczywiście, facebook oficjalny zapodał mi niezły spoiler.

Ktoś śledzi 3 sezon The Americans? To chyba mój ulubiony serial teraz do czasu aż wyjdzie nowy Dom z kart.

tumblr_n2ela9QktK1s3rdxdo1_500.jpg
tumblr_n2ela9QktK1s3rdxdo2_500.jpg

Poza tym czy jest coś dobrego z nowości na rynku? Ja trafiłem na bardzo fajny i klimatyczny Fortitude. Nie wiadomo jeszcze w jakim kierunku zmierza, trochę tajemnic itd. Produkcja na wysokim poziomie

Widziałem też że za granicą dobre wyniki ma Empire ale nie miałem okazji sprawdzić tego jeszcze.

No i mega news na koniec, Banshee dostanie 4 sezon!

tumblr_mgqculRiNS1rmt3tbo1_400.gif

Niech mi ktoś wytłumaczy fenomen serialu Miasteczko Twin Peaks. Oglądam 1 odcinek, nigdy wcześniej nie widziałem ani małego fragmentu. Muzyka w tle fajna, lubię ten oldschoolowy klimat, kobiety z tamtych czasów miały w sobie coś atrakcyjnego... ale... ale czy to wszystko? Wątki miłosne rodem z Tłajlajtu, mdłe teksty o miłości... Jestem na 20 minucie, czyli tak w połowie 1 odcinka. Warto oglądać ten serial? Rzeczywiście dobry/kultowy?

Back