midern
KSW Heavyweight
Są już napisy od kilku godzin. grupa Hatak i józek chyba je zrobili. Pozdrawiam. (napisy24 / napiprojekt)są gdzieś napisy do 2 odcinka? na chomikuj nic nie widziałem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Są już napisy od kilku godzin. grupa Hatak i józek chyba je zrobili. Pozdrawiam. (napisy24 / napiprojekt)są gdzieś napisy do 2 odcinka? na chomikuj nic nie widziałem
Do 720p sąsą gdzieś napisy do 2 odcinka? na chomikuj nic nie widziałem
jestem zdania,ze nagrody sie posypio-->mark my words!Po dwóch odcinkach Better Call Saul jestem wniebowzięty, myślałem, że ten serial będzie tylko odcinaniem kuponów po genialnym BB, ale cofam te słowa. Gilligan jesteś WIELKI !!!
Zanosi się na to, że Vaas z Far Cry 3 będzie miał ty większą rolę.

Do 720p są
skąd wy to ściągacie na chomikuj nic nie maSą już napisy od kilku godzin. grupa Hatak i józek chyba je zrobili. Pozdrawiam. (napisy24 / napiprojekt)
skąd wy to ściągacie na chomikuj nic nie ma
Pozdrawiam. (napisy24 / napiprojekt)
Podobno cały 3 sezon HoC jest dosęptny na netflix.
Trza czytać cohones ;)Nie miałem pojęcia,że TWD już wróciło.
ogladal ktos z was serial power???
no ja obejrzalem dwa odcinki i porzucilem,mimo ze lubie filmy dlawczoraj ogladalem empire jak na poczatek daje rade,

oczywiscie, ze takKtoś śledzi 3 sezon The Americans?
Ja! Zaskoczony? :PKtoś śledzi 3 sezon The Americans?
Pisałem o tym kilka stron temu.Ja trafiłem na bardzo fajny i klimatyczny Fortitude.