Seriale

Zobaczyłem sobie z ciekawości finał Stranger Things pod kątem efektów, bo duzo ludzi ma zastrzeżenia jak słabe są i serio jak zobaczyłem ten 2 świat i tą pustynię to widziałem lepsze efekty 30 lat temu. Szok jak spadła jakość filmowa pod kątem efektów w USA.
Mam wrażenie, że ten 2 świat to i Polska by taki spokojnie zrobiła.

Zobaczyłem sobie z ciekawości finał Stranger Things pod kątem efektów, bo duzo ludzi ma zastrzeżenia jak słabe są i serio jak zobaczyłem ten 2 świat i tą pustynię to widziałem lepsze efekty 30 lat temu. Szok jak spadła jakość filmowa pod kątem efektów w USA.
Mam wrażenie, że ten 2 świat to i Polska by taki spokojnie zrobiła.
CGI na poziomie Wiedźmina z Żebrowskim.

Co ciekawe na X głośno zrobiło się o tej scenie na świecie co mnie zaskoczyło. Ten serial pokazał, ze jednak USA nadal szokuje czarny z białą i człowiek gej :beczka:

Mnie jeszcze zaskoczył YouTuber na gałęzi podkreślając z 3 razy, że ruda ma specyficzna urodę, facet brzmiał tak jakby rudych widział raz na 50 lat :mamedwhat::jjsmile:

G9oSUxdWsAApgT8

super ujęte są te żółte oczyska u czarnuchów

:beczka:

bonusik

G9o2VH0XAAACrn1

Nigdy nie oglądałem tego serialu. Widzę, że nie dużo straciłem :korwinlaugh:
Ostatni sezon to jazda bez trzymanki
Te x lat temu jak wleciał pierwszy to naprawdę fajnie się to oglądało, ale teraz to takie gówno że ciężko to zmęczyć.
Połowa czasu antenowego to jakieś zjebane gadki bohaterów o uczuciach - zupełnie nie popychające fabuły do przodu i niepotrzebne. Pomijam, te pedalskie wstawki na które jest zmarnowane z 1,5h (kompletnie bez znaczenia dla historii).
Gdyby wyciąć te pierdoły to cały sezon można zamknąć w 2h filmie i nic z ważnych wydarzeń byśmy nie stracili.

Dobrze, że za to nie zapłaciłem złotówki, chociaż zmarnowanego czasu nikt mi nie odda.

Natomiast 2 sezon Fallouta całkiem spoko, mocne 3+.

Te x lat temu jak wleciał pierwszy to naprawdę fajnie się to oglądało, ale teraz to takie gówno że ciężko to zmęczyć.
Połowa czasu antenowego to jakieś zjebane gadki bohaterów o uczuciach - zupełnie nie popychające fabuły do przodu i niepotrzebne. Pomijam, te pedalskie wstawki na które jest zmarnowane z 1,5h (kompletnie bez znaczenia dla historii).
Gdyby wyciąć te pierdoły to cały sezon można zamknąć w 2h filmie i nic z ważnych wydarzeń byśmy nie stracili.

Dobrze, że za to nie zapłaciłem złotówki, chociaż zmarnowanego czasu nikt mi nie odda.

Najgorsze, że przez te kurwy kolorowe nic się nie chce oglądać z dzisiejszych produkcji.

Mało tego nie wiem czy ktoś też to zauważył, w wypominkach przedśmiertnych tego Vecny

jak mu starsza żydówa łeb ścianała)

dziwnie, że nie wypomnieli śmierci brata tej rudej Max, Billy'ego
1767457164950.png

jedynego normalnego chłopaka z testosteronem, czytaj niepizda.

Dziwne nie? Akurat jego zgrabnie duet bradożydków pominął,

a całą resztę na smutno wypominali...
:cryme:

kurwa dziwne w chuj
:antonio:

jaka to jest jebana propaganda i jeżeli ktoś tego nie widzi to jest pierdolonym debilem i podludziem

Trochę bym polemizował czy ten facet jest tak strasznie męski.
na tle tego serialu i reszty postaci kompletnie niemęskich chyba się wybijał,
no ale jak dla ciebie określenie normalny znaczy strasznie to się nie będę kłócił
:cryme:

na tle tego serialu i reszty postaci kompletnie niemęskich chyba się wybijał

Dziś obsada Holly jest tak kiepska, że przed 40 najbardziej męski jest dziś Pattison z takich często grających.

Dlatego nawet mnie nie boli, że teraz kobiety dostają główne role, bo żadnej różnicy nie ma, a wiele z nich jest 100 razy bardziej męska niż obecna złota trójka Holly - Pattison, Holland i Chamalet.

Last edited:
Dexter Ressurection jest naprawdę dobry. Podchodziłem bez większych oczekiwań i miło się zaskoczyłem.
Dla mnie początek fajny, a później tak mocno średnio, powiem nawet, że skasowany New Blood podobał mi się bardziej.

Posucha z serialami? Ich obecnie chyba wychodzi z dobre 30 miesięcznie na każdej platformie.

Ja sobie jak w lotku wybieram co obejrzeć, a co odrzucić.

Teraz biorę się za Wszystko to jej wina. kryminał o porwaniu dziecka.

Co ciekawe nigdy nie byłem serialowcem ale krótkie odcinki, lepsze obsady i fabuły zmusiły mnie na przerzucenie z filmów..

Dexter to moj ulubiony serial po GOT, ale już mnie męczy ta formuła.

Niech dadzą 10 odcinków jak ściga go policja i można to kończyć.

Back