Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
CGI na poziomie Wiedźmina z Żebrowskim.Zobaczyłem sobie z ciekawości finał Stranger Things pod kątem efektów, bo duzo ludzi ma zastrzeżenia jak słabe są i serio jak zobaczyłem ten 2 świat i tą pustynię to widziałem lepsze efekty 30 lat temu. Szok jak spadła jakość filmowa pod kątem efektów w USA.
Mam wrażenie, że ten 2 świat to i Polska by taki spokojnie zrobiła.
CGI na poziomie Wiedźmina z Żebrowskim.

Naprawdę bylem zaskoczony, bo to podobno jakiś wielki flagowy hit Netflixa, a ten 2 świat był tak biedny, że aż nie dowierzałem.![]()

Ostatni sezon to jazda bez trzymankiNigdy nie oglądałem tego serialu. Widzę, że nie dużo straciłem![]()

Nie obrażaj Pan, dobre?CGI na poziomie Wiedźmina z Żebrowskim.

Najgorsze, że przez te kurwy kolorowe nic się nie chce oglądać z dzisiejszych produkcji.Ostatni sezon to jazda bez trzymanki
Te x lat temu jak wleciał pierwszy to naprawdę fajnie się to oglądało, ale teraz to takie gówno że ciężko to zmęczyć.
Połowa czasu antenowego to jakieś zjebane gadki bohaterów o uczuciach - zupełnie nie popychające fabuły do przodu i niepotrzebne. Pomijam, te pedalskie wstawki na które jest zmarnowane z 1,5h (kompletnie bez znaczenia dla historii).
Gdyby wyciąć te pierdoły to cały sezon można zamknąć w 2h filmie i nic z ważnych wydarzeń byśmy nie stracili.
Dobrze, że za to nie zapłaciłem złotówki, chociaż zmarnowanego czasu nikt mi nie odda.
Natomiast 2 sezon Fallouta całkiem spoko, mocne 3+.
Ostatni sezon to jazda bez trzymanki
Te x lat temu jak wleciał pierwszy to naprawdę fajnie się to oglądało, ale teraz to takie gówno że ciężko to zmęczyć.
Połowa czasu antenowego to jakieś zjebane gadki bohaterów o uczuciach - zupełnie nie popychające fabuły do przodu i niepotrzebne. Pomijam, te pedalskie wstawki na które jest zmarnowane z 1,5h (kompletnie bez znaczenia dla historii).
Gdyby wyciąć te pierdoły to cały sezon można zamknąć w 2h filmie i nic z ważnych wydarzeń byśmy nie stracili.
Dobrze, że za to nie zapłaciłem złotówki, chociaż zmarnowanego czasu nikt mi nie odda.
Natomiast 2 sezon Fallouta całkiem spoko, mocne 3+.

Mało tego nie wiem czy ktoś też to zauważył, w wypominkach przedśmiertnych tego Vecny
jak mu starsza żydówa łeb ścianała)
dziwnie, że nie wypomnieli śmierci brata tej rudej Max, Billy'ego
View attachment 136995
jedynego normalnego chłopaka z testosteronem, czytaj niepizda.
na tle tego serialu i reszty postaci kompletnie niemęskich chyba się wybijał,Trochę bym polemizował czy ten facet jest tak strasznie męski.

na tle tego serialu i reszty postaci kompletnie niemęskich chyba się wybijał

Dla mnie początek fajny, a później tak mocno średnio, powiem nawet, że skasowany New Blood podobał mi się bardziej.Dexter Ressurection jest naprawdę dobry. Podchodziłem bez większych oczekiwań i miło się zaskoczyłem.
Następny w kolejce do obejrzenia. Ostatnio posucha z serialami.Dla mnie początek fajny, a później tak mocno średnio, powiem nawet, że skasowany New Blood podobał mi się bardziej.
Przecież ressurection to bezpośrednia kontynuacja new blood.Dla mnie początek fajny, a później tak mocno średnio, powiem nawet, że skasowany New Blood podobał mi się bardziej.
Przecież ressurection to bezpośrednia kontynuacja new blood.