Seriale

Już nie mogę się doczekać, a nie czekaj ...
1000014691.jpg

@Miskatonic obejrzałem 2 odcinki i póki co oprócz już wcześniej ciągniętego wątku lesbijki nie ma nic strasznego.

Za to Nancy dojrzewanie idzie dobrze, bo z każdym sezonem bardziej ruchalna.

:roberteyeblinking:

Netflix na wywiadach już pyta o ulubione filmy LGBT, najlepsze miasto LGBT, o jej coming out.

:jimcarreyvomit:

Czekam, aż Hollywood wprowadzi takie kategorie. Ta nachalna promocja do tego dąży.

Last edited:
Tej za to to całe elgebete średnio służy.
View attachment 136389
Po lewej efekty makijażu, grafików komputerowych, nie wiem, AI oraz tych silikonowych masek z Mission Impossible :awesome:

Po prawej prawdziwy wygląd danej osoby.

Problem polega na tym, że ludziom się wszystko obróciło do góry nogami i w pierwszym odczuciu myślą, że to po lewej jest prawdziwe i zawsze takie było, a to po prawej to efekt czegoś strasznego.

Wystarczy spojrzeć na to od drugiej strony i wtedy nagle rozumiesz, że to nie jej się nagle coś stało, ona zawsze taka była, to Ty byłeś przez całe życia okłamywany i dlatego masz obróconą percepcję :einsteinsmoke:

I wtedy nagle wiele innych puzzli i kropek zaczyna do siebie pasować :benny:

Tej za to to całe elgebete średnio służy.
View attachment 136389

Po lewej efekty makijażu, grafików komputerowych, nie wiem, AI oraz tych silikonowych masek z Mission Impossible :awesome:

Po prawej prawdziwy wygląd danej osoby.

Problem polega na tym, że ludziom się wszystko obróciło do góry nogami i w pierwszym odczuciu myślą, że to po lewej jest prawdziwe i zawsze takie było, a to po prawej to efekt czegoś strasznego.

Wystarczy spojrzeć na to od drugiej strony i wtedy nagle rozumiesz, że to nie jej się nagle coś stało, ona zawsze taka była, to Ty byłeś przez całe życia okłamywany i dlatego masz obróconą percepcję :einsteinsmoke:

I wtedy nagle wiele innych puzzli i kropek zaczyna do siebie pasować :benny:
Przecież powszechnie wiadomo, że penis działa najlepiej na zdrowy wygląd kobiety.

Wystarczy popatrzeć na feministki i te wszystkie lwice lewicy. Tam ewidentnie brakuje dobrego jebania stąd trwałe i nieodwracalne zmiany w mózgach.

Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. Fakty!

:roberteyeblinking:

Efekty komputerowe, efektami komputerowymi, ale jak świat światem jedni ludzie gorzej się starzeją, a ta faceta na 2 zdjęciu jest dość wychudzona.

Ostatnio jej matka była w rosyjskiej restauracji bez make upu i wyglądała dużo lepiej od niej.

Efekty komputerowe, efektami komputerowymi, ale jak świat światem jedni ludzie gorzej się starzeją, a ta faceta na 2 zdjęciu jest dość wychudzona.

Ostatnio jej matka była w rosyjskiej restauracji bez make upu i wyglądała dużo lepiej od niej.
No i elegancko.

Pierwsze potwierdzenie mojej teorii już mam, brakuje tylko, żeby jeszcze Bastek napisał, że tak nie jest i mam ostateczne potwierdzenie :werdum:

Dziś Drago Malfoy mógłby robić za ojca Harrego Pottera,Iniesta za ojca Xaviego Hernandeza, Rooney za ojca Cristiano Ronaldo, a Viki Gabor za matkę Roxi Węgiel. Nie wszyscy dobrze się starzeją na tym świecie. Od cała tajemnica.

PS- w ogóle jestem szoku, że Gaborówna ma 18 lat, ona na niektórych fotach wygląda na 43. :beczka:

Last edited:
Przecież cała główna damska obsada Stranger things to dziewczyny na maks 4 na 10. Ludzie po prostu głupieją gdy zobaczą je w oczach kamery i skill leci o 100 punktów w górę.

Ta ruda często wyskakuje mi na ścianie X to ludzie się nią podniecają jakby miss świata była. Jestem pewny, że w swoich klasach mieli bardziej urodziwe, ale glupieją i już wielka piękność.

Bez szydery oglądał ktoś ten serial o parze gejowskiej na łyżwach co ma taki hype w USA i jest uznawany przez wielu za serial roku?

:beczka:

2025 to był strasznie gejowski rok serialowy

Heated rivarly, Pluirbus, Stranger Things, Tlou

LGBT USA osiągnęło swój cel.

Co pierwsze obejrzeć drugi sezon Arcane czy drugi sezon The Last of Us? TLoU i tak obejrze więc nawet nie marnujcie czasu na pisanie żeby nie oglądać

Back