Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Szkoda tylko, że zepsuli te uniwersum i już 60 procent obsady to czarnoskórzy.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ok ok@Miskatonic obejrzałem 2 odcinki i póki co oprócz już wcześniej ciągniętego wątku lesbijki nie ma nic strasznego.
Za to Nancy dojrzewanie idzie dobrze, bo z każdym sezonem bardziej ruchalna.
![]()

Tej za to to całe elgebete średnio służy.Za to Nancy dojrzewanie idzie dobrze, bo z każdym sezonem bardziej ruchalna.
![]()
Po lewej efekty makijażu, grafików komputerowych, nie wiem, AI oraz tych silikonowych masek z Mission ImpossibleTej za to to całe elgebete średnio służy.
View attachment 136389

Tej za to to całe elgebete średnio służy.
View attachment 136389
Przecież powszechnie wiadomo, że penis działa najlepiej na zdrowy wygląd kobiety.Po lewej efekty makijażu, grafików komputerowych, nie wiem, AI oraz tych silikonowych masek z Mission Impossible
Po prawej prawdziwy wygląd danej osoby.
Problem polega na tym, że ludziom się wszystko obróciło do góry nogami i w pierwszym odczuciu myślą, że to po lewej jest prawdziwe i zawsze takie było, a to po prawej to efekt czegoś strasznego.
Wystarczy spojrzeć na to od drugiej strony i wtedy nagle rozumiesz, że to nie jej się nagle coś stało, ona zawsze taka była, to Ty byłeś przez całe życia okłamywany i dlatego masz obróconą percepcję
I wtedy nagle wiele innych puzzli i kropek zaczyna do siebie pasować![]()

No i elegancko.Efekty komputerowe, efektami komputerowymi, ale jak świat światem jedni ludzie gorzej się starzeją, a ta faceta na 2 zdjęciu jest dość wychudzona.
Ostatnio jej matka była w rosyjskiej restauracji bez make upu i wyglądała dużo lepiej od niej.

Nawet jeśli byłoby jeszcze 5 sezonów, to i tak dalej dla mnie byłaby jakaś taka odpychająca...Za to Nancy dojrzewanie idzie dobrze, bo z każdym sezonem bardziej ruchalna.
![]()

Bez szydery oglądał ktoś ten serial o parze gejowskiej na łyżwach co ma taki hype w USA i jest uznawany przez wielu za serial roku?

Człeniu, co Ty oglądasz?
Zostań przy męskim kinie lat 90-tych.
![]()

Nawet trailera nie odpaliłem
Byłem ciekawy czy ktoś się złamał i to obejrzał![]()
Opis fabuły brzmi jak gówno.
Nawet nie wiem o jaki serial chodzi.
Zle się zestarzałoobejrzałem 2 odcinki i póki co oprócz już wcześniej ciągniętego wątku lesbijki nie ma nic strasznego.