Seriale

can't wait

G9DNADMXkAAzf6T

To jest ten Wasz super serial? :DC:

Pluribus i Severence też mają wątki LGBT, które trzeba przewijać. Na HBO to samo, praktycznie każdy serial ma taki wątek wepchany na siłę, w tym roku chyba tylko Heweliusz był bez skazy.

Ogólnie to jestem ciekaw, kto zostałby gejem gdyby Vince i reszta teraz zaczynali robić Breaking Bad i Better Call Saul.

:no no:

Pluribus i Severence też mają wątki LGBT, które trzeba przewijać. Na HBO to samo, praktycznie każdy serial ma taki wątek wepchany na siłę, w tym roku chyba tylko Heweliusz był bez skazy.

Ogólnie to jestem ciekaw, kto zostałby gejem gdyby Vince i reszta teraz zaczynali robić Breaking Bad i Better Call Saul.

:no no:
Dlatego seriale od Sheridana dają radę :fjedzia:

Nie dziwne. Chłopak był tak zapomniany, że w pamiętnej scenie ludzie w internecie pytali kto to był:beczka:

Sam się na tym łapie, że gdy myślę o Starkach to kompletnie zapominam, że tam był Rickon.

Ps- wiecie, że Bran ma już 26 lat i w tym roku wziął ślub, ale to leci...

Last edited:
A Martin dalej nie skończył Wichrów :siara:

Martin jest multimilionerem przez HBO. Do tego uniwersum Gry o tron jest dziś najbardziej dochodowym uniwersum Hollywoodu z nowych marek. Samo HBO planuję już kolejne nowe seriale z tego uniwersum. Martin jest koordynatorem wszelkich projektów, on już nie ma w głowie kolejnych książek.

Też myślę, że prędzej kopnie w kalendarz niż skończy. Skoro tak mocno rozbudował Wichry, to co dopiero odjebałby przy pisaniu Snu o wiośnie...

Po Rodzie Smoka i Rycerzu Siedmiu Królestw dostaniemy Podbój Aegona.

Wybrany scenarzysta chyba już około roku pisze scenariusz do serialu.

Back