Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Poprzednie sezony były nawet znośne. Jeszcze nie oglądałem, ale widziałem dużo rolek i newsów, że kolejna "gejest seria".

To jest ten Wasz super serial?

Dlatego seriale od Sheridana dają radęPluribus i Severence też mają wątki LGBT, które trzeba przewijać. Na HBO to samo, praktycznie każdy serial ma taki wątek wepchany na siłę, w tym roku chyba tylko Heweliusz był bez skazy.
Ogólnie to jestem ciekaw, kto zostałby gejem gdyby Vince i reszta teraz zaczynali robić Breaking Bad i Better Call Saul.
![]()

GusPluribus i Severence też mają wątki LGBT, które trzeba przewijać. Na HBO to samo, praktycznie każdy serial ma taki wątek wepchany na siłę, w tym roku chyba tylko Heweliusz był bez skazy.
Ogólnie to jestem ciekaw, kto zostałby gejem gdyby Vince i reszta teraz zaczynali robić Breaking Bad i Better Call Saul.
![]()

Gus
A nie czekaj![]()
To jest ten Wasz super serial?
Mogli dać cały sezon, obejrzałbym hurtem przez święta.Całkiem niezły ten drugi sezon Fallouta.

I w sumie nie wiem czemu tak nie robią skoro u nich i tak się płaci za rok.Mogli dać cały sezon, obejrzałbym hurtem przez święta.
![]()
Ale ja chciałem zachęcić a nie odgonić

Pierwszy odcinek, moim zdaniem, nie zachwycał. Ale drugi już wszedł na odpowiedni poziom. Radskorpiony były, teraz tylko czekać na szpony śmierciCałkiem niezły ten drugi sezon Fallouta.

A Martin dalej nie skończył WichrówPs- wiecie, że Bran ma już 26 lat i w tym roku wziął ślub, ale to leci...

już nie skończyA Martin dalej nie skończył Wichrów![]()
A Martin dalej nie skończył Wichrów![]()