Seriale

Po 7 odcinkach jestem załamany. Nigdy tak się nie zawiodłem. Czuję, że ustawienie fotela przed pralką i ogladanie wirujących gaci, skarpet i podkoszulków przez okienko dostarczyłoby mi więcej emocji. A oglądanie "Pluribus" od 3 odcinka jest raczej jak podglądanie co tydzień zatrzaśnietego, zatęchnietego prania w pralce, z której nie da się odpompować mydlin.
ja tak mialem przy

kurwa pilot i drugi odcinek razem emitowany bylo.. no kurwa perelka a pozniej coz, bylo niezle, ale to nie to czego oczekiwalem

Po 7 odcinkach jestem załamany. Nigdy tak się nie zawiodłem. Czuję, że ustawienie fotela przed pralką i ogladanie wirujących gaci, skarpet i podkoszulków przez okienko dostarczyłoby mi więcej emocji. A oglądanie "Pluribus" od 3 odcinka jest raczej jak podglądanie co tydzień zatrzaśnietego, zatęchnietego prania w pralce, z której nie da się odpompować mydlin.

A podobno pomysłodawca chce zrobić kilka sezonów. Ja tu nawet nie widzę materiału na 2. :beczka:

Niezle porąbane to Derry - w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Oglądając pierwszy odcinek myślałem, że główna ekipa a'la gang Scoobiego będzie chroniona przez plot armor, ale nic z tych rzeczy.
Jedynie z uciśnionymi smoluchami popłyneli za bardzo..

Common side effects
Chyba nikt tutaj o tym nie wspominał. Ciekawa animacja o biologu znajdującym gatunek grzyba o zadziwiających właściwościach uzdrawiających. Bohater zastanawia się jak najlepiej wykorzystać przełomowe odkrycie,a na jego drodze stają oczywiście przedstawiciele rządu, big pharmy i inni cywile.
Polecam 7/10

Zakończyłem ten serial na 3 odcinku i nie mam ochoty wracać. Nie wiem skąd ten serial ma takie oceny. A zachwyty pseudo krytyków filmowych mnie rozpierdalają, ci krytycy są tacy sami jak obecnie pseudo redaktorzy portali informacyjnych. Nawet nie sprawdzam ale daje se łeb ujebać że większosć krytyków oceniających ten serial to baby.

Chyba, że coś tam się wydarzy w końcu ? No bo tak pisze a tylko 3 odcinki widziałem w których wieje nudą.

Dzień dobry

1000014582.jpg

Ponoć ssie po całości ;)
No właśnie kurwa wiem o ogólnie całkowicie mi się koncepcja nie podoba, zjebali zajebisty perspektywiczny serial, ale to zjebali już dawno temu tą chronologią z dupy, a teraz będą wskrzeszać znienawidzonego szponciciela, tyle postaci, w tyle różnych scenariuszy można by to ubrać, a oni kurwa poszli w najgorszy z Aszurem w roli głównej i jeszcze chyba ta ruda kurwa będzie wskrzeszona przy okazji bo to ma być z serii " a co by było gdyby" czyli w sumie całkowicie nowa historia prócz kilku postaci które znamy.

@Drzewo a ty z czego się cieszysz?

Back