Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
.Szkoda tylko że zakończenie jest chujoweNiestety Gra o tron była ostatnim tworem z białymi ludźmi. Rycerz siedmiu Królestw/z 4 widziałem tylko w zwiastunie!!!/ tak samo jak Rod Smoka ma już sporo czarnych. Cholernie to wybija z immersji świata. Szkoda.
.
Pewnie gdyby dziś kręcili LOTR to dziś z 4 osoby byłyby czarne z obsady. Przez ten ruch tym bardziej LOTR i GOT na zawsze będą ikoniczne. Z czarnymi w średniowieczu to już nigdy nie będzie ten Vibe prawdy czasow.

Szkoda tylko że zakończenie jest chujowe![]()
Dobrze, że przynajmniej tego lalusia żelka Toma Hollanda nie było!Szczerze już wolałem te słabe zakończenie niż w reszcie świata GOTA widzieć co czwartą osobę czarnoskórą. Zj...li mi strasznie teraz te uniwersum.
Ja przez ten ruch dużo tracę, bo nie wierzę w czarnego w średniowieczu bardziej niż w smoka i wiem, że gdzies tam są kamery, a wszystko to fanfic.
![]()
Zakup Warner Bros. przez Netflixa âmoże byÄ problememâ. Donald Trump zapowiada osobiste zaangażowanie w ocenÄ transakcji - GRYOnline.pl
Netflix oficjalnie potwierdziÅ zakup wytwórni Warner Bros. oraz platformy streamingowej HBO Max. Nie brakuje gÅosów krytyki co do decyzji szefów WBD.www.gry-online.pl
Fuck, mialo byc w serialach eeeeh.Elegancki kawaler, o co chodzi?![]()
Nie no wiadomo kto to, tylko żartuję z tego styluFuck, mialo byc w serialach eeeeh.
To jest fajny chłopak, elegancki chłopak, mój ;) chociaz jeszcze nie awatarze ;) Serio nie kojarzysz go?

jeszcze mam gdzieś w szafie taki "szeroki" zestawNie no wiadomo kto to, tylko żartuję z tego stylu![]()
Ale got to nie jest serial historyczny. Masz tam chłopa który ma 2 i pół metra i jest sprawny fizycznie. Nie mówiąc że gruby kompletnie się nie zna na uzbrojeniu i architekturze. Tu się rozchodzi że rody mają swoje charakterystyczne cechy co rozpierdziela historię(główny motyw w pierwszej książce).Pragnę tylko przypomnieć że kiedyś był film Czarny rycerz gdzie facet z obecnych czasów przeniósł się do średniowiecza i było szokiem, że jest czarny. Kiedyś liczyła się prawda historyczna, a HBO w nowych serialach GOTA daje im już nawet wysokie rody.Ja przez ten ruch dużo tracę, bo nie wierzę w czarnego w średniowieczu bardziej niż w smoka i wiem, że gdzies tam są kamery, a wszystko to fanfic.
No mi tak rozwaliło, że po 4 sezonie nie da się oglądać.Szczerze już wolałem te słabe zakończenie niż w reszcie świata GOTA widzieć co czwartą osobę czarnoskórą. Zj...li mi strasznie teraz te uniwersum.
Szczerze mówiąc to lepsze niż te dzisiejsze rurki do połowy uda i buty bez skarpetek, obrzydlistwo.jeszcze mam gdzieś w szafie taki "szeroki" zestaw

Ale got to nie jest serial historyczny. Masz tam chłopa który ma 2 i pół metra i jest sprawny fizycznie. Nie mówiąc że gruby kompletnie się nie zna na uzbrojeniu i architekturze. Tu się rozchodzi że rody mają swoje charakterystyczne cechy co rozpierdziela historię(główny motyw w pierwszej książce).
No mi tak rozwaliło, że po 4 sezonie nie da się oglądać.
Ty to byś chyba Sopranos polubił co? Tam nie ma żelków.
Fantastyka, mi by tam nie przeszkadzało.Wiadomo, że to nie jest serial historyczny, ale oparty na średniowieczu, a tam NIE BYŁO czarnoskórych. I nigdy w tym okresie nie zaakceptuje czarnoskórych. Gryzie to strasznie na ekranie.
Fantastyka, mi by tam nie przeszkadzało.
Nawet autorzy fantastyki uważali, że czarnoskórzy to przegięcie w średniowieczu dlatego nigdy nie istnieli w tamtych czasach.

Dlatego nie jestem autorem fantastykiNawet autorzy fantastyki uważali, że czarnoskórzy to przegięcie w średniowieczu dlatego nigdy nie istnieli w tamtych czasach.
Nawet autorzy fantastyki uważali, że czarnoskórzy to przegięcie w średniowieczu dlatego nigdy nie istnieli w tamtych czasach.
No właśnie to jest zabawne, generalnie ten epizod to autopastisz, cisną bekę z siebie, ta poza i mina :)Nie no wiadomo kto to, tylko żartuję z tego stylu![]()
Szczerze mówiąc to lepsze niż te dzisiejsze rurki do połowy uda i buty bez skarpetek, obrzydlistwo.
Czekam na powrót takiego stylu i sam wskakuję + kapelusz![]()
Nawet mam bekę z tego polskiego The Office. Pierwsze sezony były ciężkie, ale od jakiegoś czasu naprawdę fajnie się to ogląda.
kurwa czekac do kwietnia
oby był dobry rozpierdol na koniec![]()
kurwa czekac do kwietnia
oby był dobry rozpierdol na koniec![]()
Skąd, a raczej GDZIE takie info znalazłeśTo w końcu ze Starrem jako Homelanderem czy bez? Bo niby miał odejść