Seriale

20251205_092748.jpg

Niestety Gra o tron była ostatnim tworem z białymi ludźmi. Rycerz siedmiu Królestw/z 4 widziałem tylko w zwiastunie!!!/ tak samo jak Rod Smoka ma już sporo czarnych. Cholernie to wybija z immersji świata. Szkoda.

:arielcry:.

Pewnie gdyby dziś kręcili LOTR to dziś z 4 osoby byłyby czarne z obsady. Przez ten ruch tym bardziej LOTR i GOT na zawsze będą ikoniczne. Z czarnymi w średniowieczu to już nigdy nie będzie ten Vibe prawdy czasow.

Last edited:
Niestety Gra o tron była ostatnim tworem z białymi ludźmi. Rycerz siedmiu Królestw/z 4 widziałem tylko w zwiastunie!!!/ tak samo jak Rod Smoka ma już sporo czarnych. Cholernie to wybija z immersji świata. Szkoda.

:arielcry:.

Pewnie gdyby dziś kręcili LOTR to dziś z 4 osoby byłyby czarne z obsady. Przez ten ruch tym bardziej LOTR i GOT na zawsze będą ikoniczne. Z czarnymi w średniowieczu to już nigdy nie będzie ten Vibe prawdy czasow.
Szkoda tylko że zakończenie jest chujowe :fjedzia:

Pragnę tylko przypomnieć że kiedyś był film Czarny rycerz gdzie facet z obecnych czasów przeniósł się do średniowiecza i było szokiem, że jest czarny. Kiedyś liczyła się prawda historyczna, a HBO w nowych serialach GOTA daje im już nawet wysokie rody. :facepalm: Ja przez ten ruch dużo tracę, bo nie wierzę w czarnego w średniowieczu bardziej niż w smoka i wiem, że gdzies tam są kamery, a wszystko to fanfic.

Last edited:
Pragnę tylko przypomnieć że kiedyś był film Czarny rycerz gdzie facet z obecnych czasów przeniósł się do średniowiecza i było szokiem, że jest czarny. Kiedyś liczyła się prawda historyczna, a HBO w nowych serialach GOTA daje im już nawet wysokie rody. :facepalm: Ja przez ten ruch dużo tracę, bo nie wierzę w czarnego w średniowieczu bardziej niż w smoka i wiem, że gdzies tam są kamery, a wszystko to fanfic.
Ale got to nie jest serial historyczny. Masz tam chłopa który ma 2 i pół metra i jest sprawny fizycznie. Nie mówiąc że gruby kompletnie się nie zna na uzbrojeniu i architekturze. Tu się rozchodzi że rody mają swoje charakterystyczne cechy co rozpierdziela historię(główny motyw w pierwszej książce).
Szczerze już wolałem te słabe zakończenie niż w reszcie świata GOTA widzieć co czwartą osobę czarnoskórą. Zj...li mi strasznie teraz te uniwersum.
No mi tak rozwaliło, że po 4 sezonie nie da się oglądać.
Ty to byś chyba Sopranos polubił co? Tam nie ma żelków.

Ale got to nie jest serial historyczny. Masz tam chłopa który ma 2 i pół metra i jest sprawny fizycznie. Nie mówiąc że gruby kompletnie się nie zna na uzbrojeniu i architekturze. Tu się rozchodzi że rody mają swoje charakterystyczne cechy co rozpierdziela historię(główny motyw w pierwszej książce).

No mi tak rozwaliło, że po 4 sezonie nie da się oglądać.
Ty to byś chyba Sopranos polubił co? Tam nie ma żelków.

Wiadomo, że to nie jest serial historyczny, ale oparty na średniowieczu, a tam NIE BYŁO czarnoskórych. I nigdy w tym okresie nie zaakceptuje czarnoskórych. Gryzie to strasznie na ekranie. Zniszczyli te uniwersum nie ma co się oszukiwać.

Wiadomo, że to nie jest serial historyczny, ale oparty na średniowieczu, a tam NIE BYŁO czarnoskórych. I nigdy w tym okresie nie zaakceptuje czarnoskórych. Gryzie to strasznie na ekranie.
Fantastyka, mi by tam nie przeszkadzało.
Ale żelazny jaka jest Twoja opinia o Rodzinie Soprano? Albo Breaking Bad?

Myślałem, że Rycerz siedmiu królestw to będzie taki podziemny serial, a to walnęło 10 mln w 2 dni. Świat GOTa ma chory hype.

Back