Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Kto czeka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wygrał skubany jak Walter White w BB.
kurwa czekac do kwietnia
oby był dobry rozpierdol na koniec![]()
O Cię huju złoty bracia Winchester powrócili
Ale o kim piszesz ?Zawsze się zastanawiałem kogo mi przypomina ten gość. Cholera, przecież on wygląda jak syn Tommy Lee Jonesa.
Ale o kim piszesz ?
I jaki związek znalazłeś między Agentem K a Supernatural ?
Kto czeka?
kurwa czekac do kwietnia
oby był dobry rozpierdol na koniec![]()

Obejrzałem dopiero 3 odcinki i oby tego nie spierdolili 
Ostatnie dwa odcinki świetne.W weekend zacząłem To: witajcie w Derry i w porównaniu do serialu oba (a nawet trzy) filmy to była bajeczka dla dzieciObejrzałem dopiero 3 odcinki i oby tego nie spierdolili
![]()
Czyżby zawarli pedofilskie fantazje Kinga na temat orgii dziecięcych?W weekend zacząłem To: witajcie w Derry i w porównaniu do serialu oba (a nawet trzy) filmy to była bajeczka dla dzieci![]()

Czyżby zawarli pedofilskie fantazje Kinga na temat orgii dziecięcych?![]()
Nie wiem.Stephen King też ma obśrupaną końcowę?

Teraz pałeczkę przejął jego cyc Joe Hill.Nie wiem.
Co wiem to to, że King jest pierdolniętym ultralewakiem z mózgiem wyżartym wieloletnim cugiem alkoholowonarkotykowym oraz to, że oprócz kilku dobrych powieści reszta jego twórczości to zwyczajnie słabizna i hype ciągnięty dekadami na podstawie tych kilku dobrych strzałów, nic wybitnego.
A co tego ma pedofilskie fantazje na temat orgii dziecięcych![]()
Nie wiem kto to jest.Teraz pałeczkę przejął jego cyc Joe Hill.
pisarz jak jego stary, nazwisko pedał wziął chyba po mamusi albo celowo zmienił by z ojcem nie być kojarzonyNie wiem kto to jest.
A co tego ma pedofilskie fantazje na temat orgii dziecięcych
Oglądałeś serial Spartakus? Jak ci się podobał Michale?Misery i Christine Kinga to moje ulubione filmowe horrory po Fly i Thing.
Nigdy nie oglądałem spartakusaOglądałeś serial Spartakus? Jak ci się podobał Michale?
A to polecamNigdy nie oglądałem spartakusa
PLURIBUS !!!!!
Skończyłem pilota, takie samo zajebiste uczucie tajemnicy jak z pierwszego odcinka "Leftovers". Jestem pełen dobrych przeczuć co do nastepnych odcinków.
View attachment 133083