Seriale

Dobra już wiem, że przez BB Gillian ma duży hype na świecie. Jestem pewny, że gdyby nie jego nazwisko w życiu Pluirbus po 7 odcinkach nie miałby 8,4 na IMDb z innym reżyserem i scenarzysta. W tym serialu praktycznie od 4 odcinków nic się zbytnio nie dzieje. Niektórzy już w internecie piszą, że to eksperyment społeczny Gilliana czy jak zrobi serial o niczym to będzie miał nadal hype :lol: Wygrał skubany jak Walter White w BB.

official-posters-for-the-boys-final-season-v0-aqjzoy20215g1.jpg

W weekend zacząłem To: witajcie w Derry i w porównaniu do serialu oba (a nawet trzy) filmy to była bajeczka dla dzieci :wtf2: Obejrzałem dopiero 3 odcinki i oby tego nie spierdolili :tellmemore:

Stephen King też ma obśrupaną końcowę?
Nie wiem.
Co wiem to to, że King jest pierdolniętym ultralewakiem z mózgiem wyżartym wieloletnim cugiem alkoholowonarkotykowym oraz to, że oprócz kilku dobrych powieści reszta jego twórczości to zwyczajnie słabizna i hype ciągnięty dekadami na podstawie tych kilku dobrych strzałów, nic wybitnego.

A co tego ma pedofilskie fantazje na temat orgii dziecięcych :awesome:

Nie wiem.
Co wiem to to, że King jest pierdolniętym ultralewakiem z mózgiem wyżartym wieloletnim cugiem alkoholowonarkotykowym oraz to, że oprócz kilku dobrych powieści reszta jego twórczości to zwyczajnie słabizna i hype ciągnięty dekadami na podstawie tych kilku dobrych strzałów, nic wybitnego.

A co tego ma pedofilskie fantazje na temat orgii dziecięcych :awesome:
Teraz pałeczkę przejął jego cyc Joe Hill.

PLURIBUS !!!!!

Skończyłem pilota, takie samo zajebiste uczucie tajemnicy jak z pierwszego odcinka "Leftovers". Jestem pełen dobrych przeczuć co do nastepnych odcinków.

View attachment 133083

Po 7 odcinkach jestem załamany. Nigdy tak się nie zawiodłem. Czuję, że ustawienie fotela przed pralką i ogladanie wirujących gaci, skarpet i podkoszulków przez okienko dostarczyłoby mi więcej emocji. A oglądanie "Pluribus" od 3 odcinka jest raczej jak podglądanie co tydzień zatrzaśnietego, zatęchnietego prania w pralce, z której nie da się odpompować mydlin.

Back