Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
XXI wiekFacet w okularach, aż w szoku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
XXI wiekRóżnica wieku mocno się zatarła.
3 lata różnicy? Jak oglądałem ten serial to myślałem, że z 15 lat. Holly Molly.Między nimi jest chyba 3 lub 4 lata różnicy. To nie nastolatkowie by w kontekście fizyczności było widać znaczące różnice.
Lubie dobre kryminały.
Niestety Detektyw sezon 1 osto mnie rozczarował.

Lubie dobre kryminały. Niestety Detektyw sezon 1 osto mnie rozczarował.
Może już jednak zostań przy spanowaniu swoimi postami w temacie o piłce. Bo z tego co widze ani na serialach ani swińskim pecherzu to za huja sie nie znasz.Jako kryminał Detektyw sezon 1 jest słaby. To bardziej opowieść o 2 chlopach z problemami w życiu prywatnym.
Kryminałem to jest twoja obecność na tym forumJako kryminał Detektyw sezon 1 jest słaby. To bardziej opowieść o 2 chlopach z problemami w życiu prywatnym.

Z tym to chuj, oni z trociniakiem dyskutująŻe się Wam chce "dyskutować" z tym cwelem.

Z tym to chuj, oni z trociniakiem dyskutują

Detektyw słaby,Jako kryminał Detektyw sezon 1 jest słaby. To bardziej opowieść o 2 chlopach z problemami w życiu prywatnym.

Detektyw słaby,
Ojciec Chrzestny się nie liczy
Matrix to słaba przygodówka
A rok się jeszcze nie skończył![]()

Jutro premiera reszty?Nadrobiłem 4 odcinki Stranger Things przed jutrzejszą premierą reszty. Cały czas trzyma poziom ten serial.
Następne odcinkiNadrobiłem Pająka, ale to było dobre, niczym X-man '97
![]()
Spider-Man: przyjazny pajÄk z sÄsiedztwa | Serial | 2025
Spider-Man: przyjazny pajÄk z sÄsiedztwa (2025) Your Friendly Neighborhood Spider-Man - Peter Parker chce zostaÄ prawdziwym bohaterem, ale ma przed sobÄ peÅnÄ niespodzianek drogÄ.www.filmweb.pl
Co proponujecie jako następne?

Jutro połowa, końcówka (drugie pół) w styczniu.Jutro premiera reszty?
Dla mnie pierwszy był najlepszy, później było dobrze.

A to jebaćIt serial, co za jebane rasistowskie gówno, ani jeden biały mężczyzna nie jest pokazany jako dobry.
Źle mówisz, 3 epizody teraz a ostatni w sylwestraJutro połowa, końcówka (drugie pół) w styczniu.![]()