Seriale

Dlaczego przez cały serial-Witajcie w Derry, leciało mi inne dzieło?

1766386831261.jpeg

Warto ruszać serial HBO, w którym Rose z Titanica robi za Panią detektyw?

Lubie dobre kryminały. Niestety Detektyw sezon 1 osto mnie rozczarował.

Jako kryminał Detektyw sezon 1 jest słaby. To bardziej opowieść o 2 chlopach z problemami w życiu prywatnym.
Może już jednak zostań przy spanowaniu swoimi postami w temacie o piłce. Bo z tego co widze ani na serialach ani swińskim pecherzu to za huja sie nie znasz.
I oczywiście Wesołych Świąt Bożego Narodzenia

Detektyw słaby,
Ojciec Chrzestny się nie liczy
Matrix to słaba przygodówka

A rok się jeszcze nie skończył :fjedzia:

Spore przekłamanie. Nie pisałem nigdy, że Ojciec chrzestny się nie liczy, nawet nie wiem o co chodzi w tym zdaniu. Matrix to dobra przygodowka, gdzie ją wymieniłem obok Lotra,GW, Indiana Jones jako takie nieliczne dobre trylogię przygodowe,których dużo w kinie nie ma. Detektyw to słaby kryminal- czyli fabuła kryminalna, która była prosta. Po tych ocenach spodziewałem się zagadki na poziomie hiszpańskiego Gościa.

Właśnie skończyłem przedostatni odcinek nadal nudy. Ciekawe jaki będzie finał.

Niestety Zosia, ale na polskie produkcje masz zbyt kanciasty język polski, choć Szakal do dziś jest legendą. Killim, ale jakie killim?

Po tym trailerze chujowo się zapowiada, ale The Office US też się powoli rozkręcało. Jak ktoś obejrzał cały sezon to niech da znać czy warto.

It serial, co za jebane rasistowskie gówno, ani jeden biały mężczyzna nie jest pokazany jako dobry.
I łoman stronk non stop, kobieta wódz, kobieta bohatyr, dziewczynka ratuje gówniarza, dziewczynka najmundrzejsza, co za gówno.

Last edited:
Final Pluribusa tylko mnie utwierdził, że 2 sezon nie jest w ogóle potrzebny. Nie wiem jakim cudem reżyser mówi, że on tam widzi KILKA sezonów. :brainoverload:

Silos spadł za Pluirbus w rankingu serialu Apple na Filmwebie. :DC:

Co za ironia wielu zarzuca mu nudę,a tam się dzieje 30 razy więcej.

Back