Decca
Maximum FC Lightweight
warto w chujMordeczko czy fargo warto ? Chodzi o serial bo film ogladalem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
warto w chujMordeczko czy fargo warto ? Chodzi o serial bo film ogladalem
Warto. Przynajmniej trzy pierwsze sezony są co najmniej dobre (drugi zdecydowanie najlepszy ). Tego z Chrisem Rockiem nie oglądałem, a ostatni średnio mi podszedł.Mordeczko czy fargo warto ? Chodzi o serial bo film ogladalem
Jak podobał ci się pierwszy sezon, to drugi też powinien. Ale ja TWD od dawna oglądam "w tle" ;)Czy oglądał już ktoś pierwsze dwa odcinki drugiego sezonu TWD Dead City? Jeśli tak to jakie wrażenia?
Jest Negan więc ratuje to dla mnie ten temat. Rozumiem, TWD w pewnym sezonie strasznie obniżyło loty i stało się własną parodią. Postać Negana wniosła dla mnie świeżość i dodała charakter, który utraciła seria.Jak podobał ci się pierwszy sezon, to drugi też powinien. Ale ja TWD od dawna oglądam "w tle" ;)
Skończyłem Paradise na Disney+. I polecam. Część rzeczy przewidziałem, część mnie zaskoczyło. Epizod 7 trzyma w napięciu, świetny odcinek. Jakbym miał powiedzieć z czym mi się kojarzy ten serial, to przypomina mi połączenie Legionu i Rozdzielenia (pod tym względem, że rozkminiasz cały odcinek, łączysz kropki, a co chwilę jest coś nowego i innego, co całkiem zmienia postrzeganie i tok myślenia) ale z większą akcją. Jak ktoś lubi klimat wyżej wymienionych seriali to myślę że warto sprawdzić. Owszem, jest sporo rzeczy, które mogą się wydawać dziwne, niemożliwe do przełożenia na prawdziwy świat, nierealne, ale jak delikatnie się przymknie oko to można się wciągnąć.
Mnie strasznie zmęczył pilot, a ta cała tajemnica w ogóle do mnie nie trafiła. Nie wiem, może miałem gorszy dzień gdy do tego usiadłem ;)Skończyłem Paradise na Disney+. I polecam. Część rzeczy przewidziałem, część mnie zaskoczyło. Epizod 7 trzyma w napięciu, świetny odcinek. Jakbym miał powiedzieć z czym mi się kojarzy ten serial, to przypomina mi połączenie Legionu i Rozdzielenia (pod tym względem, że rozkminiasz cały odcinek, łączysz kropki, a co chwilę jest coś nowego i innego, co całkiem zmienia postrzeganie i tok myślenia) ale z większą akcją. Jak ktoś lubi klimat wyżej wymienionych seriali to myślę że warto sprawdzić. Owszem, jest sporo rzeczy, które mogą się wydawać dziwne, niemożliwe do przełożenia na prawdziwy świat, nierealne, ale jak delikatnie się przymknie oko to można się wciągnąć.
Drugi sezon to jest majstersztyk...Odświeżam Fargo
Ale to jest dobre

Największy złodupiec elfów z sagi.... pedałem XD
Sapkowski kurwiu byś miał codziennie bolesną sraczkę, że sprzedałeś prawa do wjeśka GEJFLIXOWI.
![]()

do tego jaki wkurwionyO kurwa, tego czarnucha jak ucharakteryzowali. Regis jak malowany
![]()

To jest Morfeusz? Też byłbyś wkurwiony jakby córka postanowiła się ruchać przed kamerą i to publikowaćdo tego jaki wkurwiony
![]()

która to jego, dla kolegi pytamTo jest Morfeusz? Też byłbyś wkurwiony jakby córka postanowiła się ruchać przed kamerą i to publikować![]()
Haha, no nie pamiętam, widziałem to dawno dawno temu, niby człowiek się brzydził ale oczu oderwać nie mógłktóra to jego, dla kolegi pytam

Haha, no nie pamiętam, widziałem to dawno dawno temu, niby człowiek się brzydził ale ręce miał zajęte żeby wyłączyć![]()

Trump effectI mamy nowego Rona, Harrego i Hermionę. Tragedii o dziwo nie ma
![]()
To poczekaj aż zobaczysz Severusa SnapeTrump effect

to to już hula od pól roku, że czarna mambaTo poczekaj aż zobaczysz Severusa Snape![]()