mateusz19191010
UFC Lightweight
Uuu, 1 sezon mi tak mega siadł, Hardy z tą swoją aparycją idealnie się nadawał do tej postawi, oby nie zjebali 2 sezonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jak tam drugi sezon?
![]()

Jak tam drugi sezon?
![]()
Obejrzałem na szybko pierwszy odcinek.chłopaki zagryzają zęby, marudzą ale oglądają dalej
ja tego gówna nie tknę, nawet na lewo

Właśnie kończę pierwszy odcinek s2 i wszedłem tu zobaczyć, czy ktoś coś pisał w temacie. Ale od kilku stron dominuje niestety spierdolina TLoUPanowie ogląda ktoś z was 2 sezon Andora?
Właśnie kończę pierwszy odcinek s2 i wszedłem tu zobaczyć, czy ktoś coś pisał w temacie. Ale od kilku stron dominuje niestety spierdolina TLoU
Black mirror ostatni sezon. Bez rewelacji, ale nie ma lipy. Dobra odmiana po tragicznym siódmym sezonie.
Pierwszy odcinek ósmego sezonu rewelacja
Tak, to ten sam gośćBo ja jakoś nie pamięta, 1 sezonu, ten koleś co spiskuje z Andorem i mu te misje daje, i ten co z tą laską w jakieś galeri pracuję, czy gdzie tam, co mają te podsłuchy to ten sam? Bo ja ostatnio jakoś tak w huj zmęczony oglądałem, i albo mi się przywidziało, albo raz ma długie włosy albo raz krótkie
Pierwsza połowa sezonu mocno średnia, druga bardzo dobra, momentami nawet wybitna( jak na serial, ofkors) 8/10Panowie ogląda ktoś z was 2 sezon Andora
Zacząłem drugi sezon ostatnio z neutralnym nastawieniem, bez hype'u, pierwszy wspominałem zajebiscie, tak jakby to trochę we mnie wygasło. Pierwszy i drugi odcinek obejrzałem, wolny start, zacząłem sobie przypominać i wczuwac się w klimat. A potem, znowu ruszyło, wbilem się w historię, wsiąkłem w ten świat i już wiem za co Andora mega polubiłem. Zajebiste pokazanie dwóch stron konfliktu, buntu, budowanie napięcia. Dzisiaj jestem po 9 odcinku i podtrzymuje że ten serial to chyba najlepsze co Star Warsom dał Disney. Jutro pewnie obejrzę trzy ostatnie odcinki i odpale Łotra.Pierwsza połowa sezonu mocno średnia, druga bardzo dobra, momentami nawet wybitna( jak na serial, ofkors) 8/10
WartoMordeczko czy fargo warto ? Chodzi o serial bo film ogladalem
Nie wartoMordeczko czy fargo warto ? Chodzi o serial bo film ogladalem
Warto
To akurat zdania ekspertów nie są podzielone. Ten drugi pisze poprostu z Choroszczy.Nie warto
Po prostuTo akurat zdania ekspertów nie są podzielone. Ten drugi pisze poprostu z Choroszczy.