Seriale

Ja zacząłem oglądać The Winter King ale chyba nie będę kontynuował, chyba rozumiem dlaczego się nie przyjął.

Merlin murzynem, w V-wiecznej Bretanii co drugi wieśniak to murzyn, jakieś murzynki z dredami, okropność.
Znalazłem coś takiego, myślę, o może to będzie dobre

patrzę dalej:

Artur:

:usunto:

Znalazłem coś takiego, myślę, o może to będzie dobre

patrzę dalej:

Artur:

:usunto:
heheh.jpg

Jestem po 4 odcinkach SILOS, scenografia przypomina mocno grę point n click "Machinarium" a fabuła

momentalnie kojarzy się z "Paradyzją" Zajdla.

Liczę na dobrą zabawę.

I nie jest tak jak mi się wydawało, dałem się pieknie nabrać, co bardzo mi się podoba, bo nic tak nie cieszy w s-f jak niekliszowe, nieprzewidywalne fabuły i nieoczekiwane zwroty akcji.

Jestem po finale 1 sezonu i "Silos" to jednak nie "Paradyzja" Zajdla. Ten serial jest świetny. 8/10.

silos.jpg

I nie jest tak jak mi się wydawało, dałem się pieknie nabrać, co bardzo mi się podoba, bo nic tak nie cieszy w s-f jak niekliszowe, nieprzewidywalne fabuły i nieoczekiwane zwroty akcji.

Jestem po finale 1 sezonu i "Silos" to jednak nie "Paradyzja" Zajdla. Ten serial jest świetny. 8/10.

View attachment 117470
Jak czytasz to polecam przeczytać trylogię.
Serial dobry, książki jeszcze lepsze.

Nie sugerując się oceną na filmwebie, odpaliłem, bo krótkie odcinki, powiem Wam, że się nie zawiodłem, całkiem przyjemny serial do obejrzenia na strzała.

Wymęczony piąty sezon Yellowstone, pikniki, festyny i lamentowanie, dobrze, że już koniec, bez Costner ledwo te ostatnie odcinki pociągnęli.

Ki czort? O tych dzikich próbujących śpiewać mówiąc?
Tak.
Bardzo fajnie nakręcone, historia wciągająca, nie ma takiego nacisku na rap jakiego się obawiałem. Sam byłem sceptyczny, a nawet teraz siedzę i lecę 5 odcinek.
Polecam zobaczyć z ciekawości, myślę, że wciągnie.

Back