Gambit
UFC Middleweight
Tv z jakim systemem? Na androidzie możesz wyczyścić pamięć i powinno działać.To dlaczego mi nie działa to gówno na TV?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tv z jakim systemem? Na androidzie możesz wyczyścić pamięć i powinno działać.To dlaczego mi nie działa to gówno na TV?![]()
era światłowodów przerosła Cię tak jak niemców, pora oddać stery technologiczne dzieciokomNie wiem nawet co to jest.
Chciałem zobaczyć czy jest tam ten serial Dune bo moja chce to zobaczyć.
Wyobrażacie sobie, że właśnie chciałem się zalogować i nie chciało wejść hasło a jak zresetowałem i chciałem ustawić to co myślałem, że było to mówiło, że hasło jest niedostępne
Musiałem wpisać to samo hasło z dodatkową literką na końcu i weszło.
To dlaczego mi nie działa to gówno na TV?![]()
Diuna jest na Max.Nie wiem nawet co to jest.
Chciałem zobaczyć czy jest tam ten serial Dune bo moja chce to zobaczyć.
Wyobrażacie sobie, że właśnie chciałem się zalogować i nie chciało wejść hasło a jak zresetowałem i chciałem ustawić to co myślałem, że było to mówiło, że hasło jest niedostępne
Musiałem wpisać to samo hasło z dodatkową literką na końcu i weszło.
To dlaczego mi nie działa to gówno na TV?![]()
Działało normalnie dwa lataera światłowodów przerosła Cię tak jak niemców, pora oddać stery technologiczne dzieciokom
![]()
Co to jest Max? HBO?Diuna jest na Max.
I żonę czeka rozczarowanieDiuna jest na Max.
Amazon raz w roku się odnawia.Automatycznie. Od pol roku jakoś mam i samo sie przedłuża.
Tak stare HBO. Połączyli się z czymś i teraz jest MaxDziałało normalnie dwa lata
Co to jest Max? HBO?
Nie jedyne tej nocyI żonę czeka rozczarowanie![]()
Pakiet miesięczny?Amazon raz w roku się odnawia.
Wymuś zatrzymanie aplikacji i uruchom ponownieTo dlaczego mi nie działa to gówno na TV?
To jest informacyjnie, na jakiej platformie czego szukać, tak?Andrzej, jest takie coś jak
Jedynie RoshiTV brakuje, ale tam wiadomo, masz wszystko.![]()
Film Panna Boże Narodzenie (2017) - Gdzie obejrzeć | Netflix | Disney+ | HBO Max | SkyShowtime | Amazon Prime Video | Cineman | Polsat Box Go | Rakuten | iTunes | Player | VOD.pl | TVP VOD | Apple TV+ | PLAY NOW | Canal+ | CDA Premium | Ninateka | E-
Aktualna oferta VOD w Polsce - wyszukiwarka - ostatnie zmiany, lista dostępnych filmów i seriali z lektorem lub napisamiupflix.pl
Toż i tak jej mówiłem...I żonę czeka rozczarowanie![]()
... to też jej mówiłemNie pierwsze tej nocy![]()
A tam jest w ogóle coś takiego? Kiedyś kupowało się na amazon.pl roczny abonament za 49zł i w tym był dostęp do prime i gamePakiet miesięczny?
Si, przydatne jak już jesteś stary dziad po 30tce i oglądasz z kanapyTo jest informacyjnie, na jakiej platformie czego szukać, tak?
Ja kupowałem już z Prime Video i jest do wyboru pakiet roczny i miesięcznyA tam jest w ogóle coś takiego? Kiedyś kupowało się na amazon.pl abonament i w tym był dostęp do prime i game
Pod koniec sezonu jest troche lepiej ale to nadal 4/10Pierwszy odcinek Diuny obejrzany...
takie mocne 1,5/10
Pierwszy odcinek Diuny obejrzany...
takie mocne 1,5/10
obejrzalem dwa odcinki, do kosza... strasznie to spierdolili, a potencjal byl ogromny.Pod koniec sezonu jest troche lepiej ale to nadal 4/10![]()
łoooo kurwa
W Pingwinie była autentycznie silna postać kobieca, a oni wolą dać nagrodę tej chałturze, która ostentacyjnie się obnosi ze swoimi światopoglądami.łoooo kurwa
Takiego syfu dawno nie oglądałem, producenci powinni być wdzięczni niebiosom, że mogli się "podpiąć" pod wcześniejszą twórczość Pizzolatto i udawać, że ich projekt ma cokolwiek wspólnego z poprzednimi trzema poza nazwą. Na filmwebie 4 sezon osiągnął zawrotną notę 5.6, a tu się nagrody sypią, ale i nie ma co się dziwić jeśli za projekt odpowiada silna kobieta, role główne grają tu silne kobiety, serial zaczyna się od silnej kobiety spuszczającej wpierdol znęcającemu się nad słabszą kobietą mężczyźnie, to kobiety ruchają tu facetów, każdy facet jest pizdą itd....
Nie było potencjału.obejrzalem dwa odcinki, do kosza... strasznie to spierdolili, a potencjal byl ogromny.
NieŚleboda warty obejrzenia?
![]()
Åleboda | Serial | 2024
Åleboda (2024) - Anka, antropolożka kultury, wyjeżdża na Podhale, gdzie przypadkowo odkrywa zwÅoki i zostaje wplÄtana w Åledztwo dotyczÄce morderstwa. Jej losy splatajÄ siÄ z Bastianem, zuchwaÅym...www.filmweb.pl