Seriale

Nie wiem nawet co to jest.
Chciałem zobaczyć czy jest tam ten serial Dune bo moja chce to zobaczyć.

Wyobrażacie sobie, że właśnie chciałem się zalogować i nie chciało wejść hasło a jak zresetowałem i chciałem ustawić to co myślałem, że było to mówiło, że hasło jest niedostępne :juanlaugh:

Musiałem wpisać to samo hasło z dodatkową literką na końcu i weszło.

To dlaczego mi nie działa to gówno na TV? :boystop:
era światłowodów przerosła Cię tak jak niemców, pora oddać stery technologiczne dzieciokom
:robertmakeup:

Nie wiem nawet co to jest.
Chciałem zobaczyć czy jest tam ten serial Dune bo moja chce to zobaczyć.

Wyobrażacie sobie, że właśnie chciałem się zalogować i nie chciało wejść hasło a jak zresetowałem i chciałem ustawić to co myślałem, że było to mówiło, że hasło jest niedostępne :juanlaugh:

Musiałem wpisać to samo hasło z dodatkową literką na końcu i weszło.

To dlaczego mi nie działa to gówno na TV? :boystop:
Diuna jest na Max.

Andrzej, jest takie coś jak
Jedynie RoshiTV brakuje, ale tam wiadomo, masz wszystko.
To jest informacyjnie, na jakiej platformie czego szukać, tak?
I żonę czeka rozczarowanie:no no:
Toż i tak jej mówiłem...
Nie pierwsze tej nocy :awesome:
... to też jej mówiłem :awesome:

Bardzo miłe zaskoczenie.

1736151478592.jpeg

łoooo kurwa :juanlaugh:

Takiego syfu dawno nie oglądałem, producenci powinni być wdzięczni niebiosom, że mogli się "podpiąć" pod wcześniejszą twórczość Pizzolatto i udawać, że ich projekt ma cokolwiek wspólnego z poprzednimi trzema poza nazwą. Na filmwebie 4 sezon osiągnął zawrotną notę 5.6, a tu się nagrody sypią, ale i nie ma co się dziwić jeśli za projekt odpowiada silna kobieta, role główne grają tu silne kobiety, serial zaczyna się od silnej kobiety spuszczającej wpierdol znęcającemu się nad słabszą kobietą mężczyźnie, to kobiety ruchają tu facetów, każdy facet jest pizdą itd....

łoooo kurwa :juanlaugh:

Takiego syfu dawno nie oglądałem, producenci powinni być wdzięczni niebiosom, że mogli się "podpiąć" pod wcześniejszą twórczość Pizzolatto i udawać, że ich projekt ma cokolwiek wspólnego z poprzednimi trzema poza nazwą. Na filmwebie 4 sezon osiągnął zawrotną notę 5.6, a tu się nagrody sypią, ale i nie ma co się dziwić jeśli za projekt odpowiada silna kobieta, role główne grają tu silne kobiety, serial zaczyna się od silnej kobiety spuszczającej wpierdol znęcającemu się nad słabszą kobietą mężczyźnie, to kobiety ruchają tu facetów, każdy facet jest pizdą itd....
W Pingwinie była autentycznie silna postać kobieca, a oni wolą dać nagrodę tej chałturze, która ostentacyjnie się obnosi ze swoimi światopoglądami.

Ja ogladam dzien szakala i jak dla mnie spoko serial. Gdzies czytalem, ze woke itp., ale no oprocz murzynki to w sumie nic takiego nie ma. A jestem fanem serii od ksiazki po filmy, tworcy puscili oczko do fanow, scena z karabinem przy drzewie.

obejrzalem dwa odcinki, do kosza... strasznie to spierdolili, a potencjal byl ogromny.
Nie było potencjału.
Wybrali jedną z najbardziej odległych (jeśli chodzi o czas napisania) od oryginalnej sagi książek (już te pierwsze młodego Herberta to tylko skok na kasę, co dopiero te późniejsze) tylko dlatego, że mogli na ekran wjebać całą masę silnych, kolorowych kobiet. Jedyny powód.

Back