Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oho, w ostatniej scenie widać, że jakaś silna i niezależna gladiatorkini będzie siekać 120 kg chłopów...
Przeczuwam hit kasowy
Tak to się żyło w Rzymie. Zabijanie I ruchanie, co mądrzejszy czasem został filozofem...Ja pierdole...
Już tego Spartakusa od HBO (chyba) nie dało się oglądać, za każdym razem jak odpalałem jakieś losowy odcinek to było jebanie.
Tytuł powinien brzmieć "Spartakus, krew, sperma i piach"
żeby chlać i ruchać swoich uczniówTak to się żyło w Rzymie. Zabijanie I ruchanie, co mądrzejszy czasem został filozofem...
![]()
Kurwa po odcinku co tydzien!? japierdole...
Chuje nie ludzie.Kurwa po odcinku co tydzien!? japierdole...
Mam zamiar obejrzeć dziś pierwszy odcinek. Ale pierw musze obejrzeć ostatni odcinek pierwszego sezonu bo nie pamiętam jak się to zakończyło.
Stary pierdziel jest gejem
Odpaliłem wczoraj na chwilę pierwszy ep i chyba trzeba wrócić i odświeżyć pierwszy sezon, bo oglądając recap to chuja pamiętam
Stary pierdziel jest gejem
Da się do tego jakoś włączyć Polskie napisy ?
Yellowstone, 1883, rodzina Borgiów.Pany, mam jeszcze 4 dni darmowego skyshowtime. Obejrzałem Tulsa King właśnie, co jeszcze proponujecie? Jakieś 2-3 tytuły warte zarzucenia.
Deadwood?Pany, mam jeszcze 4 dni darmowego skyshowtime. Obejrzałem Tulsa King właśnie, co jeszcze proponujecie? Jakieś 2-3 tytuły warte zarzucenia.
Landman, Dzień szakala, 1883, 1923, Lioness (dwa sezony), burmistrz Kingstown, Halo, Ray Donovan, Yellowstone.Pany, mam jeszcze 4 dni darmowego skyshowtime. Obejrzałem Tulsa King właśnie, co jeszcze proponujecie? Jakieś 2-3 tytuły warte zarzucenia.
Yellowstone, 1883, rodzina Borgiów.
Yellowstone zacząłem na Netflixie, tam mam subskrypcję cykliczną.Deadwood?
Nie chcesz deadwood toYellowstone zacząłem na Netflixie, tam mam subskrypcję cykliczną.
Obejrzałem kilka dni temu ten American Primeval i chyba „westernów” mam na chwilę dość
Przyjrzę się wszystkim tytułom i coś wybiorę. Dzięki.
Śleboda spoko czy taki sam HIT jak to nowe od Zulczyka?
![]()
Nie ma tragedii ale jakieś spektakularne dzieło to to nie jest.Śleboda spoko czy taki sam HIT jak to nowe od Zulczyka?