murphyMc
MISTRZ ŚWIATA ⚽️
Myślałem że to znowu grave digger Kasjusz dobrał do pieca z kolejnym umarlakiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
grave digger

Jeszcze miesiąc, całość ma być dostępna od razu.

Tam jeszcze paluszki macza Lisa Joy - główny powód po którym Nolanowi zmiękła faja ;)
Na palcach jednej ręki można policzyć gorsze gówna niż ostatni tomb raider. Chyba tylko ostatnia kontynuacja predatora i obcego mogą się równać. Tych tam marveli nawet nie liczę bo takie gówna omijam systemowo.Tam jeszcze paluszki macza Lisa Joy - główny powód po którym Nolanowi zmiękła faja ;)
Dziękuję za wspaniałe dzieciństwo.
Jak nic mnie nie rusza zawsze płacze jak pizda na końcu DB GT.
![]()

Dziękuję za wspaniałe dzieciństwo.
Jak nic mnie nie rusza zawsze płacze jak pizda na końcu DB GT.
![]()

poczekaj jeszcze troche to sie zemsci![]()
Christopher Nolan’s Oppenheimer Has An All White Cast
Christopher Nolan's latest work has become the talk of the town since new information about the cast was released, andwww.fortressofsolitude.co.za
![]()
Jakim cudem ten film dostał 8 Oskarów? Nie przedstawił ani jednego czarnego naukowca w projekcie Manhattan.
wyjdzie ze Nolan to rasistaMoże będzie jak z Wikingiem Eggersa. Podobał Ci się Oppenheimer? No to na pewno jesteś białym suprematystą.poczekaj jeszcze troche to sie zemsciwyjdzie ze Nolan to rasista
wystarczyła narodowość Roberta![]()
Christopher Nolan's latest work has become the talk of the town since new information about the cast was released, andwww.fortressofsolitude.co.za
![]()
Jakim cudem ten film dostał 8 Oskarów? Nie przedstawił ani jednego czarnego naukowca w projekcie Manhattan.
![]()

wystarczyła narodowość Roberta![]()

Nie jest aż tak kolorowo. Oprócz tego mam też wady.Może będzie jak z Wikingiem Eggersa. Podobał Ci się Oppenheimer? No to na pewno jesteś białym suprematystą.
![]()
![]()
![]()
Osobiście nie oglądałem ale jakim chujem to spełniło wymogi inkluzywności czy jak to się tam kurwa nazywa? Robert downey jr. posuwa Matta Damona?![]()
![]()
![]()
Ja obejrzałem cały, jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie zrobił, bez podjazdu do starych gangsterskich filmów Guya. Takie 7 z minusem/10, klimat z filmowych Dżentelmenów zachowany, dużo akcji więc szybko leci, dialogi dobre i sporo śmiesznych scen, chińczyk od zioła ładnie jest porobiony przez cały czas.Dżentelmeni zapowiada się git, pierwszy odcinek i od razu widać rękę Guya