murphyMc
MISTRZ ŚWIATA ⚽️
Myślałem że to znowu grave digger Kasjusz dobrał do pieca z kolejnym umarlakiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
grave digger
Jeszcze miesiąc, całość ma być dostępna od razu.
Tam jeszcze paluszki macza Lisa Joy - główny powód po którym Nolanowi zmiękła faja ;)
Na palcach jednej ręki można policzyć gorsze gówna niż ostatni tomb raider. Chyba tylko ostatnia kontynuacja predatora i obcego mogą się równać. Tych tam marveli nawet nie liczę bo takie gówna omijam systemowo.Tam jeszcze paluszki macza Lisa Joy - główny powód po którym Nolanowi zmiękła faja ;)
Dziękuję za wspaniałe dzieciństwo.
Jak nic mnie nie rusza zawsze płacze jak pizda na końcu DB GT.
Dziękuję za wspaniałe dzieciństwo.
Jak nic mnie nie rusza zawsze płacze jak pizda na końcu DB GT.
poczekaj jeszcze troche to sie zemsci wyjdzie ze Nolan to rasistaChristopher Nolan's Oppenheimer Has An All White Cast
Christopher Nolan's latest work has become the talk of the town since new information about the cast was released, and unfortunately, not in a good way.www.fortressofsolitude.co.za
Jakim cudem ten film dostał 8 Oskarów? Nie przedstawił ani jednego czarnego naukowca w projekcie Manhattan.
Może będzie jak z Wikingiem Eggersa. Podobał Ci się Oppenheimer? No to na pewno jesteś białym suprematystą.poczekaj jeszcze troche to sie zemsci wyjdzie ze Nolan to rasista
wystarczyła narodowość RobertaChristopher Nolan's Oppenheimer Has An All White Cast
Christopher Nolan's latest work has become the talk of the town since new information about the cast was released, and unfortunately, not in a good way.www.fortressofsolitude.co.za
Jakim cudem ten film dostał 8 Oskarów? Nie przedstawił ani jednego czarnego naukowca w projekcie Manhattan.
wystarczyła narodowość Roberta
Nie jest aż tak kolorowo. Oprócz tego mam też wady.Może będzie jak z Wikingiem Eggersa. Podobał Ci się Oppenheimer? No to na pewno jesteś białym suprematystą.
Christopher Nolan's Oppenheimer Has An All White Cast
Osobiście nie oglądałem ale jakim chujem to spełniło wymogi inkluzywności czy jak to się tam kurwa nazywa? Robert downey jr. posuwa Matta Damona?Christopher Nolan's Oppenheimer Has An All White Cast
Ja obejrzałem cały, jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie zrobił, bez podjazdu do starych gangsterskich filmów Guya. Takie 7 z minusem/10, klimat z filmowych Dżentelmenów zachowany, dużo akcji więc szybko leci, dialogi dobre i sporo śmiesznych scen, chińczyk od zioła ładnie jest porobiony przez cały czas.Dżentelmeni zapowiada się git, pierwszy odcinek i od razu widać rękę Guya