Risky
UFC Middleweight
Po dwóch odcinkach tlou też wszyscy piali z zachwytu.Ależ jest dobry ten nowy Shogun! Po tych dwóch odcinkach już widzę, że tego nie spierdolą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po dwóch odcinkach tlou też wszyscy piali z zachwytu.Ależ jest dobry ten nowy Shogun! Po tych dwóch odcinkach już widzę, że tego nie spierdolą.
spierdolili finalAle to było dobre
Czarny ptak | Serial | 2022
Czarny ptak (2022) - Jimmy Keene, który właśnie rozpoczyna dziesięcioletnią odsiadkę, otrzymuje niezwykłą ofertę - jeśli zdoła zdobyć informacje od podejrzanego o zabójstwo Larry'ego...www.filmweb.pl
?spierdolili final
kurla ten gruby wygladal na takiego psychola ze mogli dodac jakies smaczki ekstra.. jakas rzeznia w wieznieniu czy cos.?
Mi się bardzo podobało a fakt, że to historia na faktach dodaje jeszcze więcej smaku.
A ja chyba poczekam na cały sezonOjebałem właśnie dwa odcinki Shoguna od Disney+, arcydzieło proszę państwa.
The Last of Us padło w trzecim odcinku, także zachowajmy cierpliwość.Ojebałem właśnie dwa odcinki Shoguna od Disney+, arcydzieło proszę państwa.
Oby nie, na ten moment Shogun topThe Last of Us padło w trzecim odcinku, także zachowajmy cierpliwość.
The Last of Us padło w trzecim odcinku, także zachowajmy cierpliwość.
Recki są chyba do 8 epow i ponoć im dalej tym lepiejOby nie, na ten moment Shogun top
Trzeci odcinek Last of Us miał najlepsze oceny, czwarty sezon Detektywa był oceniany przez wielu krytyków jak Sukcesja.Recki są chyba do 8 epow i ponoć im dalej tym lepiej
No w sumie racja mimo wszystko nie wysiadam z hajp pociągu ;)Trzeci odcinek Last of Us miał najlepsze oceny, czwarty sezon Detektywa był oceniany przez wielu krytyków jak Sukcesja.
a serial od FX a nie od Disneya więc nadzieje rosnąThe Last of Us padło w trzecim odcinku, także zachowajmy cierpliwość.
Woke/LPG boty chyba to oceniały. Z jednego listu i dwóch zdań wypowiedzianych przez Billa w grze zrobili godzinny gejowski romantyko/erotyk. Spadek nastąpił w trzeciej części i poziom nie podniósł się już do samego końca. Prawdziwy wylew gówna nastąpi w sezonie drugim.Trzeci odcinek Last of Us miał najlepsze oceny, czwarty sezon Detektywa był oceniany przez wielu krytyków jak Sukcesja.
I takie szczęśliwe zakończenie to ja rozumiem.Postanowiliśmy z żoną odstawić na chwilę ambitne seriale i wzięliśmy się za typowego netflixowego gniota czyli Seven Seconds i powiem wam że już dawno zakończenie serialu nie wzbudziło u mnie tyle pozytywnych emocji
Wiem że mało kto będzie to oglądał (albo nikt) ale z przyzwoitości wrzucę w spojler. Oczywiście wszystko spłycam i podaje wybiórczo ale sens jest zachowany
W skrócie murzynek gej zostaje potrącony przez BIAŁEGO SKORUMPOWANEGO gliniarza, na miejsce przyjeżdżają koledzy z wydziału czyli też BIALI SKORUMPOWANI gliniarze i decydują się zostawić murzynka na śniegu by umarł i tuszują sprawę. W międzyczasie zabijają też dziewczynę która była jedynym świadkiem. O sprawiedliwość walczy nie kto inny jak CZARNA pani prokurator. Finał jest cudowny bo próbują przyklepać sprawcy w sądzie morderstwo na tle rasowym(30 lat) ale BIAŁA mecenas elegancko kontruje argumenty a BIAŁY sędzia i BIAŁA ława przysięgłych zasądza rok pozbawienia wolności z możliwością wyjścia po miesiącu . Na koniec kwik czarnych plus oburzone spojrzenie CZARNEJ pani prokurator na posąg temidy.
Oczywiście wiadomo że chodziło o przekaz jaka to niesprawiedliwość ze strony opresyjnych BIAŁYCH ciemiężycieli wobec biednej czarnej społeczności ale jakoś wyjątkowo mnie to zakończenie usatysfakcjonowało
Co ty pierdolisz morda Rozczka jest cudowna jestem w niej zakochany od Oficera. Simlat mvp całej serii.Kończę Rojst millenium. Bardzo dobry kryminał ale całe woke gówno które wylewa się z ekranu jest nie do zniesienia. Pani Rambo grana przez ta szpetną lewaczke różdżkę to przedstawicielka wielu mniejszości na raz: lesba, cyganka i kobieta. Do tego mówi że Wanda to jej dziecko, a jakże - z inną kobietą. Oczywiście ona jest szlachetna, dobra, jedyna sprawiedliwa wśród narodów swiata. Mężczyźni to szuje, bandyci, pizdy, pijacy itd itp. Netflix wszystko spierdoli.
To było dawno i nieprawda. Jej samej dawno poprzestawiało się w głowie a postać Jass która dołożył netflix po przyjęciu serialu to inkluzywne gówno w czystej postaci.Co ty pierdolisz morda Rozczka jest cudowna jestem w niej zakochany od Oficera. Simlat mvp całej serii.