ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Kuźwa 50 zwiastunów a AIb 2 nadal nie ma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobre, chociaż te pierwsze trzy odcinki to jeden wielki prolog. Nie ma efekciarstwa, tempo niezbyt śpiesznie, ale czuc napięcie. Bardzo przyziemne SW ale to właśnie zaleta tej produkcji.Oglada ktos? Film mi sie bardzo podobal, jestem ciekaw jak serialik wypada na razie? Nie mam kiedy ogladac...![]()
JJ Abrams położył Star Wars, Star Trek i teraz Władcę Pierścieni. Ma chłop talent do niszczenia niczym Melkor.W przeciwieństwie do Rings of Pała, którego już nie potrafią bronić nawet "progresywno-postepowi" zawodowi nieprzekupni krytycy. Stworzyć takiego klocka za taki budżet...

O chuj, po 9 latach od premiery pierwszego sezonu, oglądam z żoną Wikingów.
Jesteśmy po 3 odcinku a ja zapuszczam brodę i chuj mnie to obchodzi!
![]()

czarny wikingCiesz się. Po 3 sezonie im dalej w las tym gorzej.
ostatni sezon wziął netflix. Domyśl się co mogło się stać z poziomem

Gejflix wszystko spierdoli.czarny wiking![]()
istne starcie tytanowGejflix wszystko spierdoli.
Amazon podjął rękawice i teraz już lepiej nie będzie.
Po dwóch epach jest naprawdę nieźle. Nie ma żadnego pitu pitu czy ratowania galaktyki, ale ciekawie zapowiadającą się historia w świecie SW. Na plus Adria Arjona
Ogladales Cyberpunk: Edgerunners? Arkane ma godnego rywala jeśli chodzi o najlepsze anime "od Netflixa".
Ciary są, trailer petarda.
Zmienili i jeszcze będą zmieniać. Od 8 odcinka się kończy zabawa z czasami.ej zmienili obsadę w nowym gocie czy mam problem z oczami?
Posłuchaj tej rady @Miskatonic, Wikingowie 5 i 6 sezon to straszny chłam, a TLK trzyma poziom.Jak skończysz to zarzuć sobie jeszcze Last Kingdom ;)

Posłuchaj tej rady @Miskatonic, Wikingowie 5 i 6 sezon to straszny chłam, a TLK trzyma poziom.
Destiny is all