Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie.Ktoś chętny na współdzielenie konta premium na Netflixie? 4 osoby = 13 zł/mąc
Jak nie masz transferu to mnie oznaczaj. Mam premke za darmo, a sam i tak nie korzystam.Dziś już nie dam rady, będę pamiętał i jutro podrzucę :)
Transfer nie był problemem wtedy, tylko brak dostępu do kompa, a na fonie nie zawsze chce mi się w to bawić. BTW jeszcze raz dzięki za polecenie Honora, na razie bardzo mi odpowiada.Jak nie masz transferu to mnie oznaczaj. Mam premke za darmo, a sam i tak nie korzystam.

Ktoś chętny na współdzielenie konta premium na Netflixie? 4 osoby = 13 zł/mąc
Ja kupuję za 5/6zł na allegro, czyszczę cache w przeglądarce + dane multimedialne (15sek roboty) i używam konto normalnie. Ja sam dzielę konto z rodziną także odpadam.
To jest dostęp na m-ac ? Dasz link do przykładowej aukcji?
mam za 3zl na allegroKtoś chętny na współdzielenie konta premium na Netflixie? 4 osoby = 13 zł/mąc
Słyszałem, że The Office znika z Netflixa.Ktoś chętny na współdzielenie konta premium na Netflixie? 4 osoby = 13 zł/mąc
Słyszałem, że The Office znika z Netflixa.
Maja odcinki na pewno.

https://tb7.pl/pobierz/693eab4c880d...hrones.S07E01.PL.AMZN.WEBRip.x264.AAC.H3Q.mp4
Dany wraca do gry. Ciekawe co z tym smokiem, ja pierdole pięknie ich rozjebała. Arya badass as fuck. Walka z Brienne naprawdę zajebista. Kurwa teraz czekać na następny odcinek, jakby kurwa nie mogli całego sezonu udostępnić.
Nie wiem jak można kibicować Dany, która sprowadziła hordę arabskich uchodźców. Szkoda, że Jaimie nie dobił jej jak jej ojca.
Bardziej chodzi mi o smoki. Najbardziej ze wszystkich postaci kibicuję Aryi więc zabójstwo Cersei mam nadzieję, że jej się przytrafi. Chociaż nie powiem, Cersei w tym sezonie wypada bardzo zajebiście
na 95% Jaime ją zajebie
Bardziej chodzi mi o smoki. Najbardziej ze wszystkich postaci kibicuję Aryi więc zabójstwo Cersei mam nadzieję, że jej się przytrafi. Chociaż nie powiem, Cersei w tym sezonie wypada bardzo zajebiście
Na północy pamiętają co ojciec Dany wyprawiał, Arya musi pomścić spalonych Starków. One nie będą zadowolone jak Dany im zabierze Jona i karze mu poddać całe królestwo.
Jon zacznie przemawiać że trzeba się jednoczyć i zapomniec o starych sporach i nie będzie zemst. Chociaż pewnie okaże się że gówno wiem. Jak zawsze w tym serialu
zesra się, w mocno amerykańskiej wersji jaka jest teraz ten serial Jamie nie zabije nikogo ze strony Danaerys. Jest po prostu postacią pozytywną.
chuj wie, czy Jon, ja tam tylko liczę że Jaime i Bronn przeżyją, Jaime pewniejszy, bo on najprawdopodobniej Cersei zabije, jakie są opcje, przystają do Daenerys albo Tyrion zdradza i pomaga im uciec,
to by pasowało bo Jamie uwolnił Tyriona to teraz może Tyrion się zrewanżuje. Wszystko zależy od tego jaki osąd wyda Dany
http://ujeb.se/WYb3s